A Ripple korábbi tanácsadója lesz a Fed felügyeleti alelnöke

Szerző: | ápr 16, 2022 | Kriptovaluta

Joe Biden, az USA elnöke bejelentette, hogy a Ripple korábbi tanácsadóját, Michael Barr-t nevezi ki a központi bank felügyeleti alelnökének.

 

A Rippel Labs-tól a FED-ig

Sarah Bloom Raskin, a Federal Reserve Board korábbi kormányzójának visszavonását követően Joe Biden, az Egyesült Államok elnöke bejelentette, hogy az Obama-adminisztráció volt tisztviselőjét Michael Barr jogászprofesszort kívánja kinevezni a központi bank felügyeleti alelnökének.
 
Ripple Labs | Cryptofalka

Forrás: blockworks.co

 
Barr 2015 és 2017 között a Ripple Labs tanácsadó testületének tagja volt, a Pénzügyminisztérium pénzügyi intézményekkel foglalkozó helyettes titkáraként dolgozott Barack Obama volt elnök alatt. Emellett pénzügyi szabályozási kurzusokat tartott a Michigani Egyetemen. A Fehér Ház szerint kulcsfontosságú szerepet játszott a Dodd-Frank törvény megalkotásában. Ez a törvény továbbra is befolyásolja a pénzügyi politikát az Egyesült Államokban.
„Barr erős támogatást élvez a politikai spektrum minden részéről – és a szenátus kétpárti alapon is megerősítette. Ez a munka nem pártos, hanem kulcsfontosságú nemzetünk pénzügyi intézményeinek szabályozásában. Biztosítani kell az amerikaiakkal való tisztességes bánásmódot és megóvni a gazdaság stabilitását.” – mondta Biden elnök.
Nexo kriptovaluta váltó
„A felügyeleti alelnök kritikus szerepet játszik pénzügyi rendszerünk védelmében, és kiemelten kell kezelnie a pénzügyi szabályozást. Emellett azonosítania és megelőznie is kell a gazdaságunkat fenyegető kockázatokat. Támogatni fogom a jelöltet, és határozottan sürgetem republikánus kollégáimat, hogy hagyjanak fel a személyes támadásokkal és demagógiával kapcsolatos régi ellentétekkel, és helyezzék előtérbe az amerikai polgárokat.” – mondta Sherrod Brown ohiói szenátor.

Az Egyesült Államok elnöke gyorsan végre akarta hajtani a Ripple Labs volt tanácsadójának jelölését, ugyanis a felügyeleti alelnöki poszt betöltetlen volt, mivel Randal Quarles Fed kormányzójának mandátuma 2021 októberében lejárt. Sherrod Brown ohiói szenátor, a szenátus elnöke azt mondta, hogy támogatja a jelölést, hivatkozva a „teljes Fed-testület” szükségességére.

 

Ellentétes nézetek nehezítették a pozíció betöltését

Nem világos, hogy a pártoskodás szerepet játszhat-e Barr lehetséges jelölésének bizottsági és teljes szenátusi szavazáson keresztüli elmozdításában. Raskin, Biden első kiszemeltje márciusban visszalépett, „különleges érdekek könyörtelen támadásaira” hivatkozva, és a republikánus képviselőkre hivatkozva, akik február óta akadályozták a jelölését. Abban az időben a szenátus bankbizottságának republikánus tagjai bojkottálták azt a találkozót, amelynek célja Biden választásának előmozdítása volt a szenátusban történő szavazás érdekében.
 
A szenátus még nem erősítette meg Biden Fed elnöki, alelnöki és két kormányzói választását. Jelöltjei Jerome Powell, Lael Brainard, Lisa Cook és Philip Jefferson. Powell teljes szenátusi szavazás hiányában február 4-e óta tölti be az ideiglenes elnöki tisztet, míg Brainard továbbra is a Fed kormányzótanácsának tagja.

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Nexo kriptovaluta valto 100 dollár

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Így gyűjts passzív jövedelemet a PancakeSwap segítségével

A PancakeSwap egy Binance Smart Chain (BSC) alapú DEX (decentralizált tőzsde), amit ismeretlen fejlesztők hoztak létre. Alapötletében az Ethereum blokkláncon működő SushiSwap-hoz hasonlít, tehát közösségi irányítással üzemel, és farmolásra nyújt lehetőséget likviditás biztosítása ellenében, valamint további funkciókat kínál jutalmak bezsebelésére.

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.