Kriptovalutákkal bővíti portfólióját egy ausztrál bank

Szerző: | nov 4, 2021 | Bitcoin hír, Kriptovaluta

A Commonwealth ausztrál bank 10 kriptovalutát támogat banki alkalmazásában, beleértve a Bitcoint, az Ethert, a Bitcoin Cash-t és a Litecoint.

 

A jövőben egyre több bank kínálhat kriptovaluta szolgáltatást

A Commonwealth Bank of Australia (CBA) kriptokereskedelmi szolgáltatásokat kíván indítani CommBank alkalmazásának 6,5 millió felhasználója számára. A CBA lesz az első bank Ausztráliában, amely támogatja a kriptovalutákat. A Blockchain Australia szerint „elkerülhetetlen”, hogy a többi „négy nagy” bank, köztük a National Australia Bank (NAB), az Australia and New Zealand Banking Group (ANZ) és a Westpac., hamarosan követni fogja a példáját.
 
Kriptovaluták a bankban I Cryptofalka

Forrás: https://bitcoinexchangeguide.com/

 
Egy szerdai bejelentés szerint a CBA partnerséget kötött a Gemini kriptotőzsdével és a Chainalysis blokklánc-elemző céggel, hogy elindítsa kripto szolgáltatásait. A bank az elkövetkező hetekben kísérleti programot indít korlátozott számú ügyfél számára, mielőtt 2022-ben bevezeti a teljes szolgáltatást. Tíz kriptovalutát támogat a banki alkalmazás, többek között a Bitcoint (BTC), Ethereumot (ETH), Bitcoin Casht (BCH) és a Litecoint (LTC) is.

 

Aki kimarad, az lemarad

Steve Vallas, a Blockchain Australia vezérigazgatója úgy véli, hogy a kriptovaluták gyors növekedése és elterjedése „a kivárás kockázatát” a nagy bankok álláspontja szerint a „tétlenség” és a lemaradás kockázatává tette. Csak idő kérdése, hogy a többi nagy ausztrál bank mikor indítja el saját kripto szolgáltatásait.

„Elkerülhetetlen, hogy a többi bank is kövesse a CBA példáját. – mondta Vallas

Caroline Bowler, a helyi kriptotőzsde, a BTC Markets vezérigazgatója hasonlóan nyilatkozott, mikor azt mondta, hogy a szabályozás, és az ország legnagyobb bankja lehetővé teszi a kriptovaluták széleskörű bevezetését.

„A CBA lépése izgalmas és elkerülhetetlen. Ez egy újabb „piros betűs nap” a kriptovaluták számára, és olyan, mintha Ausztrália hirtelen letette a piacvezető szerepet vállalná. Mindvégig úgy emlegettek bennünket, hogy felzárkózunk, de most globálisan vezető pozícióba kerülünk legnagyobb bankunkkal.” – nyilatkozta Caroline Bowler

Bitcoin kereskedelem I Cryptofalka

Forrás: https://iq-study.com/

Dave Abner, a Gemini üzletfejlesztési részlegének globális vezetője elmondta, hogy cége „büszke” arra, hogy a CBA-val együttműködve világvezető kriptoszolgáltatásokat indíthat el.

„A digitális eszközök exponenciális növekedése nemzetközi szinten, a Gemini intézményi szintű biztonságával és proaktív szabályozási megközelítésével párosulva, ez a partnerség új mércét állít fel a bankok és pénzügyi platformok számára Ausztráliában és szerte a világon” – mondta Dave Abner

Nem mindenki volt elégedett a CBA partnerségével, Adrian Przelozny, az ausztrál Independent Reserve kriptotőzsde vezérigazgatója megdöbbenését fejezte ki amiatt, hogy a bank egy tengerentúli céggel társul.

„Kiábrándító, hogy a CBA-nak egy tengerentúli partnere lett, és egyáltalán nem foglalkozott helyi cégekkel. Most felvesszük a kapcsolatot a többi ausztrál bankkal” – mondta Przelozny.

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.