Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
AI is és memecoin is: ez lesz a siker kulcsa a KOKO-nak?

AI is és memecoin is: ez lesz a siker kulcsa a KOKO-nak?

A Koala AI ötvözi az éppen legjobban teljesítő narratívákat, egyszerre AI és egyszerre memecoin, valódi felhasználási területtel. Az eredmények pedig magukért beszélnek, ugyanis a KOKO 1 hónap alatt 200%-ot robbant. Porondon a KOKO, az AI MEME token!

Mesterséges Intelligencia memecoin hype-pal ötvözve

Ha közép- és rövidtávú befektetésben gondolkozol, a legfontosabb szempont az éppen felkapott narratívák megkeresése, ugyanis itt a vezető projektek jóval kisebb eséllyel okoznak majd csalódást, mintha egy niche területen próbálnál a homályban tapogatózni. 

Az AI területe uralta a piacot az év első felében, majd megjelentek a meme tokenek, amik egészen szép hozamokat tudtak biztosítani a szemfüles kereskedőknek az utóbbi időszakban.

A Koala AI natív KOKO tokenje pedig nem akarta a véletlenre bízni a sikert, mert amellett, hogy ügyesen építi a közösségét, ötvözte a két narratívát, és most úgy tűnik nem fogott mellé. 

Koala AI: a képgeneráló AI meme token

A KOALA AI egy újabb szórakoztató projekt a jelenleg legnépszerűbb "mém-láncon", a Solana hálózaton. Célja a honlap szerint egy erős közösség kiépítése a projekt fejlesztése mellett, ugyanis a natív valutája, a KOKO, egy közösségi token.

A Solana blokkláncon futó KOKO egy olyan képgeneráló platform AI tokenje, ami bizonyos paraméterek megadásával koalás meme képeket generál a felhasználó számára. A képgeneráláshoz pedig a projekt saját tokenjét, a KOKO-t kell fizetőeszközként felhasználnunk.

A KOALA AI arra törekszik, hogy 0%-os vételi/eladási adóval ösztönözze a kereskedést, emellett egy egészséges likviditási teret kívánt létrehozni, így minden likviditás elégetésre kerül, amint az a szerződéshez hozzáadódik.

koko I cryptofalka.webp

A használat teljesen kézenfekvő: szükségünk van néhány KOKO tokennel feltöltött Phantom walletre, majd ezt csatlakoztatva a hivatalos oldalon kezdhetjük is a meme generálást.

Kipróbálnád Te is a képgenerátort? Katt a linkre, és kezdj el kreatívkodni! 

Begyújtotta a rakétáit a KOKO token

Természetesen azok számára is vonzó lesz a projekt, akik befektetési szempontból keresik az "új PEPE-t". A KOKO kifejezetten nyíltan épít a békás meme hype-ra, és az eredmények is magukért beszélnek:

Koala ai koko I Cryptofalka

A KOKO jelenleg 21 millió dolláros marketcappel rendelkezik, és azok a szerencsés kereskedők, akik megtalálták az árfolyam alját a vásárláskor, szép profittal büszkélkedhetnek. Igaz, hogy a kereskedési aktivitás fellendült, abban soha nem lehetünk biztosak, hogy nem-e csak a profitra éhes bálnák ügyeskednek azon, hogy eladják a tokenjeiket.

A projekt természetesen a holdat célozta meg, és jelenleg a közösségi aktivitást tekintve jó úton haladnak a rakéták. Azonban a meme tokenek rendkívül volatilisek, és számos kockázatot rejtenek, így mindig végezd el a saját kutatásaid, mielőtt befektetnél az adott projektbe! Amint az eszköz elindul a túlvásárolttá válás útján, árkonszolidációt vagy visszaesést eredményezhet majd az árfolyamban.

Szeretnél többet megtudni a projektről? Tekintsd meg a hivatalos weboldalt, vagy kövesd a projekt legfrissebb fejleményeit Twitteren vagy Telegramon.

Ha pedig felkeltette az érdeklődésed a KOKO, és úgy gondolod, hogy szívesen vásárolnál, akkor jó hír, hogy számos más meme érmével ellentétben a Koala AI már olyan népszerű tőzsdékre is listázásra került, mint a MEXC vagy a Bitget, de a Raydium-on és Jupiteren keresztül is megvásárolhatod az érmét!

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.83% $61,334
Ethereum ETH 0.86% $3,390.07
BNB BNB 1.26% $574.43
Solana SOL 9.69% $136.39
XRP XRP 1.63% $0.4782
Dogecoin DOGE 4.46% $0.1236
Cardano ADA 3.75% $0.3868
Litecoin LTC -0.38% $70.75
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!