Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Instagram-ot is elérte az NFT őrület, kutatják a lehetőségeket

Instagram-ot is elérte az NFT őrület, kutatják a lehetőségeket

Az Instagram is megveti a lábát az NFT-k piacán, ugyanis kiterjeszti a non-fungible tokenek (NFT) platformjába való integrációjának kutatását.

 

Az Instagram is halad a korral és az NFT-kel

Az Instagram vezérigazgatója, Adam Mosseri szerint a platform aktívan kutatja az NFT-ket, és azokat a módokat, amelyekkel elérhetőbbé teheti őket növekvő felhasználói bázisa számára. Az egyik ötlet az lenne, hogy az NFT-t kínáló Instagram-bejegyzéseket „gyűjthető”-ként jelölnék meg. Még nincs hivatalos bejelentés, de úgy tűnik, a színfalak mögött már zajlik a fejlesztés. 
 
Instagram I Cryptofalka Forrás: https://www.businessinsider.com/
"Még nincs bejelenteni valónk, de határozottan aktívan kutatjuk az NFT-ket, és azt, hogy miként tehetjük elérhetővé a szélesebb közönség számára. Úgy gondolom, hogy ez egy érdekes iparág, és remélhetőleg segítünk az alkotóknak is." -nyilatkozta Adam Mosseri 

 

Az Instagram-gyűjtemények már fejlesztés alatt állnak

A Facebook (ami már Meta) fényképmegosztó közösségi platformját a pletykák szerint már az év elejétől fejlesztik, hogy képes legyen az NFT-k kezelésére. Lehetséges, hogy összehangolják a Metát és az Instagramot, és beillesztik egy nagy metaverzumba. 
Sean Williams digitális művész már májusban elárulta az Instagram azon terveit, hogy a cég egy NFT platformon dolgozik, ugyanis felvették a kapcsolatot NFT területen dolgozó digitális művészekkel.
 
Groovy Opie NFT kollekció I Cryptofalka Forrás: https://deracenft.medium.com/
 
Ezenkívül Alessandro Paluzzi alkalmazásfejlesztő is részleteket osztott meg az NFT-k lehetőségéről június végén. Akkoriban egy képernyőképeket tett közzé a „gyűjthető tárgyakról”, kijelentve, hogy a közösségi média platform aktívan dolgozik azok integrálásán.
 
Októberben közzétette, hogy az Instagram továbbra is dolgozik a „gyűjthető tárgyakon” azáltal, hogy olyan digitális pénztárcákat ad a szolgáltatáshoz, mint a MetaMask. December elején Paluzzi azt is elárulta, hogy több pénztárcát adtak hozzá, különös tekintettel a Coinbase-re, a TrustWalletre és a Novira.
 
Mosseri megemlített néhány új funkciót is, például a profilbeágyazásokat, amelyek kiterjesztik a fotók és videók beágyazását a felhasználói profilokba. Ez a „gyűjteményhez” is kapcsolódhat, ha a felhasználók az NFT-jüket szeretnék megjeleníteni profilképükként, ahogy azt sokan már teszik a Twitteren.

Magyarország legnagyobb NFT közössége csatlakozás

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 2.10% $64,903.57
Ethereum ETH 3.69% $3,160.05
BNB BNB 3.17% $571.7
Solana SOL 6.19% $150.55
XRP XRP 5.60% $0.5296
Dogecoin DOGE 6.34% $0.1629
Cardano ADA 8.44% $0.5066
Litecoin LTC 5.54% $85.17
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!