Teslánál újraindulhat a Bitcoinos fizetési lehetőség

Szerző: | okt 27, 2021 | Bitcoin hír, Kriptovaluta

A Tesla úgy véli a kriptovaluták hosszú távon a készpénz likvid alternatívájaként jelennek meg, ezért újraindulhat a Bitcoinos fizetési lehetőség.
 
 

Hosszútávú potenciált lát a Tesla a kriptovalutákban

A Tesla, a nagy elektromosjármű-gyártó, amelynek élén a Dogecoin hívő Elon Musk áll, arra utalt, hogy hamarosan megpróbálhatja visszaállítani a kriptofizetések támogatását.
 
Tesla eladja a Bitcoint | Cryptofalka

Forrás: https://www.bloomberg.com/

 
Az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletéhez (SEC) benyújtott negyedéves beadványában a cég kijelentette, hogy „a jövőben újraindíthatja a kriptovalutákkal folytatott tranzakciók gyakorlatát”, ami azt sugallja, hogy a Tesla a digitális eszközök felhasználásával végrehajtott támogatási vásárlások újraindítását tervezi.
 
A vállalat emellett kifejezte hosszú távú hitét a kriptoeszközökben, mint értéktárolóban és fizetőeszközben, és kijelentette:
„Hiszünk a digitális eszközökben rejlő hosszú távú potenciálban, mind befektetésként, mind a készpénz likvid alternatívájaként.”
A Tesla korábban pártolta a Bitcoin fizetést az elektromos járművek vásárlásaiért ez év január és március között. A lépés a Tesla szélesebb körű Bitcoin felkarolásának része volt, és a cég 2021 első negyedévében 1,5 milliárd dollár értékben fektette be tartalékai egy részét BTC-be.
A Bitcoin fizetéssel azonban gyorsan felhagytak, miután a céget kritizálták a BTC elfogadása miatt, mert úgy vélik, hogy a Bitcoin Proof of Work algoritmusa, amivel az új coinok előállítása történik negatív hatással van a környezetre.
 
Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka
 

 

Szárnyal a Tesla, amihez a Bitcoin készletük áremelkedése is nagyot lökött

Júniusban Elon Musk vezérigazgató jelezte, hogy a Tesla fontolóra veszi a Bitcoin fizetések támogatásának újraindítását, ha a Bitcoin hálózati hash arányának legalább a felét megújuló energia hajtja. A mostani jelentéssel párhuzamosan a Tesla piaci kapitalizációja meghaladta az 1000 milliárd dollárt, miután mérföldkőnek számító üzletet kötött a Hertz autókölcsönző céggel. A Tesla árfolyama először emelkedett 1 ezer dollár közelébe.
 
A Shiba Inu érmetulajdonosok legnagyobb megdöbbenésére Elon Musk ezen a hétvégén Twitteren azt írta, hogy csak Bitcoint, Ethereumot és Dogecoint birtokol. Hétfőn Shiba Inu Holder Twitter-felhasználó Twitteren üzent Elon Musknak, és megkérdezte, mennyi SHIB van a kezében, mire Musk azt válaszolta: „nincs”. „Kíváncsiságból beszereztem néhány „Bitcoin, Ethereum és Doge” nevű ascii hash karakterláncot. Ennyi” – tette hozzá.

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Így gyűjts passzív jövedelemet a PancakeSwap segítségével

A PancakeSwap egy Binance Smart Chain (BSC) alapú DEX (decentralizált tőzsde), amit ismeretlen fejlesztők hoztak létre. Alapötletében az Ethereum blokkláncon működő SushiSwap-hoz hasonlít, tehát közösségi irányítással üzemel, és farmolásra nyújt lehetőséget likviditás biztosítása ellenében, valamint további funkciókat kínál jutalmak bezsebelésére.

Mi a Binance Earn és hogyan farmolhatsz kamatokat vele?

Kriptovalutát szerezni nem csak vásárlással, bányászással, vagy kereskedéssel lehet. A Binance tőzsde Binance Earn platformja számos blokklánc alapú saját pénzügyi termék tőkealapjához biztosít fedezetet és/vagy likviditást. Aki a tőzsde hitelezési, stakelési és DeFi tevékenységeihez hozzáteszi a lekötött tőkéjét, részesül a nyereségből passzív bevétel formájában.

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka