Már a Coinbase wallet-ben is elérhető a Solana

Szerző: | márc 18, 2022 | Kriptovaluta

A Coinbase wallet mostantól támogatja a Solana alapú tokeneket, a jövőben pedig bevonná a blokkláncon futó NFT-ket és a dApps-okat is.

 

Coinbase wallet-ben lehet tárolni a Solana tokeneket

A legnagyobb amerikai kriptotőzsdének a pénztárcaszolgáltatása támogatást nyújt a Solana (SOL) és a Solana tokenek (SPL) ökoszisztémájához. A Coinbase az elmúlt 12 hónapban a Solana iránti megnövekedett érdeklődésre hivatkozott, ugyanis a befektetők olcsó alternatívákat keresnek az Ethereum helyett.
 
Solana I Cryptofalka

Forrás: blockzeit.com

 
A kibővített pénztárcatámogatás mindössze néhány nappal azután érkezik, hogy a cég elindította a Coinbase Pay szolgáltatást, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy webböngésző bővítményen keresztül közvetlenül finanszírozzák pénztárcájukat.
 
A lépést bejelentő március 18-i blogbejegyzésben a cég felvázolta a Solanával való további integrációs terveit. Ezekben a cég tervei szerint a Coinbase Wallet-et összekapcsolnák a decentralizált alkalmazásokkal (dApps) és a hálózaton tárolt NFT-kkel.
 
A Solana alapú pénztárcák, például a Phantom és a Solflare felhasználói immár egy asztali böngésző bővítményen keresztül is importálhatják meglévő tárcáikat a Coinbase Wallet-ba. A Solana hálózat hozzáadását követően a Coinbase Wallet mostantól támogatja az Ethereumot, Avalancheot, Polygont, Binance Chaint, Bitcoint, Dogecoint, Litecoint, Stellar Lumenst és a Ripple hálózatot.
 
 
Magyarország legnagyobb NFT közössége csatlakozás
„Sok felhasználó keresett olyan hálózatokat, amelyek alacsony költségű tranzakciókat és gyors tranzakciós időket kínálnak. Az elmúlt év egyik leggyorsabban növekvő blokklánca a Solana volt.” –nyilatkozta a Coinbase.
A Defi Llama adatai szerint a Solana blokklánc jelenleg az ötödik helyen áll a teljes zárolt érték (TVL) tekintetében a decentralizált pénzügyi (DeFi) protokollokban, 6,94 milliárd dollárral. Az NFT adatgyűjtő, a CryptoSlam a második legnagyobb blokkláncnak minősítette a múlt hónapban a másodlagos értékesítési volumen tekintetében, 156,28 millió dollárral.
 
 
 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.