Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Polygon hálózaton jelennek meg az Instagram NFT-k

Polygon hálózaton jelennek meg az Instagram NFT-k

Az Instagram a Polygon (MATIC) blokkláncot használja, hogy a felhasználók NFT-ket készítsenek és értékesítsenek.
 

 

Az Instagram integrálja a Polygon blokkláncot az NFT-khez

Nagy nap az Arweave és Polygon számára. Az Instagram a Polygon blokkláncot használva teszi lehetővé, hogy a platform NFT-ket kezeljen. A MATIC árfolyama tegnap óta meredeken emelkedik.
 
Polygon MATIC I Cryptofalka Forrás: newsbtc.com
 
Ez a közösségi média platform legújabb Web3 integrációja a TikTokkal és az Alphabet YouTube-jával való intenzív verseny közepette.
"Ez a lépés figyelemre méltó mérföldkő az Instagram meglévő NFT-funkcióinak fejlődésében, és egy természetes következő lépés a Web3 fősodorba hozása felé." - mondta Sandeep Nailwal, a Polygon társalapítója.
A decentralizált adattárolási protokoll, az Arweave AR tokenje tegnap óta 59,2%-kal emelkedett a bejelentés után. Az Instagram az Arweave-et fogja használni az NFT-k tárolására. 
"A blokklánc teljesen új üzleti modelleket tesz lehetővé az alkotók számára, ugyanis nagyobb irányítást szereznek munkájuk, közönségük és a bevételszerzés módja felett. Úgy gondoljuk, hogy a Web3 technológia, akárcsak a blokklánc, pozitívan erősíti majd az alkotók gazdasági modelljét azáltal, hogy lehetővé teszi számukra, az új típusú digitális eszközök létrehozását bevételszerzési célból." – írta Twitteren Stephane Kasriel, a Meta kereskedelmi és fintech részlegének vezetője.
 
Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka
 
 
A Reddit a közelmúltban indította el a Collectible Avatars NFT-ket a Polygon hálózatán. Az Arweave blokklánca viszont arról ismert, hogy decentralizált tárhelyet biztosít, amelyet elméletileg lehetetlen megváltoztatni. A felhasználók helyet vásárolnak az AR-token megvásárlásával.
 
 

A Meta kitart a blokklánc ipar mellett

 A Meta lépése a blokklánc-technológia iránti bizalmat szavazta meg, még akkor is, amikor a tágabb értelemben vett kriptovaluta-piac mélyponton van. Az Instagram felhasználói az Ethereum, a Polygon és Flow blokkláncokat is használhatják műveik elkészítéséhez, a Solana és a Phantom pénztárcák támogatásával.
 
A Meta megjegyezte, hogy nem számít fel díjat a digitális gyűjtemény Instagramon vagy Facebookon való megjelenítéséért és megosztásáért, és legalább 2024-ig nem számít fel további díjat a digitális gyűjthető tárgyak eladásáért. Hozzátette azonban, hogy "az Instagramon belüli digitális gyűjthető vásárlások az Android és iOS operációs rendszereken futó alkalmazásra vonatkozó alkalmazásbolt-díjak vonatkoznak."
 
Ezenkívül a cég ígéretet tett arra, hogy egyelőre sem az alkotóknak, sem a gyűjtőknek nem kell gázdíjat fizetniük az Instagramon vásárolt digitális gyűjteményekért.

 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -4.68% $63,828
Ethereum ETH -5.09% $3,061.05
BNB BNB -5.75% $544.79
Solana SOL -3.39% $136.53
XRP XRP -7.32% $0.4861
Dogecoin DOGE -6.79% $0.1511
Cardano ADA -6.57% $0.4486
Litecoin LTC -5.55% $77.66
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!