Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Ilyet még nem láttál: Íme a világ első kriptovaluta gyűrűje

Ilyet még nem láttál: Íme a világ első kriptovaluta gyűrűje

Dubajban került megrendezésre a Cardano Summit 2023, ahol egy projekt különleges figyelmet kapott - a világ első olyan hardveres kriptovaluta tárcája debütált, amely egy elegáns gyűrű formáját ölti magára.

Egy gyűrű minden kriptó felett

A Tangem, amely egy Svájcban létrehozott hardware tárcákkal foglalkozó vállalkozás, nemrég bemutatta terveit egy átfogó termékfrissítési és márkaváltási kezdeményezésről, amely célja a hardware tárcák piaci jelenlétének megerősítése.

Valóban, a Tangem által kifejlesztett új offline kriptovaluta tároló a világ első ékszerként funkcionáló kriptotárcája. A projekt a Cardano közösség éves csúcstalálkozóján mutatkozott be először, ahol a rajongók egy workshop-on keresztül próbálhatták ki a gyűrű különleges jellemzőit.

Kriptovaluta birtoklás - stílusosan, gyűrű formájában

Ahogyan a csapat korábban bejelentette, a workshop résztvevői ingyen kapták meg első saját Tangem gyűrűjüket, így a hidegtárca első tulajdonosaivá váltak a nyilvános értékesítés előtt. A fejlesztéssel kapcsolatban a Tangem vezető technikai igazgatója, Andrey Lazutkin, így nyilatkozott:

Amikor bemutatjuk a Tangem gyűrűt, nemcsak egy új terméket indítunk el; az új digitális eszközkezelés korszakát hozzuk létre. A Tangemmel a kriptovaluta birtoklást stílusossá, biztonságossá, de mégis egyszerűvé tesszük.

A csapat úgy tűnik nem pihent a nyáron, a gyűrű előtt ugyanis júniusban kiadott egy különleges SHIB témájú változatot is kártyás hardware tárcáiból. Rövid idő alatt ötezer SHIB logóval ellátott offline tárcát értékesítettek a meme rajongóknak.

Új versenyző a hideg tárcák sorában?

A Tangem legutóbbi fejlesztései összhangban vannak a VISA tanúsítvány megszerzésével a fizetési megoldásaihoz, amely zökkenőmentesen kombinálja egy fizikális kártya chipjét a Tangem alkalmazásával. A integráció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy világszerte közvetlenül, kriptopénzüket felhasználva, tranzakciókat bonyolíthassanak le 95 millió Visa terminálon.

A legutóbbi fejlesztéseknek köszönhetően a Tangem lenyűgöző növekedési ütemet diktált az elmúlt hónapokban. A havi aktív felhasználók száma több mint 700%-ot ugrott tavaly óta. A Tangem célja, hogy meghódítsa azt a piaci részt, amelyet jelenleg olyan prominens hardware tárcák, mint a Ledger és a Trezor uralnak.

Mi az a Bitcoin felezés (halving)? Bitcoin

A Bitcoin felezés 4 évente történik, ekkor a bányászoknak járó Bitcoin jutalmak mennyisége megfeleződik, mely több szempontból is fontos esemény.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -3.73% $61,203.92
Ethereum ETH -3.45% $2,976.49
BNB BNB -0.20% $544.06
Solana SOL -7.26% $130.04
XRP XRP -2.66% $0.4911
Dogecoin DOGE -8.02% $0.1429
Cardano ADA -3.99% $0.4404
Litecoin LTC 0.51% $79.29
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!