Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Egy memecoin kereskedő 221 dollárból csinált 197 ezer dollárt

Egy memecoin kereskedő 221 dollárból csinált 197 ezer dollárt

A memecoin piac virágzik, és egy tárca, amely április 4-én 12,7 millió Tongue Cat ($LUIS) tokent vásárolt, egy nap alatt a 221 dollárnyi befektetésből 197 961 dollárt csinált.

Kutyák után a macskás mémeké a főszerep?

A macskás mém érmék mostanában a trending ranglistákat is bejárják. Ott van például a $MEW, a $POPCAT, a $BOMEOW, amelyek közül választhatunk, és persze a $LUIS, amely a DexTools-on a trending lista első helyen állt, 110%-os emelkedéssel az európai kereskedés kezdetén a saját maga 0,0166 dollárjával.

Hogy a lényegre térjünk, ez a bálna tárca - 9e3LfSt1BvbACZcZVJpwhkKo4414eryjHKJcJ5saR5r6 - korán beszállt a $LUIS-ba, 0,00001744 dolláros vételi áron, három tranzakcióban vásárolt az április 4-i tőzsdei jegyzést követő első 45 percben.

Ezután a következő órákban 16 tranzakcióban a tárcatulajdonos eladta szőrös barátját, az utolsó tranzakciót 22:25-kor teljesítette, amikor a nyereséget kicsengette. A második eladási ügyletben például a mai $SOL árfolyamon mérve 141 188 dollár realizált nyereség keletkezett.

A 16 kereskedés nyereségét összeadva a befektetés megtérülése 197 961 dollár (kb 73 millió forint), ami nem rossz egy napi munkáért.

A Solana a memecoinok új otthona, de a Base láncra is egyre többen felfigyelnek

A Tongue Cat a Solana, Layer 1 blokkláncra épül, amely az Ethereumot váltotta fel a mémérmék kedvelt indulási platformjaként, mivel alacsony tranzakciós díjakkal és az Ethereumnál jobb áteresztőképességgel rendelkezik.

Miközben a bitcoin újra a 73 738 dolláros történelmi csúcsához közelít, a következő sikeres mémérme megkeresése továbbra is őrült szinteken folyik.

A $LUIS a cikk írása közben egy kicsit visszahúzódott, de ez lehet, hogy a vihar előtti csend esete, ami a további degensek vonzására szolgál.

Talán ennek köszönhetően ütötték fel az időszakos torlódások a fejüket a Solanán, igaz nem voltak olyan leállások, mint amilyeneket tavaly és 2022-ben láttunk. A Solana valóban úgy tűnik, hogy gyorsan növekszik, de a kriptopiac nem áll sokáig egy helyben.

Mivel az innováció a jelszó az olyan születőben lévő technológiáknál, mint a blokklánc, mindig verseny van, amire figyelni kell. Egy feltörekvő új versenyző a Base, a Coinbase optimista rollup Ethereum Layer 2 megoldása.

Ez szépen átvezet minket a $BRETT meme érméhez, amely a Base vezetője 792 millió dolláros piaci kapitalizációval és közel 10 millió dolláros likviditással rendelkezik.

Egyesek talán gúnyolódnak a mémcoinokon, mégis kulcsszerepet játszanak a strapabíró blokkláncok azonosításában és az elfogadás népszerűsítésében. Mint ilyen, van értelme a degens és a higgadtabb befektetőknek figyelni a Base mémérme piac fejleményeit.

Az összes elnöki mémérme - $TRUMP vs $BODEN

Más mémérmék között érdemes megnézni az amerikai elnökválasztási trend köré összpontosuló érméket, ahol a $TRUMP és a $BODEN a sztárok.

Ez az ERC20 tárca - 0xdb22ca143f6396ad289c79cdfa5cc47f65884162 - több mint 5 millió dollárt keresett, miután néhány ezret beletett a $TRUMP mémérme kereskedésbe.

Ha kicsit mélyebbre ásunk a delikvensünk kereskedési előzményeiben, 2023. augusztus 13-án 89 280 $TRUMP tokent vásárolt 0,0207 dollárért, amikor 1 ETH 1849 dollárt ért.

Csak ezen a tranzakción a kereskedő 567 764 dollárt keresett.

Menjünk át a Debankra, és keressük meg a tárca címét, és gyorsan láthatjuk, hogy milyen más tokeneket tart a tárca. A portfólió első számú birtokosa a $TRUMP token, amelyből félmillió darabot tart még mindig 3 223 325 dollár értékben. Összességében a $TRUMP bálna több mint 5 millió dollárt keresett, beleértve a nem realizált nyereséget is.

De mit tart még ez a hozzáértő kereskedő egy újabb életre szóló nyereménynapra?

Míg van egy kis részesedés a $MILEI tokenben, amely megerősíti ennek a kripto rajongónak a MAGA-formájú populista politikusok iránti vonzalmát, a BarbieCrashBandicootRFK888Inu (SOLANA) az, ami jelentősebb szándékot mutat. Ez a mémérme a Solana tickert használja, de nincs kapcsolata a Solana ökoszisztémával, mert valójában Ethereumon fut.

Miért kifizetődő a korai memecoin kriptókkal foglalkozni?

A memecoinok értékelése a viralitásukon alapul, ami azt jelenti, hogy még kriptopiac tekintetében is nagyon magas kockázatúak. Azonban csökkentheted a kockázatot azzal, hogy nem teszed fel egyetlen érmére sem a teljes vagyonod, és gondoskodsz a saját kutatásodról!

Jó kiindulópont lehet olyan weboldalak, elemzők vagy YouTuberek keresése is, akinek jó tapasztalata van a sláger tokenek kiválasztásában. Jacob népszerű azzal, hogy véleményt mond azokról az előértékesítési piacokról, ahol véleménye szerint a legjobb korai szakaszban lévő profitszerzési lehetőségek találhatók. A legfrissebb videóiból kiderül, mit gondol a Dogecoin20 - ez az érme a Doge-napon indul útjára - és a Slothana projektekről.

A történet tanulsága az, hogy ha belevágnál a kockázatosabb kereskedésekbe, akkor érdemes lehet már a coinok előértékesítésében részt venni. És ha egy trend kialakul, lovagold meg azt. Úgy tűnik, hogy a Slothana mögött álló csapat is ezt teszi, követve a $SLERF lajháros mém érme által keltett felhajtást.

Úgy tűnik, hogy bőven van hely egy újabb lajhárnak a színpadon, mivel a Slothana két hét alatt több mint 10 millió dollárt gyűjtött össze a projekt támogatóitól, és a token még fix áron vásárolható meg!

Megnézem a Slothana oldalát!

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.28% $67,359.89
Ethereum ETH -2.12% $3,762.91
BNB BNB -0.93% $595.37
Solana SOL 0.27% $168.37
XRP XRP -0.03% $0.5289
Dogecoin DOGE 0.66% $0.1647
Cardano ADA -0.04% $0.4559
Litecoin LTC 1.18% $83.79
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!