Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Befejezi a működését a Livecoin kriptovaluta tőzsde

Befejezi a működését a Livecoin kriptovaluta tőzsde

A kevésbé ismert orosz kriptovaluta tőzsde, a Livecoin a decemberi hackelést követően nem tudja folytatni a működését.

 

Livecoin hack

A Livecoin főoldala szerint, a kriptovaluta tőzsde gondosan megtervezett támadást szenvedett el, aminek következtében a platform elveszítette az összes szerver, csomópont és háttérprogram felett az irányítást. Ennek hatására befejezi a működését. 

Az incidens részeként, a hackerek az átvett infrastruktúra végett sikerült rendellenesen magas értékre módosítani a tőzsdén érvényes árakat. Mint ilyen, a Livecoin tőzsdén 300.000 dolláron kereskedett a BTC miközben a piaci ár akkoriban kb 24.000 dollár volt. 

Livecoin I Cryptofalka Forrás: www.reddit.com

A tőzsde sürgeti felhasználóit, hogy hagyják abba a szolgáltatások igénybevételét, mint a kereskedést, az API használatát. 

Nem tudtuk időben leállítani a szolgáltatásunkat. Hírcsatornáink is veszélybe kerültek. Jelenleg részben vezéreljük a frontend-et és így képesek vagyunk ez a bejelentést elhelyezni az oldalunkon. - áll a Livecoin főoldalán. 

 

Mi a teendő ha érintett vagy?

A tőzsde meg akarja fizetni a felhasználóknak az elvesztett vagyonukat. Arra kérik a felhasználókat, hogy e-mailben vegyék fel a kapcsolatot a tőzsdével az azonosítás érdekében. Az eljárás lefolytatása érdekében a felhasználóknak el kell küldeniük a felhasználónevüket és a regisztráció dátumát. 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

A tőzsde ígéretet tett arra vonatkozóan, hogy részletes utasításokat ad a folyamat lefolytatásához. Az igényeket március 17-ig fogadják. A Livecoin nem határozta meg az időpontot, hogy mikor utalja vissza felhasználóinak az elvesztett összegeket. 

A tőzsde arra is figyelmezteti a felhasználókat, hogy sok, nem hivatalos csoport jött létre különböző csevegő alkalmazásokon, amelyek hamis információkat terjesztenek így próbálva megtéveszteni a felhasználókat. Senki ne utaljon pénzt sehova annak érdekében, hogy visszakapja elvesztett pénzét. 

Ezekben a csoportokban való részvétel nagy kockázatokat rejt, mert nincsenek ilyesfajta csoportjaink. A weboldalunk az egyetlen hiteles információ. - áll a platformon.

A hivatalos rendőrségi eljárás megindult. Néhány Reddit felhasználó azt gyanítja, hogy egy klasszikus kilépési átverés lehet. Egyébként a Livecoin kereskedési volumene nem volt elérhető olyan weboldalakon mint a CoinGecko és a CoinMarketCap. A tőzsde nagyjából a 173. helyen lehetett a támadás idejében és szakértők 16 millió dolláros kereskedési volument becsültek. 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2019/2020; Cryptofalka
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.59% $64,048.14
Ethereum ETH -0.61% $3,064.43
BNB BNB 1.20% $561.51
Solana SOL 0.36% $143.83
XRP XRP 4.06% $0.5151
Dogecoin DOGE 1.90% $0.1549
Cardano ADA 8.86% $0.4961
Litecoin LTC 2.43% $82.69
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!