Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Új kriptós részleg áll fel a SEC-ben

Új kriptós részleg áll fel a SEC-ben

Az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelete (SEC) külön irodát hoz létre a kriptovalutákkal kapcsolatos bejelentések kezelésére.

 

A SEC komolyan veszi a kriptovalutákat

A szabályozó hatóság szeptember 9-én jelentette be az új fejlesztést, mondván, hogy az „Office of Industrial Applications and Services” és az „Office of Crypto Assets” lesz a legújabb részlege.
 
 
Bitcoin szabályozás I Cryptofalka Forrás: unsplash.com
 
A hatóság már hét dedikált irodával rendelkezik a vállalati közzétételi bejelentéseket kezelő részleg alatt, és ezek az új irodák a Corporation Finance közzétételi felülvizsgálati programja (DRP) alá tartoznak.
 

 

A kriptográfia növekedése új fejlesztést tett szükségessé

Az ügynökség egyik tisztviselője azt mondta, hogy az új részleg létrehozására vonatkozó döntés a kriptoeszközök és az élettudományi iparágak közelmúltbeli növekedésén, valamint a speciálisabb támogatás iránti igényen alapul. Renee Jones, a SEC DRP igazgatója elmondta, hogy „ezen új irodák létrehozása lehetővé teszi a DRP számára, hogy jobban összpontosítson a kriptoeszközökre, a pénzintézetekre, az élettudományokra, valamint az ipari alkalmazásokra és szolgáltatásokra.
 
A SEC úgy véli, hogy ja jövőben jobban tudja összpontosítani „erőforrásait és szakértelmét a kriptoeszközökkel kapcsolatos egyedi és folyamatosan fejlődő bejelentési felülvizsgálati problémák megoldására”. A maga részéről az Ipari Alkalmazások és Szolgáltatások Irodája ezentúl a nem gyógyszerészeti, nem biotechnológiai és nem gyógyászati ​​termékek felülvizsgálatát végzi majd, ami korábban az élettudományi hivatal hatáskörébe tartozott.
 
Nexo kriptovaluta váltó
 

 

A SEC elkötelezett a kripto szabályozás mellett

Az új iroda a SEC elkötelezettségét mutatja a kriptovaluták szabályozása iránt. A SEC elnöke, Gary Gensler több alkalommal elmondta, hogy a piacon lévő kriptovaluták többsége nem bejegyzett értékpapír. Ezt megismételte egy szeptember 8-án elmondott beszédében, amelyben azt mondta, hogy „Ezen több ezer kriptobiztonsági token vételére és eladására az értékpapír-törvények vonatkoznak.”
 
Ezenkívül felkérte a kriptovaluták készítőit, hogy működjenek együtt a SEC-kel, hogy adott esetben értékpapírként regisztrálják tokenjeiket.
„A befektetők megérdemlik a nyilvánosságra hozatalt, hogy segítsenek nekik rendezni azokat a befektetéseket, amelyekről azt gondolják, hogy virágozni fognak. A befektetők megérdemlik, hogy védve legyenek a csalással és a manipulációval szemben” – zárta gondolatait.

 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.25% $67,718.48
Ethereum ETH -1.03% $3,793.23
BNB BNB -0.22% $597.4
Solana SOL 1.42% $169.48
XRP XRP 0.53% $0.5301
Dogecoin DOGE 2.01% $0.166
Cardano ADA 0.87% $0.4587
Litecoin LTC 1.36% $83.82
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!