Az LG blokklánc és kripto megoldásokat készül bevezetni

Szerző: | márc 28, 2022 | Kriptovaluta

A dél-koreai LG Electronics frissítette üzletfejlesztési céljait, és belefoglalta a kriptovalutákat és a blokklánc-alapú szoftvereket.

 

Az LG blokklánc és kripto szoftverek bevezetését tervezi

A dél-koreai technológiai óriás, az LG Electronics hivatalosan is felvette a blokklánc technológiát és a kriptovalutát, mint új üzleti területet a vállalati céljai közé. Egy dél-koreai jelentés szerint az LG csütörtöki éves közgyűlésén két különálló, kripto célt tűzött ki. A célkitűzések között szerepel „blokklánc-alapú szoftverek fejlesztése és értékesítése”, valamint „kriptovaluták értékesítése és közvetítése”. Ez azt feltételezi, hogy az LG létrehozna valamilyen kriptocsere formátumot.
 
LG Electronics I Cryptofalka

Forrás: techwireasia.com

 

Amikor arról kérdezték a céget, hogy saját tőzsdét vagy platformot kíván indítani, az LG szóvivője azt nyilatkozta, hogy még konkrét terveik nincsenek a megvalósításra. Az LG kripto piacterének létrehozásáról szóló pletykák már az év elején megjelentek, amikor a Bithumb vezérigazgatója, Heo Baek-young megerősítette, hogy a tőzsde „egy nagy céggel” dolgozik egy nem helyettesíthető token (NFT) piactér kifejlesztésén.

 
A technológiai gyártó elkötelezett az NFT integrációja mellett, ugyanis a hónap elején bejelentette, hogy együttműködik a blokklánc tech céggel, a Kakao’s Ground X-szel, hogy bemutassanak egy olyan okostévét, amely teljesen NFT kompatibilis. Az LG emellett partnerséget jelentett be a Seoul Auction Blue-val, egy online művészeti árverésvezetővel, hogy további NFT alapú műalkotásokkal kapcsolatos projekteket valósítson meg.
 
 

Dél Koreai kriptobarát országnak tekinthető

Az LG bejelentései nagyjából egy időben érkeztek a hasonló Dél-Koreai tech cégek bejelentéseivel. Az év elején a másik dél-koreai technológiai óriás, a Samsung jelentette be, hogy elindít egy NFT platformot az okostévéihez, emellett saját üzletet indít a Decentraland metaverzumban.
 
Az ország a hónap elején megválasztotta Yoon Suk-yeol kriptobarát elnököt, akinek választási kampánya olyan kezdeményezésekre épült, amelyek az országot a blokklánc-technológiás „unikornisok” jövőbeli otthonává teszik. Legutóbbi bejelentésük szerint az ország saját metaverzumot fejleszt.
 
Magyarország legnagyobb NFT közössége csatlakozás

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.