Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Új NFT hardvertárca érkezik a Ledgertől

Új NFT hardvertárca érkezik a Ledgertől

Az új Ledger Nano S Plus a hatodik hardvertárca, amelyet a Ledger gyártott azóta, hogy 2015-ben bemutatta első HW1 pénztárcáját.

 

NFT fókuszú új hardvertárca

A Ledger, a kriptovaluták, például a bitcoin (BTC) biztonságos tárolására tervezett hardvertárcák piacvezető fejlesztője vadonatúj hardvertárcát dob ​​piacra, amely a nem helyettesíthető tokenekre (NFT-kre) specializálódott. A Ledger Nano S Plus névre keresztelt új termék a 2016-ban kiadott eredeti Nano iteráció következő generációja, és az NFT gyűjtők igényeit szem előtt tartva tervezték.
 
nano s plus I Cryptofalka Forrás: vilanh.com
 
Az új Ledger Nano S Plus a hatodik hardveres pénztárca, amelyet a Ledger gyártott azóta, hogy a vállalat 2015-ben bemutatta első HW1 pénztárcáját – mondta el Ian Rogers igazgató. A termék egyben az első hardvertárca, amelyet a Ledger kiadott a Ledger Nano X 2019-es debütálása óta.
 
A Nano S Plus a Ledger Live-on keresztül a közelmúltban a „clear signing” technológia támogatásával kombinálva biztonságosabb felhasználói élményt nyújt a Web3 ügyfelei számára. Míg az új Ledger pénztárca támogatja az NFT tranzakciók biztonságos kezelését. 
„A Ledger Nano felhasználók mindig is tárolhattak NFT-ket eszközeiken partnereiken keresztül, a Ledger Nano X-en. Most a Ledger szoftveralkalmazása, a Ledger Live előnyben részesíti az NFT támogatást, ahol a felhasználók megtekinthetik NFT-jüket a Ledger Live-ban, és az egyértelmű aláírás révén biztonságosan lebonyolíthatják a tranzakciókat.” -nyilatkozta Ian Rogers.
Nexo kriptovaluta váltó
 
 

Biztonságos kripto és NFT tároló

Az egyértelmű aláírási technológia célja, hogy a tranzakció minden részletét megadja, így elkerülhető a "vak aláírás" vagy a potenciálisan kockázatos tranzakcióba való beleegyezés - magyarázta az ügyvezető. Charles Guillemet, a Ledger technológiai igazgatója korábban figyelmeztette a felhasználókat a blokklánc-tranzakciók vak aláírásának kockázataira a világ legnagyobb NFT-piacterét, az OpenSea-t célzó adathalász támadást követően.
 
Hardvertárca I Cryptofalka Forrás: investopedia.com
 
A legfrissebb hírek nem sokkal azután érkeztek, hogy a Ledger március elején kiadta a Ledger Nano S Plus limitált kiadását, és 10 000 készüléket adott le előrendelésre, egyenként 79 dollárért. A 2014-ben elindított Ledger a világ egyik legnagyobb hardveres kriptovaluta pénztárcája, melyek a felhasználók privát kulcsainak tárolására szolgálnak. A cég több mint 4,5 millió pénztárcát adott el, és hat különböző pénztárcát dobott eddig piacra, többek között a HW1-et, az Unplugged-ot, a Blue-t, a Nano S-t, a Nano X-et és a Nano S Plus-t.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Nexo kriptovaluta valto 100 dollár

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.92% $65,665.98
Ethereum ETH -3.30% $3,448.58
BNB BNB -1.57% $595.32
Solana SOL -7.04% $136.89
XRP XRP 0.67% $0.4935
Dogecoin DOGE -9.10% $0.122
Cardano ADA -7.51% $0.3797
Litecoin LTC -5.78% $73.31
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!