Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A legendás játszma NFT-je: Polgár legyőzi Kasparovot

A legendás játszma NFT-je: Polgár legyőzi Kasparovot

Most bárki megvásárolhatja a legendás sakkjátszma NFT-t, amely Polgár Judit Kasparov feletti győzelmének állít emléket.

 

A legendás sakkjátszma animációjából készült NFT

2002 szeptemberében a világ első számú női sakkjátékosa, Polgár Judit legyőzte Garry Kasparovot, az első számú férfi játékost. A SuperRare-en megoszott alkotást most bárki megveheti. A Superrare az egyik legnívósabb NFT felület, ahol a művészek közzétehetik műveiket.

Az animált alkotáson a világ valaha volt legjobb sakkozónője, Polgár Judit Garry Kasparov, korábbi sakkvilágbajnok elleni győztes meccse látható. A műalkotás a történelmi játszmát játssza újra, Polgár fehér és Kaszparov fekete bábui a sakktábla ellentétes oldalán mozognak, emlékeztetve minket arra, hogy évtizedekig ritkán fordult elő, hogy nők és férfiak versenyezhettek egymás ellen a sakkban. A néző bármelyik játékos szemszögéből végig tudja nézni a játszmát. A bevétel a Polgár Judit Sakk Alapítványt illeti meg, és az első tulajdonosnak lehetősége lesz egy privát sakkjátszmát játszani Polgárral. A hírt Barabási osztotta meg a Facebook-oldalán.

Polgár Judit NFT I Cryptofalka

 

Az NFT tulajdonos Polgár Judittal sakkozhat

Aki megveszi az NFT-t, annak birtokában lehetőségek kap, hogy Polgár ellen játszhasson és egy további a ChessChamps.io NFT-vel is gazdagabb lesz. A ChassChamps a Magnus Group, Magnus Carlsen világbajnoki cége, illetve a koppenhágai MUST Group közös projektje.

Nem ez az első NFT a Barabasi Lab műhelyéből, a Superrare-en érdemes a többi alkotást is megtekinteni, az egyik kiemelkedő a magyar kulturális intézményhálózatról készített látványos műve.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.03% $64,278.24
Ethereum ETH 0.02% $3,438.85
BNB BNB -0.21% $573.79
Solana SOL 3.24% $164.89
XRP XRP -5.38% $0.5558
Dogecoin DOGE -1.76% $0.1206
Cardano ADA -4.90% $0.4266
Litecoin LTC -0.93% $71.49
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!