Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
CoinMixed a régimotoros hazai kriptovaluta-váltó és tárca

CoinMixed a régimotoros hazai kriptovaluta-váltó és tárca

A budapesti központú, teljesen hazai kriptovaluta váltó és tárca szolgáltatás a legnépszerűbb kriptovaluták adás-vételét teszi rugalmasan elérhetővé.

A Coinmixed.eu teljeskörű engedéllyel rendelkezik, amely szükséges az Európai Unióban a pénzügyi szolgáltatások nyújtására. A szolgáltatás rendelkezik partner programmal is, amivel a hűséges felhasználókat jutalmazzák. A weboldalon a legfrissebb kriptovaluta híreket is olvashatjuk, hogy napra készek legyünk minden fontos, az iparágban történt eseményről. A regisztráció gyorsan és egyszerűen történik.

 

Hogyan lehet regisztrálni a Coinmixed.eu-ra?

Az oldalra regisztrálni egy az e-mail címünkkel tudunk és egy általunk választott jelszóval. Mindenképp érvényes e-mail címet válasszunk, ugyanis a fiók aktiváláshoz szükség lesz a visszaigazoló e-mailben lévő linkre kattintani. A jelölőnégyzetek elfogadása után 'folytatás' gombra kattintva tudjuk folytatni a regisztrációt. 

Coinmixed partnerlinkünk

A 'folytatás' gombra kattintva egy jogi nyilatkozat képernyőre érkezünk. A jelölőnégyzetek kipipálása nélkül nem lehet regisztrálni, tehát mindenképp nyilatkozni kell arról, hogy elmúltunk-e 18 évesek, elolvastuk a elfogadjuk a szabályzatot, és nem vagyunk-e esetleg közéleti szereplők. A hírlevél fogadása opcionális, de javasolt, hogy mindig tisztában legyünk a legfrissebb hírekkel és akciókkal. Ha ezzel megvagyunk akkor a 'regisztráció' gombra kattintva léphetünk tovább. 

A 'regisztráció' gombra kattintva vége a regisztrációs folyamatnak. Ahhoz, hogy aktiváljuk a fiókunkat, a regisztrációnál használt e-mail címünkre kapott verifikációs e-mailben 'regisztráció megerősítése' gombra kattintva tehetjük meg. Ha nem kapjuk meg rövid időn belül a verifikációs e-mailt, akkor fontos, hogy ellenőrizzük a spam vagy kéretlen mappát, esetleg a rendszer nem szortírozta-e oda.

Sikeres regisztráció esetén a következő képernyőt kell kapjuk:

 

Első lépések a Coinmixed regisztráció után

Fontos, hogy az első feladatok közé tartozzon, hogy megadjuk a személyes adatainkat. Ezt a cég a lehető legbizalmasabban kezeli, harmadik félnek nem adja át. Ez a folyamat szükséges ahhoz, hogy a kriptovaluta váltó és pénztárca szolgáltatásokat teljeskörűen és jogszerűen használhassuk. 

Tehát első lépésként adjuk meg a személyes adatainkat és verifikáljuk a telefonszámunkat. Ha ez megvan, akkor végezzük el a KYC (know your customer) azonosítást. A személyazonosítást a Főoldalon az adatok menüben az ügyfélazonosítás almenü alatt tehetjük meg. 

Mindenképpen ügyeljünk a helyes kitöltésre, a komplikációk elkerülése érdekében. A KYC azonosításhoz 3 okmányt tud elfogadni a cég. A személyi igazolványt, útlevelet és a jogosítványt. Ügyelni kell rá, hogy a fotó jól olvasható legyen, illetve az okmány mind a 4 sarka látszódjon, ne legyen levágva. 

A következő a lakcímet igazoló okmány feltöltése. Itt vagy lakcímkártyát vagy saját nevünkre szóló közüzemi számlát fogad el a a cég. 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

Az utolsó pontja a személyazonosításnak a selfie készítése. Ezt speciális módon kell megtenni. Egy papírra fel kell írni, hogy Coinmixed.eu és az aznapi dátumot, majd kezünkben kell tartani az előbb feltöltött személyazonosító okmányt (személyi igazolvány, jogosítvány vagy útlevél). Fontos, hogy megfelelő minőségben töltsük fel a képet, éles, világos legyen és az okmányon is olvasható legyenek az adatok. 

Ha minden rublikát kitöltöttünk, aktiváltuk a telefonszámunkat, és végigmentünk a KYC azonosítás három pontján, akkor már csak várni kell, hogy a cég feldolgozza az adatokat. Amint az okmányok feldolgozásra kerülnek kapni fogunk egy emailt, hogy azt elfogadták vagy elutasították. Ha esetleg valami nem felelt meg és elutasításra került akkor ugyan ezen a menüponton lehetőség nyílik azokat újra helyesen feltölteni.

Ha mindent sikeresen feltöltött és el is fogadtuk akkor lehetősége nyílik a bankszámla hozzáadásra.

 

Miért van szükségük ezekre az adatokra?

Ahogyan a Bitcoin és a kriptovaluták világa is fejlődik, úgy fejlődnek vele együtt a jogi szabályozások is. Egyre több helyen tapasztalhatjátok, hogy szükséges elvégeznünk a KYC követelményeket a platformok használatba vétele előtt. Erre pontosan azért van szükségünk, hogy a minőségi váltók megfeleljenek a legmodernebb jogi szabályozásoknak. A jövőben várhatóan minden platformon kötelezőek lesznek a Coinmixed-hez is hasonló modern azonosítási folyamatok. Amúgy néhány percet vesz csak igénybe a teljes folyamat.

 

Hogyan adjunk bankszámlát a rendszerhez?

Mivel a kifizetés bankszámlára is történhet, ezért, ha úgy akarjuk hozzáadhatjuk a bankszámlánkat a rendszerhez. Fontos, hogy bankszámlát csak sikeres ügyfélazonosítás után adhatjuk hozzá. Kriptovaluta vásárlása esetén is szükség van a bankszámlára, ugyanis a rendszer bankszámláról fogja leemelni a vásárlásért az összeget.

Itt ki kell töltenünk a banki adatokat majd az utolsó mezőben feltölteni a számlakivonat fejlécét, amiben szerepel a név és a számlaszám. Ha felvittük a bankszámlát, akkor rövid időn belül ez is jóváhagyásra vagy elutasításra kerül annak függvényében hogy megfelelőek-e az adatok. Erről email értesítést küld a rendszer.

 

Hogyan adjunk-vegyünk kriptovalutát a Coinmixed váltón?

A weboldalon gyorsan és egyszerűen, pár kattintás segítségével adhatunk/vehetünk kriptovalutát. 

Ezt követően gépeljük be a forint összeget a 'fiat érték' mezőbe, hogy mekkora értékben szeretnénk vásárlást indítani, valamint, ha már van felvéve kiutalási tárcánk (Tárcák->Kiutalás menüpontban lehet felvenni) ki tudjuk választani, ha esetleg egyből oda szeretnénk vásárolni nem pedig a coinmixed tárcába.:

Ezt követően fogadjuk el a nyilatkozatokat a jelölő négyzetek bepipálásával. Ezt követően válik aktívvá a 'vétel' gomb. Kattintsunk a vétel gombra és máris elindítottuk a vásárlást. A vásárlás akkor megy végbe, ha az összeg beérkezik a COINMIXED bankszámlájára. Erről külön értesítést fog érkezni. 

 

Milyen költségei vannak a Coinmixed kriptovaluta váltónak?

A kriptovaluta váltóba regisztrálás és a Coinmixed pénztárca használata ingyenes, azonban, mind minden váltónál vagy tőzsdénél itt is találkozhatunk vásárlási és váltási költségekkel. Erre a cégnek fix díjtáblázata van, ahol mindig ellenőrizhetjük, hogy mennyibe kerül a folyamat. 

A Coinmixed díjtáblázata:

Vásárlás esetén a választott mennyiségnek meg kell felelni a minimális mennyiségi követelményeknek. A Coinmixed weboldalra a következő minimális letétek helyezhetők el:

 

Összegzés

Ha nem beszélünk olyan jól angolul és előnyt jelent számunkra egy teljesen magyar nyelvű, magyar ügyfélszolgálattal rendelkező kriptovaluta váltó, akkor a Coiumixed kiváló választás lehet. A nap 24 órájában elérhető és használható. Díjszabása átlagosnak, működése gyors és egyszerű. Külső pénztárca hozzácsatolási lehetőségével pedig használhatjuk a megszokott tárcáinkat. 

Regisztráció: https://coinmixed.eu/app/registration

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -3.82% $67,059.64
Ethereum ETH -4.66% $3,654.91
BNB BNB -3.54% $593.05
Solana SOL -7.27% $164.66
XRP XRP -1.12% $0.5229
Dogecoin DOGE -5.85% $0.1578
Cardano ADA -5.14% $0.4587
Litecoin LTC -1.41% $85.14
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!