A legendás játszma NFT-je: Polgár legyőzi Kasparovot

Szerző: | dec 8, 2021 | Kriptovaluta, nft

Most bárki megvásárolhatja a legendás sakkjátszma NFT-t, amely Polgár Judit Kasparov feletti győzelmének állít emléket.

 

A legendás sakkjátszma animációjából készült NFT

2002 szeptemberében a világ első számú női sakkjátékosa, Polgár Judit legyőzte Garry Kasparovot, az első számú férfi játékost. A SuperRare-en megoszott alkotást most bárki megveheti. A Superrare az egyik legnívósabb NFT felület, ahol a művészek közzétehetik műveiket.

Az animált alkotáson a világ valaha volt legjobb sakkozónője, Polgár Judit Garry Kasparov, korábbi sakkvilágbajnok elleni győztes meccse látható. A műalkotás a történelmi játszmát játssza újra, Polgár fehér és Kaszparov fekete bábui a sakktábla ellentétes oldalán mozognak, emlékeztetve minket arra, hogy évtizedekig ritkán fordult elő, hogy nők és férfiak versenyezhettek egymás ellen a sakkban. A néző bármelyik játékos szemszögéből végig tudja nézni a játszmát. A bevétel a Polgár Judit Sakk Alapítványt illeti meg, és az első tulajdonosnak lehetősége lesz egy privát sakkjátszmát játszani Polgárral. A hírt Barabási osztotta meg a Facebook-oldalán.

Polgár Judit NFT I Cryptofalka

 

Az NFT tulajdonos Polgár Judittal sakkozhat

Aki megveszi az NFT-t, annak birtokában lehetőségek kap, hogy Polgár ellen játszhasson és egy további a ChessChamps.io NFT-vel is gazdagabb lesz. A ChassChamps a Magnus Group, Magnus Carlsen világbajnoki cége, illetve a koppenhágai MUST Group közös projektje.

Nem ez az első NFT a Barabasi Lab műhelyéből, a Superrare-en érdemes a többi alkotást is megtekinteni, az egyik kiemelkedő a magyar kulturális intézményhálózatról készített látványos műve.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.