Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Mennyire pazarló valójában a Bitcoin bányászat?

Mennyire pazarló valójában a Bitcoin bányászat?

Mennyire fogyaszt sok energiát a Bitcoin és kriptovaluták bányászata? Fölösleges kidobott energia vagy innovatív hasznos költség ez? Hallgass bele podcastünkbe és döntsd el te. :) 

Podcast műsorunk segítségével bevezetjük a hallgatókat a Bitcoin, blokklánc és a tőzsdei kereskedés világába. Ha szeretnéd a futást, házimunkát vagy az utazást hatékonyan eltölteni, hallgasd a Bitcoin kisokos-ra hallgató podcastünket! 🎤 Spotify és iTunes segítségével éritek el a hanganyagainkat. 🎧

 

Itt a Bitcoin kisokos 23. része - Mennyire pazarló valójában a Bitcoin bányászat?

 

Hallgasd meg a Bitcoin kisokos podcast műsorát Spotify segítségével ➡️ LINK

Hallgasd meg a Bitcoin kisokos podcast műsorát iTunes segítségével ➡️ LINK

 

Milyen témákat fogunk érinteni a mai podcast során?

Csúcsra jár a Bitcoin bányászat és sosem volt még ilyen magas a hash rate, mint most. Ez azt mutatja, hogy igazán jövedelmező jelenleg a kriptovaluták bányászata. Ezzel párhuzamosan pedig rengeteg laikus cikk jelenik meg a Bitcoin energia fogyasztásával kapcsolatban. Konráddal és Gáll Péterrel beszélgetünk a témáról, hogy mennyire is pazarló vagy sem a Bitcoin hálózata.

Ezeket a témákat érintettük a mai adásban:

  • Bitcoin energia fogyasztás
  • Moore törvénye belassult?
  • Olcsó áram vagy inkább mobilitás?
  • A bányászat egyre zöldebb lesz
  • Előre ütemezett infláció a Bitcoinnál
  • Mennyire vagyunk energia pazarlók valójában

Ha tetszik a műsorunk akkor kérjük értékelj minket iTunes-on, illetve oszd meg az itt kapott tudást a barátaiddal ! :)

 

[buzzsprout episode='8289251' player='true']

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 2.27% $58,439.96
Ethereum ETH 2.85% $3,157.03
BNB BNB 3.20% $537.28
Solana SOL 3.22% $139.76
XRP XRP 9.13% $0.5139
Dogecoin DOGE 3.53% $0.1094
Cardano ADA 5.07% $0.421
Litecoin LTC 1.96% $70.18
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!