Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Újra lendületben a Pepe, dogwifhat és a Dogeverse mém érmék

Újra lendületben a Pepe, dogwifhat és a Dogeverse mém érmék

Úgy tűnik, hogy a meme érmék bikás fellendülést tapasztalnak meg. Vegyük példaként a Pepe (PEPE), a dogwifhat (WIF) és a Dogeverse (DOGEVERSE) érméket, melyek emelkedő ívet mutatnak, és híven igazolják, hogy bizony a mém érmék iránti kereslet továbbra is szakadatlanul virágzik. 

A PEPE a mém érme mánia fősodrában

A PEPE-re igencsak büszkék vagyunk, hiszen az elmúlt 24 órában 4, az elmúlt héten pedig 35%-ot emelkedett az árfolyama. 

A vevőket az élénkítette fel, hogy a PEPE hűségesen tartotta a 0,00000480 dolláros támaszzónát, amelyet az elmúlt hét során több ízben is teszteltek.

PEPE árfolyam I Cryptofalka

Határozottan bikás mozzanat a PEPE azonnali volumenének növekedése, ami azt sejteti, hogy a spekulatív vevők végre visszatérnek a sokat megért tokenhez.

A dogwifhat is nagyot alakított a BTC felezésekor 

A dogwifhat is kifejezetten profitált az április 20-ai bikás lökésből.

Ha ránézünk az árfolyam-grafikonjára, láthatjuk, hogy a Solana-alapú WIF token jelenleg 2,98 dollár körül kereskedik. Ugyan az egy hónapos növekedése 26,18%, az egy hetes és az egy napos eredménye alapján már csak 3,41 és 5,61%-os csökkenésről számolhat be.

A WIF egyértelműen még zöldebb gyertyákra és a 3,00 dolláros szint újratesztelésére vágyik, a kriptovilág pedig folyamatosan figyeli a lépéseit.

Dogwifhat árfolyam I Cryptofalka

Felettébb érdekes, de a dogwifhat közelmúltbeli növekedése mögött nem igazán találtunk fő katalizátort.  

Igaz, a szóbeszéd az X kripto hírekkel teli berkeiben arra utal, hogy a Bitcoin felezése aktív szerepet játszott benne.

Vajon részt vehet a dogwifhat a közelgő mém érme raliban? Mi is kíváncsian várjuk a fejleményeket.

A Dogeverse előértékesítése csak úgy hasít

A mém érmék körüli izgalom hatása kiterjedt az előértékesítések területére is. Legalábbis úgy tűnik a Dogeverse (DOGEVERSE) token iránti keresletet szemlélve.

Ennek a szóban forgó multi-chain mém projektnek már 9,1 millió dollárt sikerült összegyűjtenie a lelkes befektetőktől.

Cikkünk írásakor egy DOGEVERSE mindössze 0,0003 dollárt kóstál, de az ár szakaszosan nőni fog. Emiatt, ha vásárolnánk érdemes rápillantani az időzítőre, nehogy lemaradjunk a kedvezőbb árról. 

dogverse I Cryptofalka

A Dogeverse jelenleg 5 blokkláncon érhető el, és végül összesen hat különböző blokklánchálózaton indul majd el. Ez a maximális rugalmasság meggyőzheti a befektetőket, és lecsökkentheti a lehetséges kockázatokat.

A projekt ütemtervében olyan még nem felfedett "közösségi ösztönzők" is szerepelnek, amelyek bőven okot adnak a legvadabb bullish elméleteknek is.

dogverse I Cryptofalka

Ki tudja, lehet, hogy airdropra készül a csapat?

Erről csak találgathatunk, de az biztos, hogy a kereskedők a lehető legoptimistább forgatókönyveket vetítik a lelki szemeik elé. Csak úgy, ahogyan - a PEPE, a WIF és egyéb, az elmúlt hetekben, hónapokban sikeressé vált mém érmék esetében is.

Egy biztos, a Dogeverse is még nevet szerezhet magának a mém érmék térképén.

dogverse I Cryptofalka

Forrás: https://coinsniper.net/

A token jelenleg az 5. helyet foglalja el az előértékesítési értékelő platform, a CoinSniper listáján.

Felkeltette az érdeklődésed a projekt? Látogass el a Dogeverse előértékesítésére!

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.20% $67,748.22
Ethereum ETH -1.22% $3,787.08
BNB BNB -0.25% $597.23
Solana SOL 1.35% $169.53
XRP XRP 0.45% $0.5299
Dogecoin DOGE 1.91% $0.1659
Cardano ADA 0.75% $0.4581
Litecoin LTC 1.49% $83.92
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!