Solanara épít NFT játékot a PUBG fejlesztője

Szerző: | márc 30, 2022 | Kriptovaluta

A PUBG battle royale sorozatot több mint egymilliárdan töltötték le eddig. Úgy tűnik a kiadó most a Solanára épít NFT játékot.

 

Web3 a játékiparban is

A nagy hagyományos videojáték gyártók kezdik felfedezni a Web3 játékterét. Mindeközben kísérleteznek NFT eszközökkel és kriptovaluta alapú megoldásokkal is. Most egy másik figyelemre méltó játékstúdió hatalmas népszerűségnek örvendő franchise alapú játékok fejlesztését tervezi a blokkláncon – jelen esetben a Solanán.

A dél-koreai játékkiadó, a Krafton, Inc. ma hosszú távú megállapodást kötött a Solana Labs-szal. Azt tervezi, hogy együtt dolgoznak a Solana hálózaton futó blokklánc és NFT vezérelt játékok fejlesztésén, illetve forgalmazásán. A cégek közös befektetési lehetőségek feltárását is tervezik a jövőben.

Solanara épít NFT játékot a PUG fejlesztője

Forrás: pcgamesn.com

A Krafton a PUBG: Battlegrounds (eredeti nevén PlayerUnknown’s Battlegrounds) mögött álló cég. Ez egy népszerű battle royale lövöldözős franchise, amely több platformra is kiterjed. A sorozat több mint egymilliárd letöltést ért el a mobil iOS és Android eszközökön, valamint több mint 75 millió letöltést generált PC-re és konzolra.

A PUBG játékokban akár 100 játékos is beléphet egyetlen online térképre. Itt megküzdhetnek egymással, és csak az utolsó játékos vagy csapat marad a végén talpon. Az eredeti PC-s játék még 2017-ben jelent meg, amely népszerűségében megelőzi az Epic Games Fortnite battle royale játékát is.

Az ingyenesen játszható PUBG Mobile még szélesebb globális közönséget ért el a közelmúltban. A Sensor Tower mobilelemző cég 2021 novemberében arról számolt be, hogy a játék több mint 7 milliárd dollár bevételt termelt eddig a játékon belüli vásárlások révén. A stúdió nemrégiben elindított egy különálló, futurisztikus témájú PUBG mobil brandet is New State Mobile néven.

Nexo kriptovaluta váltó

 

Blokklánc alapú lehetőségek

A Krafton még hivatalosan nem jelentette be, hogy behozza-e a PUBG-t a Web3-térbe. Az is lehet még, hogy egy másik franchise-t hoznak létre külön erre a célra az új NFT vezérelt blokklánc játékokhoz a Solanán. Míg a PUBG a Krafton legismertebbje, a kiadó olyan franchise-okat is birtokol, mint a Subnautica és a Tera, továbbá olyan mobiljátékokat is kiadott, mint a Golf King és a Bowling King.

„A Web 3.0 ökoszisztémánk kialakítása során a Krafton folyamatosan meg fogja találni, hogyan lehet szorosan együttműködni olyan blokklánc cégekkel, mint a Solana Labs. Ezen az együttműködésen keresztül a Krafton megszerzi azt a tapasztalatot, amely szükséges ahhoz, hogy felgyorsítsa a blokkláncalapú befektetéseit.”” – mondta Hyungchul Park, a Krafton Web 3.0 kerekasztal vezetője.

Solanara épít NFT játékot a PUG fejlesztője

Forrás: thecoinrepublic.com

 

Februárban a Krafton további Web3 kezdeményezéseket mutatott be, köztük 2,5 millió dolláros tőkebefektetést a Seoul Auction Blue online aukciós platformba. Összesen 4,1 millió dollár került az XBYBLUE leányvállalatába. A Krafton együttműködik a Seoul Auction Blue-val és az XBYBLUE-val további NFT-vel kapcsolatos projektek fejlesztésében is.

 

Összefoglalva

A Krafton tavaly augusztusban 3,8 milliárd dolláros IPO-t indított Dél-Koreában. Ezt a Bloomberg több mint egy évtizedes viszonylatban az ország legnagyobb tőzsdei bevezetésének minősítette. Azonban széles körben úgy ítélték meg, hogy az IPO elmaradt a várakozásoktól. Jelen állás szerint a Krafton piaci kapitalizációja 13,9 billió dél-koreai won, azaz körülbelül 11,4 milliárd dollár.

Számos figyelemre méltó hagyományos játékkiadó, kezd NFT területen “játszani”. Többek között a Ubisoft és a Square Enix is belép a piacra. A jól ismert játéktervezők, mint Will Wright és Peter Molyneux szintén NFT alapú játékokon dolgoznak. Az eddigi legsikeresebb kriptojáték, az Ethereum-alapú Axie Infinity több mint 4 milliárd dollár értékű NFT kereskedési volument generált. Ez várhatóan tovább duzzasztja majd az NFT és Gamfi illetve YGG piacot a jövőben. 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Nexo kriptovaluta valto 100 dollár

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Így gyűjts passzív jövedelemet a PancakeSwap segítségével

A PancakeSwap egy Binance Smart Chain (BSC) alapú DEX (decentralizált tőzsde), amit ismeretlen fejlesztők hoztak létre. Alapötletében az Ethereum blokkláncon működő SushiSwap-hoz hasonlít, tehát közösségi irányítással üzemel, és farmolásra nyújt lehetőséget likviditás biztosítása ellenében, valamint további funkciókat kínál jutalmak bezsebelésére.

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka