Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Az első memecoin, amely hat különböző blokkláncon indul el

Az első memecoin, amely hat különböző blokkláncon indul el

A folyamatosan növekvő memecoin szektorban egy új előértékesítés vette kezdetét. Bemutatkozik a DOGEVERSE token, a Cosmo a "világ első láncok közt utazó Doge"-ja. 

A Dogeverse előértékesítés részletei

A Dogeverse ICO-ján a $DOGEVERSE névre keresztelt natív tokent cikkünk sorainak írásakor, szerdán 0,00029 dollárért érheted el. Az érme előértékesítése szakaszos, az egyes emelésekre pár naponta kerül sor, így az ára folyamatosan növekszik majd. 

Nézzük az előértékesítés állását! Eddig az ICO több mint 906 000 dollárt hozott a csapat konyhájára. A befektetők ETH-val, USDT-vel, BNB-vel, AVAX-szal, MATIC-kal vagy bankkártyával vásárolhatnak DOGEVERSE-t. Több tárca között is választhatsz, az oldal elfogadja például a Wallet Connect, a Trust Wallet vagy a Metamask tárcát is.

Ismerd meg a Dogeverse érmét

A Dogeverse szlogenje az alábbi: "A Doge többláncúvá válik”. Eszerint a Dogeverse érme a többláncúságra törekszik. Elsőként az Ethereum hálózatán kerül bevezetésre, de hamarosan debütál a BNB Chain, a Polygon, a Solana, az Avalanche és a Base hálózatokon is.

A közeljövő eseményeire hivatkozva a kutyás érme csapata bejelentette, hogy a Solana és a Base láncok még e hét végén csatlakoznak a projekthez, de a csapat nemrég posztolta, hogy szerdától elérhető az Avalanche láncon is. Micsoda gyorsaság!

A Dogeverse az első multi-chain hálózatra építkező Doge mém érme, mely maga köré gyűjti a Doge-rajongók széles táborát. A csapat nagy hangsúlyt helyez a közösségépítésre, de a tagok számára könnyed szórakozási lehetőséget, valamint lekötési jutalmakat is kínál.

A Dogeverse jutalmak Ethereum (ETH) blokkonként 6088 DOGEVERSE-re rúgnak, és 2 év alatt fizetik ki őket. 

A láncon ugráló Doge neve Cosmo, és érdekes háttérsztorival rendelkezik. Cosmo egy összeomló szupernóva alkotása, mely a hiperugrás képességével született, tehát képes utazni a kripto-univerzum csillagai között. Most pedig elérkezettnek látja az időt, hogy bemutassa a DOGEVERSE tulajdonosoknak is, hogyan lehet utazni az egyes láncok között. 

Cosmo távlati célja az, hogy összefogja a kriptomémek közösségét, és élharcosként példát mutasson a többláncú hasznossággal kapcsolatban.

Látogasd meg a Dogeverse előértékesítését!

Ütemterv a korai befektetők részére  

A Dogeverse maximálisan törekszik az átláthatóságra, és közzétette a jelenleg 5 fázisból álló ütemtervét.

A projekt április 9-én sikeresen befejezte az 1. fázist: A nagy robbanás névre keresztelt szakasz magában foglalja a honlap elindítását, a szerződések megírását és a közösségi csatornák létrehozását.

A Dogeverse cikkünk írásakor a 2. fázis kellős közepén tart. Kezdetét vette az ICO, dübörög a közösségépítés, és ekkor ellenőrzik a szerződéseket is.

A 3. fázis a marketingkezdeményezések ideje, illetve elhozza a projekt számára a CoinMarketCap és a CoinGecko alkalmazásokat.

A 4. fázisra az előértékesítés után kerülhet sor, tartalmazza az első DEX-listázásokat, a Birdeye, valamint a DexTools frissítését. 

Végezetül az 5. fázisban jöhet a DOGEVERSE CEX-listázása, és természetesen folyamatosan végzik a marketingmunkát, plusz továbbra is ösztönzik a közösséget.

A Dogeverse tokenomikáját is érdemes megvizsgálni. A projekt össztokenszáma 200 milliárd. Az érméket az Ethereumon mintelik, és olyan minőséggel vannak felruházva, amely útján lehetővé válik az igénylésük, a tárolásuk és a kereskedésük több platformon (pl.: Solana, BNB Chain, Base, Polygon vagy Avalanche) is.

Az érmék a projektalapok (25%), a marketing (25%), az előértékesítés (15%), a staking (10%), a likviditás biztosítása (10%), az ökoszisztémaalapok (10%) és a tőzsdék (5%) között osztódnak el.

A projekttel kapcsolatos további információért olvasd el a részletes whitepaper-t, illetve keresd fel a Dogeverse közösségi oldalait (X-felület, Telegram-csoport)!

Tekintsd meg a DOGEVERSE ICO-ját!

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.79% $69,982.1
Ethereum ETH -1.97% $3,708.43
BNB BNB 0.57% $618.74
Solana SOL -0.71% $179.13
XRP XRP -1.99% $0.5328
Dogecoin DOGE -0.64% $0.1658
Cardano ADA -3.74% $0.4831
Litecoin LTC -2.79% $86.15
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!