Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Ukrajna NFT múzeumot indít a háború emlékére

Ukrajna NFT múzeumot indít a háború emlékére

Az ukrán Digitális Transzformáció Minisztériuma elindított egy online, nem helyettesíthető token (NFT) múzeumot.

 

NFT múzeum a háború emlékére

Az NFT múzeum célja, hogy megőrizze a jelentősebb események időrendjét, kezdve az országot megszálló orosz hadsereggel.

NFT múzeum I Cryptofalka Forrás: technopixel.org

 
Mikhajlo Fedorov, Ukrajna digitális átalakulásért felelős minisztere egy pénteki Twitter posztban számolt be arról, hogy a kormány február 24-től elindított egy kezdeményezést, amely a kulcsfontosságú pillanatokat ukrán szemszögből ábrázolja, nem helyettesíthető token vagyis NFT formátumban. Az NFT-k a konfliktus első napjától helyi idő szerint 5:45-kor kezdődő eseményeket tartalmazzák, amikor Oroszország „különleges katonai műveletet” jelentett be Ukrajna Donbász régiójában.
 
Az NFT múzeum honlapja szerint a megjelenés időpontjában a február 24. és 26. közötti háború kulcsfontosságú pillanatait bemutató 54 NFT március 30-tól lesz elérhető. Az Ethereumból (ETH) származó eladások bevételét a hadsereg és a civil lakosság támogatására fordítják. A műalkotások különféle eseményeket tartalmaznak, amelyek kormányzati tisztviselők Twitter bejegyzései, hírügynökségek fotói és a világ vezetőinek válaszain alapulnak.
„Míg Oroszország tankokat használ Ukrajna elpusztítására, mi a forradalmi blokklánc technológiára támaszkodunk.” – mondta Mikhajlo Fedorov Fedorov.
"Soha nem hagyjuk, hogy ennek az időszaknak egyetlen napja eltűnjön a világtörténelem könyvéről." - jelenti ki az NFT múzeum.
Magyarország legnagyobb NFT közössége csatlakozás
 
 
Amellett, hogy az ukrán hadsereg számára gyűjtsön anyagi támogatást, a projekt másik célja, hogy „valós információkat terjesszen a világ digitális közösségei között”. Ugyanis sokan kritizálták Oroszországot a hamis propaganda és a félretájékoztatás miatt. 
 
A Digitális Transzformáció Minisztériuma a Fair.xyz NFT platform csapattagjaival működött együtt a projekt blokklánc infrastruktúrájának kidolgozásán.
 
 

Az ukrán kormány kriptoadományokat is fogad

Az ukrán kormány február 26. óta fogad el kripto adományokat közvetlenül a Digitális Transzformációs Minisztérium által megadott tárcacímeken keresztül. Adatok szerint március 9-ig számos jótékonysági szervezet, segélyszervezet és kormányzati pénztárca nagyjából 108 millió dollárnyi kriptopénzt kapott humanitárius és katonai célokra.
 
 
 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.06% $70,188.18
Ethereum ETH -1.11% $3,750.76
BNB BNB 0.31% $619.69
Solana SOL 1.76% $180.72
XRP XRP -3.12% $0.5347
Dogecoin DOGE -1.12% $0.1667
Cardano ADA -4.55% $0.4816
Litecoin LTC -1.81% $87.07
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!