Snoop Dogg NFT kollekciót indít a Cardano blokkláncon

Szerző: | ápr 4, 2022 | Kriptovaluta

Az NFT és DeFi térben is folyamatosan fejlődő Cardano hálózaton Snoop Dogg elindítja legújabb NFT kollekcióját.

 

A Cardano blokklánc magabiztosan fejlődik

Snoop Dogg amerikai rapper újabb lépést tett a blokklánc technológia felé, ezúttal a Cardano blokklánccal szimpatizál. Snoop Dogg, aki tavaly lépett be az NFT ökoszisztémába, szüntelen támogatásának és több millió dollárt érő gyűjteményeinek köszönhetően vált ismertté. Idáig az Ethereum blokklánc volt a rapper NFT székhelye, azonban most a Cardano felé fordítja figyelmét.
 
Cardano I Cryptofalka

Forrás: newsbtc.com

 
A Cardano az egyik legkeresettebb decentralizált pénzügyi (DeFi) hálózattá nőtte ki magát, miután tavaly elindította az intelligens szerződések képességét. Olyan nagy játékosok figyelmét is felkeltette, mint például Snoop Dogg, aki most elindítja saját NFT kollekcióját a blokkláncon. Ezt Clay Nation jelentette be a Twitteren, aki Snoop Dogggal és Champ Medici NFT művésszel közösen indítja a projektet.
 
Ez a partnerség különféle gyűjthető tárgyakat, a rap-veterán kiadatlan zenéit és más korlátozott példányszámú „pitcheket” hoz életre. Ezt a partnerséget a Cardano alapítója, Charles Hoskinson is támogatja, aki egy cameo-t készít a bejelentő videóban, amelyben két Clay karakter szerepel.

Snoop Dogg is hirdette a projektet a közösségi médiában a #Cardano hashtag használatával.

A videóban Snoop Dogg zenéje szól, miközben egy animáció villog a tévé képernyőjén. Ezután Charles Hoskinson megjelenik, hogy mindkét művészt meghívja a Cardano platformra. A jelenet azzal zárul, hogy Snoop Dogg felvesz egy telefont, feltehetően azért, hogy kapcsolatba lépjen a Cardano alapítójával a blokkláncon való munkáról. A videóban „Claymations” néven emlegetett NFT kollekció április 5-én, kedden jelenik meg.
 

Nexo kriptovaluta váltó

 

Erősödik a DeFi és az NFT jelenlét a Cardanon

A Cardano hálózat NFT és DeFi területe folyamatosan növekszik. Csak ebben az évben már több mint 25 000%-kal nőtt a TVL (total value locked, teljes zárolt érték) a hálózaton, ami elérte a 300 millió dollárt a hálózatra zárt TVL-ben. 
 
Nemrég a Cardano a 4 milliomodik eszközt ünnepelte, amit a hálózatra telepítettek. Ez egy olyan szám, amelyet még az alapító, Charles Hoskinson is elismert, túlszárnyalta a legvadabb előrejelzését, miszerint több százezer natív eszközt telepítenek Cardanon. Jelenleg körülbelül 240 millió dollár van zárolva a hálózaton. Ez a közelmúltbeli piaci korrekciónak tudható be, amely azután ment végbe, hogy a kriptovaluták széles körben konszolidálódtak. Mindazonáltal úgy tűnik, hogy a Cardano jó úton halad egy fiatal DeFi térrel rendelkező hálózat felé.

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Nexo kriptovaluta valto 100 dollár

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.