Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Hasít a Phantom DeFi és NFT-re szakosodott digitális tárcája

Hasít a Phantom DeFi és NFT-re szakosodott digitális tárcája

Phantom digitális kripto-tárca 109 millió dollárt gyűjtött össze, hogy tovább bővítse a Defi és NFT platformok közötti képességeit.
 
 

Tovább fejlődik a Phantom kripto-tárca

A finanszírozási kört a Paradigm, egy kriptovaluta- és Web3 cégekre összpontosító befektetési cég vezette. A Phantomot korábbi finanszírozási ügyletekben az Andreessen Horowitz, a Jump Capital és a Variant Fund támogatta.
 
Phantom Wallet | Cryptofalka Forrás: https://chrome.google.com/
 
A Phantom szerint a finanszírozás hozzájárul a pénztárca technikai képességeinek fejlesztéséhez és lehetővé teszi a vállalat számára, hogy további alkalmazottakat vegyen fel. A finanszírozási kör mellett a cég azt is bejelentette, hogy mobilalkalmazása immár iOS-eszközökre is elérhető. A cég jelenleg több mint 2 millió havi aktív felhasználóval büszkélkedhet, kevesebb mint három hónap alatt megduplázta a felhasználók számát. A növekedés jórészt a Solana ökoszisztéma átvételéhez kötődik, különösen a nem helyettesíthető tokenek (NFT) köszönhetően. A Phantom támogatja a Solanart -ot, a Solana alapú NFT-piacot, amely a DappRadar szerint jelenleg a nyolcadik helyen áll a kereskedési volumen tekintetében.
 

[embed]https://twitter.com/phantom/status/1456983207770042377[/embed]

Míg az NFT-k kereskedési volumene az elmúlt hónapokban gyengült a kriptopiacok nagymértékű mérséklődése közepette, a Phantom társalapítója és vezérigazgatója, Brandon Millman azt nyilatkozta, hogy a szoftvertárca általános elterjedése „még mindig nagyon erős”.
”Az NFT ökoszisztémának hatalmas szerepe van. Ugyan a piac egy kicsit visszaesett, néhány NFT-kollekció azért megtartotta értékét, sőt még nőtt is”. -jelentette ki Brandon Millman
A Phantomot úgy is optimalizálták, hogy támogassa a decentralizált finanszírozás (DeFi) növekvő ökoszisztémáját is, amely a piac egy másik olyan szegmense, amely az utóbbi hetekben visszahúzódott. A DeFi Llama szerint a DeFi-ben zárolt teljes érték (TVL) a közelmúltban 30%-kal esett vissza a 2021-es negyedik negyedévhez képest. 
 
Magyarország legnagyobb NFT közössége csatlakozás
 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 1.18% $57,983.59
Ethereum ETH 1.82% $3,132.93
BNB BNB 2.64% $535.94
Solana SOL 2.30% $138.82
XRP XRP 10.31% $0.5142
Dogecoin DOGE 2.33% $0.1089
Cardano ADA 5.48% $0.4218
Litecoin LTC 2.02% $70.37
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!