Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A magyar alapítású Galaxis közösségépítő NFT platformot indít

A magyar alapítású Galaxis közösségépítő NFT platformot indít

A Galaxis NFT eszköztárát számos híresség használta már, Val Kilmer, Mike Tyson és Steve Aoki is a magyar alapítású szingapúri vállalkozás segítségével adta ki kollekcióját. Az új platform elindítása jelentős változásokat hozhat az NFT-k felhasználási lehetőségeiben.

 

Galaxis: NFT kollekció, programozói tudás nélkül

A Galaxis.xyz, december 1-én hivatalosan is elindítja az új, decentralizált közösségek létrehozására szolgáló nonfungible token (NFT) platformjának meghívásos béta verzióját. Ez a technológiai újdonság lehetővé teszi a programozói tudással nem rendelkező felhasználók számára, hogy dinamikus NFT kampányokat tervezzenek és hozzanak létre. A dinamikus NFT-k kiadói az oldalon felépíthetik azokat a biztonságos közösségeiket is, amelyek csak a kampány NFT-inek megvásárlásával látogathatók.

A Galaxis egy programozói tudás nélkül működő, azonnal használható NFT eszközkészlet, amely újfajta kapcsolatot épít bármely alkotó és a közösségük között azzal, hogy az NFT-ket egyedi funkciókkal, a közösség számára értékes előnyökkel és interaktív kommunikációs lehetőségekkel ruházza fel. A Galaxis nyílt forráskódú, platformdíjmentes komplex (end-to-end) megoldása lényegében korlátlan lehetőséget ad a decentralizált világ felhasználóinak.

https://www.youtube.com/watch?v=gVY7tL8FMvw

 

Segítségével a közösségek új lehetőségekkel gazdagodnak, könnyen mozgósíthatók, újfajta monetizációs lehetéségeket kínálva a kollekciók tulajdonosai számára.

Kristóf András, a Galaxis alapítója elmondta:

"Alig várjuk, hogy lássuk, milyen csodálatos közösségeket építenek az emberek a platform segítségével. Valamint azt is, hogy milyen kreatív módon használják a dinamikus NFT-ket. Már több ismert híresség is sikeresen használta a platformot, és arra számítunk, hogy egyre többen és többen fognak jelentkezni, ahogy a projekt egyre nagyobb lendületet kap."

 

Lehetőségek széles skálája a Galaxis segítségével

A Galaxis csapata 2013 óta van jelen a kripto világban és 2017 óta az NFT térben. Az Ether Cards 2021-es sikeres elindítása után folytatta az NFT kollekciók kiadását olyan hírességek számára, mint Mike Tyson, Steve Aoki és Val Kilmer, illetve számos más ismert projekt számára biztosított technológiát. 

A platform most a lehetőségek széles skáláját nyitja meg a különböző területek számára, beleértve a szórakoztatóipar szereplőit, sportolókat, hírességeket és rajongóikat, művészeket, múzeumokat, gyűjtőket és mecénásokat, nyílt forráskódú és nyílt ökoszisztéma projekteket, startupokat és társadalmi ügyeket illetve támogatóikat.  

Galaxis NFT I Cryptofalka

A Galaxis a platform képességeinek további erősítése érdekében partnerségre lépett a blokklánc-térség nevesebb cégeivel, mint például a Chainlink, a Crossmint, a Polygon és az Ethereum Name Service.

Szergej Nazarov, a Chainlink társalapítója elmondta:

"Gratulálunk a Galaxisnak az NFT-készítő platformjának elindításához, amely lehetővé teszi, hogy bárki könnyen tervezzen és hozzon létre NFT-ket. A Galaxis régóta tagja a Chainlink ökoszisztémának, és nemrégiben csatlakozott a Chainlink Build programhoz, hogy felgyorsítsa újszerű NFT platformjának elfogadását. A Chainlink VRF natív integrálásával az új NFT-készítő platformjába a Galaxis lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hozzáférjenek egy bizonyíthatóan igazságos RNG-hez, amellyel még érdekesebb NFT-alapú projekteket és élményeket hozhatnak létre."

 

Jelentkezz a Galaxis NFT béta verziójára!

Első lépésként egy kizárólag meghívásos béta program fut majd a kiválasztott projektek számára, csak ezután nyitják meg a rendszert a felhasználók széles körének. A Béta programba való jelentkezésre a www.galaxis.xyz címen található kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül, amin december 1-jéig várják a projekteket.

A projekt elindulását 2022. december 1-jén Kristóf András és számos iparági szakember társaságában élő videós közvetítés keretében jelenti be.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.38% $67,114.62
Ethereum ETH 0.67% $3,118.1
BNB BNB -0.10% $579.75
Solana SOL 0.85% $174.07
XRP XRP -0.21% $0.5221
Dogecoin DOGE 0.11% $0.1547
Cardano ADA -0.58% $0.4801
Litecoin LTC 0.30% $84.11
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!