LeBron James alapítványát támogatja a Crypto.com

Szerző: | jan 30, 2022 | Kriptovaluta

Az elmúlt félév a crypto.com marketinggépezetének megállíthatatlan megjelenéseitől volt hangos. Az egyik fő szponzorként beszálltak a forma 1-be, megjelentek az UFC-ben, majd az olasz ligában, legutóbb pedig a Los Angeles Lakers Arénáját keresztelték át Crypto.com Arénára. És most itt a következő lépés!

 

Crypto.com az NBA-ben

Az amerikai piac valamennyi kripto cég számára rendkívül fontos. Ez jól látható a crypto.com stratégiáját figyelve is. Az említett stratégiai együttműködések egy része egyértelműen az amerikai vásárlókat veszi célba. Amikor pedig egy 700 millió dolláros megállapodás keretében 20 évre megvette a los angelesi aréna névhasználati jogát, komolyan megérkezett a brand a csillagsávos lobogó hazájába.

Hogy miért pont az angyalok városát nézte ki magának ez talán több dologgal is magyarázható. Egyfelől az amerikaiak számára az baseball és az amerikai foci mellett a kosárlabda is nemzeti sportnak számít. A Crypto.com aréna pedig olyan ikonikus csapatok otthona, mint az LA Lakers, LA Clippers, de itt játszik a Los Angeles Kings jégkorongcsapat is. Ezen kívül itt rendezték már 19 alkalommal a Grammy díjátadó ünnepséget és 2028-ban a los angelesi nyári olimpiai játékokon a kosárlabda meccseknek is otthont ad majd a stadion. Ráadásul Los Angeles a maga közel négymilliós lakosságával az USA második legnagyobb városa. Ezek alapján érthető, hogy mi motiválhatta a crypto.com marketingeseit.

Magyarország legnagyobb NFT közössége csatlakozás
 

 

LeBron James és a Crypto.com partnersége

Ilyen előzmények után már az sem váratlan fordulat, hogy a Crypto.com egy új közös projektben működik együtt az NBA egyik jelenkori csillagával, a Los Angeles Lakers játékosával, LeBron Jamessel. James 2018-ban hozta létre a ,,LeBron James Family Foundation” nevű alapítványt, amelynek célja, hogy támogassa szülővárosának, az ohioi Akron városának fiataljait. Reményt adjon és lehetőséget biztosítson azoknak a hátrányos helyzetű gyerekeknek, akik e segítség nélkül jó eséllyel még a középiskolát sem végeznék el.

Az alapítvány az ,,I Promise” elnevezésű program keretében szakembereket hív a városba, akik különböző karriercélokat és érdekességeket mutatnak be. Ilyen volt a gumigyártó cég a Goodyear vagy a játékairól ismert Little Tikes is. Most ebbe a sorba lép be a Crypto.com, amelynek szakemberei a blokkláncról fognak előadásokat tartani.

lebron james | Cryptofalka

Forrás: eu.beaconjournal.com

A fiatalok nem csak azt tanulhatják meg, hogy miként működnek a kriptovaluták, hanem megismerkedhetnek a mögötte húzódó technológiával is. Megtanulhatják továbbá azt is,  hogyan befolyásolja mindez a jövőjüket. A Crypto.com azonban nem csak az elméleti ismeretek átadásában vesz majd részt, hanem karrierlehetőségeket is megjelenít majd. A projektben ezúttal ugyanis nem csak az iskolás gyerekek vesznek részt, hanem a testvéreik és szüleik is. Ez pedig már túlmutat a szokványos ismeretterjesztő előadások keretein és a szülők, illetve nagyobb gyerekek részére egész életpályamodellt, szemléletet jelenthet, amelynek része a karriertervezés és az álláskereséshez kapcsolódó tréningek is. A Crypto.com szakemberei széleskörű feladatot kapnak ebben az együttműködésben.

 

Összegzés

A társadalmi felelősség és szerepvállalás valamennyi cég számára fontos. A Crypto.com pedig határozott marketing lépésekkel halad előre a technológia és az ágazat széleskörű megismertetése és elfogadtatása felé. Ezen az úton biztosan komoly piacot és számtalan új ügyfelet is fognak nyerni, ám mindeközben a számos hátrányos helyzetű családdal is jót tesznek.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Mi a Binance Earn és hogyan farmolhatsz kamatokat vele?

Kriptovalutát szerezni nem csak vásárlással, bányászással, vagy kereskedéssel lehet. A Binance tőzsde Binance Earn platformja számos blokklánc alapú saját pénzügyi termék tőkealapjához biztosít fedezetet és/vagy likviditást. Aki a tőzsde hitelezési, stakelési és DeFi tevékenységeihez hozzáteszi a lekötött tőkéjét, részesül a nyereségből passzív bevétel formájában.

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka