Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Grimace Forever: jön az ingyenes McDonald's NFT kollekció

Grimace Forever: jön az ingyenes McDonald's NFT kollekció

A McDonald's a Grimace Shake hype-ot meglovagolva ingyenes NFT profilképekkel áll elő a Polygon-on - de csak Szingapúrban.

A McDonald's NFT-vé alakítja Grimace-t 

Frissen a popkultúra újjáéledése után a lila shake-eken keresztül, amelyek egy megkerülhetetlen TikTok-trendet indítottak el, a gyorséttermi ikon Grimace egy szingapúri McDonald's giveaway-en keresztül lép be az NFT világába. Ezekkel a rajzfilmszerű profilképekkel (PFP-k) nem lehet majd kereskedni, ha egyszer már leminteltük őket. Az augusztus 21-i héttől kezdve az étteremlánc regionális ága összesen 2000 darab NFT-t kínál fel, amelyeken a globális márka lila szörnyecskéje különböző arckifejezéseket és kiegészítőket visel. Az NFT-ket ingyenesen, és kizárólag a McDonald's mobilalkalmazáson keresztül lehet majd mintelni Szingapúrban.

Bercoin bercode I Cryptofalka

A McDonald's Singapore a Bandwagon Labs kriptoinfrastruktúra-fejlesztő vállalkozással és a The Hidden Walls álnevet használó helyi NFT-művésszel dolgozott együtt a promóció kifejlesztésén. A Grimace NFT-k tulajdonosai a jövőben "exkluzív finomságokhoz juthatnak majd hozzá" - állítja a gyorséttermi márka.

Mi a pontos terv? 

A McDonald's képviselője megerősítette, hogy az NFT-ket a Polygon-on, az Ethereum skálázó hálózatán fogják mintelni. Minden Polygon NFT egy "soulbound" token formáját ölti majd, ami azt jelenti, hogy nem lehet átutalni a pénztárcából, amely eredetileg minteli azt. Így tehát a projektnek nem lesz másodlagos értékesítése - pusztán ingyenes emléktárgynak szánják a McDonald's vásárlói számára. McDonald's | Cryptofalka coconuts.co A felhasználók olyan szolgáltatókon keresztül vehetnek majd részt a mintelésben, mint a MetaMask, vagy a Web3Auth. Utóbbi lehetővé teszi számukra, hogy bejelentkezzenek egy közösségi média fiókkal, majd létrehozzanak egy tárcát. A Bandwagon Labs alapítója, Clarence Chan elmondása szerint az NFT minteléséhez kapcsolódó blokklánc elemek el vannak absztrahálva a felhasználók számára, és az egész "varázslatos módon a motorháztető alatt történik, amit a mi technológiánk tesz lehetővé". "Izgatottan várjuk, hogy a rajongóinkhoz közelebb hozzuk Grimace-t ezeken az egyedi digitális gyűjtőeszközökön keresztül" - mondta Drina Chee, a McDonald's Singapore marketing és digitális ügyfélélményért felelős vezető igazgatója.

A McDonald's egyre inkább a kriptovilág része 

Általánosságban elmondható, hogy a Meki nem új a kriptovilágban. Júliusban a gyorsétteremóriás hongkongi részlege bemutatott egy játszható világot a The Sandbox nevű Ethereum metaverzum játékban, amelyben NFT-k is szerepelnek. A McDonald's az Egyesült Államokban eközben 2021-ben emlékezetes McRib szendvics NFT-ket dobott piacra, míg a francia divízió pixeles Big Mac NFT-művészeti alkotásokkal jelentkezett.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.15% $67,040.19
Ethereum ETH 0.47% $3,119.56
BNB BNB -0.06% $580.66
Solana SOL 0.28% $173.59
XRP XRP -0.34% $0.5222
Dogecoin DOGE -0.82% $0.1548
Cardano ADA -0.60% $0.481
Litecoin LTC 0.11% $84.13
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!