Polygon hálózaton jelennek meg az Instagram NFT-k

Szerző: | nov 5, 2022 | Kriptovaluta

Az Instagram a Polygon (MATIC) blokkláncot használja, hogy a felhasználók NFT-ket készítsenek és értékesítsenek.
 

 

Az Instagram integrálja a Polygon blokkláncot az NFT-khez

Nagy nap az Arweave és Polygon számára. Az Instagram a Polygon blokkláncot használva teszi lehetővé, hogy a platform NFT-ket kezeljen. A MATIC árfolyama tegnap óta meredeken emelkedik.
 
Polygon MATIC I Cryptofalka

Forrás: newsbtc.com

 
Ez a közösségi média platform legújabb Web3 integrációja a TikTokkal és az Alphabet YouTube-jával való intenzív verseny közepette.
“Ez a lépés figyelemre méltó mérföldkő az Instagram meglévő NFT-funkcióinak fejlődésében, és egy természetes következő lépés a Web3 fősodorba hozása felé.” – mondta Sandeep Nailwal, a Polygon társalapítója.
A decentralizált adattárolási protokoll, az Arweave AR tokenje tegnap óta 59,2%-kal emelkedett a bejelentés után. Az Instagram az Arweave-et fogja használni az NFT-k tárolására. 
“A blokklánc teljesen új üzleti modelleket tesz lehetővé az alkotók számára, ugyanis nagyobb irányítást szereznek munkájuk, közönségük és a bevételszerzés módja felett. Úgy gondoljuk, hogy a Web3 technológia, akárcsak a blokklánc, pozitívan erősíti majd az alkotók gazdasági modelljét azáltal, hogy lehetővé teszi számukra, az új típusú digitális eszközök létrehozását bevételszerzési célból.” – írta Twitteren Stephane Kasriel, a Meta kereskedelmi és fintech részlegének vezetője.
 
Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka
 
 
A Reddit a közelmúltban indította el a Collectible Avatars NFT-ket a Polygon hálózatán. Az Arweave blokklánca viszont arról ismert, hogy decentralizált tárhelyet biztosít, amelyet elméletileg lehetetlen megváltoztatni. A felhasználók helyet vásárolnak az AR-token megvásárlásával.
 
 

A Meta kitart a blokklánc ipar mellett

 A Meta lépése a blokklánc-technológia iránti bizalmat szavazta meg, még akkor is, amikor a tágabb értelemben vett kriptovaluta-piac mélyponton van. Az Instagram felhasználói az Ethereum, a Polygon és Flow blokkláncokat is használhatják műveik elkészítéséhez, a Solana és a Phantom pénztárcák támogatásával.
 
A Meta megjegyezte, hogy nem számít fel díjat a digitális gyűjtemény Instagramon vagy Facebookon való megjelenítéséért és megosztásáért, és legalább 2024-ig nem számít fel további díjat a digitális gyűjthető tárgyak eladásáért. Hozzátette azonban, hogy “az Instagramon belüli digitális gyűjthető vásárlások az Android és iOS operációs rendszereken futó alkalmazásra vonatkozó alkalmazásbolt-díjak vonatkoznak.”
 
Ezenkívül a cég ígéretet tett arra, hogy egyelőre sem az alkotóknak, sem a gyűjtőknek nem kell gázdíjat fizetniük az Instagramon vásárolt digitális gyűjteményekért.

 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.