Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Hamarosan érkezik a Coinbase NFT marketplace

Hamarosan érkezik a Coinbase NFT marketplace

A Coinbase bejelentette a Coinbase NFT piactér elindítását,  amely egyszerű módot ígér a felhasználóknak NFT -k készítésére és vásárlására.

 

Coinbase NFT platformon egyszerű lesz az NFT vásárlás és eladás

"Az NFT készítésének olyan egyszerűnek kell lennie, hogy néhány gomb megnyomásával létre lehessen hozni. A Coinbase NFT egy peer-to-peer piactér lesz, amely lehetővé teszi a kreativitást egy intuitív dizájnnal a decentralizált piac élén" -tette közzé a vállalat egy blogbejegyzésben.

Coinbase NFT | Cryptofalka Forrás: Coinbase

A vállalat létrehozott egy várólistát, amellyel az ügyfelek feliratkozhatnak az NFT szolgáltatásra, de nem adott meg konkrét dátumot, hogy mikor lesz elérhető. A szóvivő azonban azt nyilatkozta, hogy a Coinbase NFT még év vége előtt el fog indulni.

A Coinbase bejegyzése azt sugallja, hogy a Coinbase a legnépszerűbb NFT platformmal, az OpenSea-vel kívánja felvenni a versenyt. A szolgáltatás teljes körű lesz, lehet eladni, vásárolni, vagy akár létrehozni is NFT-t. Ez ellentétben például a Gemini's Nifty Gateway NFT platformról nem lehet eltávolítani, máshová vinni a megvásárolt NFT-ket. 

 

Social media tulajdonságokat integrálnak a platformba

A Coinbase NFT legérdekesebb tulajdonsága azonban az lehet, amit a vállalat "személyes hírfolyamként" ír le. Míg a Coinbase néhány konkrétumot fejtett ki ennek működésére vonatkozóan, úgy tűnik, a cél a közösségi média és az NFT ötvözése, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy követhessék kedvenc művészeiket, vagy megosszák érdeklődési körüket barátaikkal.
 
Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka
 
"Társadalmi elkötelezettségre tervezünk. A kapcsolatok előmozdításával a Coinbase NFT segít az alkotóknak, gyűjtőknek és rajongóknak közösséget építeni. Érdeklődései alapján válogatjuk a személyes hírcsatornát. Profilja egy helyen bemutatja az összes NFT -jét, segítve a hasonló gondolkodású művészek vásárók kapcsolatba lépését.
 
Ez a szolgáltatás nem szerves része más NFT platformoknak. Ez a felhasználóbarát kialakítás segíthet a Coinbase-nek megállni a helyét és piacvezetővé előlépnie a telített NFT piacon. 
 
 

Kihívásokkal áll szemben a Coinbase

Az egyik közvetlen akadály, amellyel a Coinbase-nek szembe kell néznie az NFT piactere mainstreammé tételében, a tokenek verésével és átvitelével járó magas költségek. Jelenleg sok kezdő vásárló csak azért próbál NFT-t szerezni, hogy felfedezze, megértse a piacot és a működésüket. Az úgynevezett gázköltségek (azaz tranzakciós díjak), amelyek egy tranzakció végrehajtásához szükségesek, az Ethereum blokkláncon ahol az NFT-k túlnyomó többsége elérhető, meghaladhatják az NFT árát.
 
Gas fee | Cryptofalka Forrás: https://quantstamp.com/
 
A probléma kiküszöbölése érdekében egyes NFT szolgáltatások az úgynevezett Layer 2 megoldások felé fordulnak, amelyek magukban foglalják egy különálló, olcsóbb hálózat használatát, amely az Ethereum blokkláncon helyezkedik el. Mások különböző blokkláncokon tárolt NFT -ket kínálnak, mint például a Solana vagy a Tezos, ahol a gázdíjak sokkal olcsóbbak.
 
A cég szóvivője szerint, az NFT platform kezdetben az Ethereum blokklánchoz lesz kötve, ami azt jelenti, hogy a kezdeti felhasználók valószínűleg magas díjakkal számolnak. De azt mondta, ez a változni fog, ahogy a termék fejlődik.
 
"Izgatottak vagyunk a 2. réteg megoldásaival és más módokkal, amelyekkel csökkenthetjük a díjakat és hozzáférhetőbbé tehetjük az NFT -ket. Terveink szerint 2022 elején már más blokkláncokat is beépítünk a rendszerbe." -mondta a szóvivő.

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 2.75% $66,310.41
Ethereum ETH 6.17% $3,254.05
BNB BNB 3.26% $577.56
Solana SOL 7.56% $153.81
XRP XRP 4.30% $0.5151
Dogecoin DOGE 4.70% $0.1647
Cardano ADA 3.66% $0.4908
Litecoin LTC 3.41% $82.15
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!