Így profitálj akár a Bitcoin csökkenő trendjéből is

Szerző: | ápr 4, 2020 | Árfolyam elemzés

Nagy zuhanáson van túl a Bitcoin, de nem kell, hogy fájjon a jelenlegi csökkenő trend! A volatilitás lehetőséget ad rég nem látott profitok generálására is. 📊

 

Rég nem látott volatilitás és profitok

A tőzsdei kereskedés szépsége, hogy nem csak emelkedő, de akár csökkenő trend esetén is lehet bőségesen profitálni a kriptovaluták volatilitásából. Ezt pedig a tőkeáttételes “short” pozíciók teszik lehetővé számunkra. Segítségükkel ugyanúgy tudsz profitálni az árfolyam csökkenéséből, mint az emelkedéséből.

A tőkeáttételes short és long pozíciók alapvetően a tőzsdei kereskedés magas szintjét képviselik, csak is megfelelő tapasztalattal rendelkező kereskedőknek ajánljuk ezt a fajta kereskedési típust!

A tőkeáttételes short további szépsége, hogy “felturbózhatjuk” a tőzsde mozgásait, akár 1-100 szorzó segítségével tudunk kereskedni. Ez annyit jelent, hogy egy 10%-os mozgás mondjuk 3 szoros szorzó esetén számunkra +30%-ot hoz. Természetesen ha rosszul számolsz a piaccal akkor a veszteséged is többszöröse lesz! Pontosan ezért szoktuk azt ajánlani, hogy tőkeáttételes short vagy long pozíciót csak is az nyisson, aki már kellő tapasztalattal bír.

Egy ideje már a Binance tőzsdén is elérhető ez az opció és szerencsére már a mobil applikációban is tökéletesen működik! Ha érdekel titeket ez a téma, akkor itt találtok hozzá egy a kezelőfelületet bemutató videónkat:

Binance tőkeáttételes kereskedés útmutató ➡️ Binance Margin Trade bemutató – CryptoFalka

 

Természetesen a shortolók élete sem könnyű, ugyanis még egy stabil csökkenő trendnél is vannak olyan korrigálások, amelyek könnyen kiüthetik a kereskedők short pozícióit. Így elmondható, hogy segítségével képesek vagyunk profitálni a csökkenő trend erejéből, de semmiképpen sem mondanánk könnyűnek a shortolók életét.

 

Segítünk a shortolás elsajátításában

Ha szeretnél segítséget kapni a shortolás és a jelenlegi nehéz piaci körülmények között, akkor csatlakozz a Cryptofalka április privát csoportjába‼️ Hoztunk néhány példát a márciusi tagok elégedettségéről 🤩 Ez jól mutatja, hogy megfelelő segítséggel akár a hétköznapi emberek is profitálhatnak az amúgy nagy szakértelmet igénylő shortolás világából. 📊

2020_március_profitok cryptofalka

 

Próbáld ki a Cryptofalka privát csoportját! Ígérjük nem fogod megbánni! ➡️ CSATLAKOZOM

 

Nem csak a profitokról szól a Cryptofalka privát csoportja

A kereskedés mellett a célunk a tagok folyamatos fejlesztése, mentorálása és egy hatékony trader közösség kialakítása. Ezért a hónapban több oktatást és élő streamet is tartunk a privát csoport tagjainak. Továbbá minden előfizetés mellé tőzsdei oktatási csomagot adunk!

 

Az április Cryptofalka privát csoport hamarosan kezdődik‼️

Figyelem‼️Az április privát csoport a jövő héten kezdődik. Növeld a kereskedési képességeidet és tanulj hatékonyan a CryptoFalka privát csoportjában🐺📚📈 ➡️Részletek: LINK

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.