Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Lemondott az OpenSea társalapítója

Lemondott az OpenSea társalapítója

Az OpenSea társalapítója, Alex Atallah a sikeres évek után lemond vezetői posztjairól, hogy új, innovatív projektekbe kezdjen. 

 

Távozik az OpenSea társalapítója

Alex Atallah – az OpenSea egyik társalapítója – augusztusban távozik posztjáról. Távozásának oka, hogy új vállalkozásokra koncentrálhasson. Döntését a Twitteren jelentette be. Mindenekelőtt azt állította, hogy a távozás melletti döntése az volt, hogy más területeken is folytatni kívánja az innovációt.
 
OpenSea | Cryptofalka Forrás: coingape.com
 
Amikor az OpenSea még szűk haszonkulcsokkal és éles előrelátással működő kis cég volt, az Atallah több belső területen is vezető szerepet vállalt – mint például az üzletfejlesztés, a közösségi támogatás, a marketing és így tovább. Az ilyen szerepvállalások meglehetősen gyakoriak a kicsiben induló cégeknél.
 
Akkoriban az OpenSea még csak száz kollekcióval büszkélkedhetett a platformján. Nagyjából három év kellett ahhoz, hogy a cég óriáscéggé nőjön. A 2021 februárjában kezdődő megdöbbentő felfutást követően az NFT-k népszerűsége meredeken emelkedett, a vállalat előrelátó gondolkodású vezetőket keresett a vezetői szerepek betöltésére.
 
Egészen a közelmúltig még két kulcsfontosságú szerepkörben is szükség volt a távozó társalapító támogatására a műszaki igazgatói pozíción kívül – nevezetesen a mérnöki részleg és az OpenSea Ventures-ben.
 
Nexo kriptovaluta váltó
 

 

Új kezdet

Marko Iskandernek a mérnöki alelnöknek és Nadav Hollandernek az új technológiai igazgatónak való felvételét követően Atallahot felmentették a legtöbb posztjáról. Kijelentette azonban, hogy tanácsadói minőségben az OpenSea igazgatótanácsában marad. Elmondta, hogy pozitívan távozik, és továbbra is a platform segítségére kíván lenni, immár csak a partvonalról.
„Az OpenSea mindig is a részem lesz. Nem tudtam megállni, hogy ne gondoljak azokra az izgalmas problémákra, amelyeket nap mint nap megoldunk. A kollégák hihetetlen munkát végzetek, és olyan magasságokba irányították az OpenSea-t, amelyet nem is sejtethettünk.
Zárásként Alex megköszönte az egész csapatnak a folyamatos erőfeszítéseket, és bejelentette, hogy utolsó napja az OpenSea-n július 30-án lesz. Az OpenSea társalapítója elmondta, hogy lemondása után megújult erőkkel veti bele magát új projektekbe.
 
 
 
 

 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 1.07% $64,514.97
Ethereum ETH -0.16% $3,082.18
BNB BNB 0.80% $558.12
Solana SOL 4.63% $145.61
XRP XRP -0.79% $0.4982
Dogecoin DOGE 0.80% $0.1521
Cardano ADA 3.15% $0.4716
Litecoin LTC -0.99% $81.08
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!