Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Coinbase: Spot kereskedés intézményeknek világszerte

Coinbase: Spot kereskedés intézményeknek világszerte

A Coinbase spot kriptokereskedést vezet be az Egyesült Államokon kívüli intézményi befektetők számára.

Új szolgáltatással bővül a Coinbase International

A Coinbase International Exchange intézményi ügyfelei december 14-től Bitcoinnal és Etherrel kereskedhetnek USDC ellenében.

Coinbase.webp

Az Egyesült államokbeli székhelyű Coinbase kriptovalutatőzsde bejelentette, hogy a nemzetközi tőzsdén lévő intézményi befektetők spot kripto kereskedési szolgáltatásokat érhetnek el. 

Szélmalomharc az amerikai szabályozással

A tőzsde tájékoztatása szerint a szolgáltatások december 14-én indulnak, majd később a lakossági befektetők számára is elérhetővé válnak. Továbbá kibővülnek egyéb tokenekkel és „olyan funkciókkal, amelyek új kereskedési stratégiákat tesznek lehetővé és növelik a tőkehatékonyságot”.

„Tisztában vagyunk azzal, hogy egyes eszközkibocsátók és a kripto közösség tagjai hezitálnak az USA-beli tőzsdék használatával kapcsolatban az Egyesült Államok változó és bizonytalan szabályozási környezete miatt” – mondta a Coinbase.

A Coinbases ellen az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelete júniusban pert indított, amelyben a cég állítólag nem bejegyzett értékpapír-tőzsdeként, brókerként és elszámolóügynökségként működik.

Más USA-beli tőzsdék, köztük a Binance US és a Kraken, a SEC vagy a Commodity Futures Trading Commission hasonló végrehajtási intézkedéseivel vagy az Igazságügyi Minisztérium büntetőjogi vádjával szembesülnek.

BTC és ETH Futures kereskedés a Coinbase-en

A Coinbase májusban indította el nemzetközi tőzsdét, a BTC és ETH Futures ügyletekkel kezdődően intézményi befektetők számára. Szeptemberben a tőzsde bejelentette, hogy kibővül, így ugyanazokat a szolgáltatásokat kínálja majd a kiskereskedőknek is.

Az Egyesült Államokban a Coinbase "Stand With Crypto" kezdeményezése a 2024-es választások előtt kapcsolatba lépett a leendő szavazókkal. December 11-én a szervezet elnöki fórumnak adott otthont, ahol a szemben álló politikai pártok három jelöltje vitatta meg a crypto és blokklánccal kapcsolatos álláspontokat.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 3.31% $64,042.31
Ethereum ETH 2.18% $3,060.19
BNB BNB 3.31% $561.13
Solana SOL 3.71% $143.27
XRP XRP 5.78% $0.5126
Dogecoin DOGE 6.04% $0.1558
Cardano ADA 11.26% $0.4915
Litecoin LTC 4.56% $82.33
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!