Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Binance kártyát ad a kriptotőzsde az ukrán menekülteknek

Binance kártyát ad a kriptotőzsde az ukrán menekülteknek

A Binance kártya lehetővé teszi a lakóhelyüket elhagyni kényszerült ukránok számára kriptofizetések küldését és fogadását.

 

Binance kártyával segíti a kriptotőzsde az ukránokat

A kriptotőzsde olyan Binance kártyát dobott piacra, amely lehetővé teszi az Ukrajnából érkező menekültek számára, hogy kripto-tranzakciókat hajtsanak végre, és pénzeszközöket fogadjanak a Visa kártyán keresztül. A Binance a cél érdekében számos szervezettel együttműködik, köztük a Contis európai banki szolgáltatási platformmal, valamint a Rotary és Palianytsia nonprofit szervezetekkel.  Az ukrán konfliktus által érintett menekülteknek lehetőséget biztosítsanak pénzeszközök küldésére és fogadására, valamint vásárlásra az Európai Gazdasági Térségen (EGT) belül.
 
Binance kriptokártya | Cryptofalka Forrás: Binance
 
A kripto tranzakciókhoz való hozzáférésen kívül a kártya helyi nonprofit szervezetei által ellenőrzött címzettjei pénzügyi támogatást kapnak a Binance-től Binance USD (BUSD) formájában. Ezek a felhasználók havi 75 BUSD-t kapnak három hónapon keresztül, ami az Egyesült Nemzetek Menekültügyi Főbiztossága (UNHCR) által ajánlott adományösszeg.
 
Helen Hai, a Binance Charity vezetője elmondta, hogy ez a fajta Binance kártya nem „kereskedelmi termék”. Fő célja, hogy működőképes fizetési eszközt biztosítson az adományok fogadásához és elköltéséhez. Hai kifejtette, hogy ez egy fontos módja annak, hogy a világ lássa, milyen szerepet játszhat a kripto a társadalomban.
 
„Az egész világ láthatja, milyen fontos szerepet játszik a kriptovaluta, és hogyan alakítja át a valóságunkat. A kriptovaluta kulcsszerepet játszik a létfontosságú források előteremtésében és Ukrajnának szükséges humanitárius segítségnyújtásban.”
Nexo kriptovaluta váltó
 
Hai azt is megjegyezte, hogy a Binance kártya jó példa arra, hogy a kripto nem csak tranzakciós, hanem fizetőeszközként is használható. Úgy véli, hogy a kripto egy olyan eszköz, amelynek „nincs határa, korlátozása, nincs szükség dokumentumokra és egyéb bonyolult és hosszadalmas bürokratikus eljárásokra, és itt és most képes eredményeket produkálni”.

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Nexo kriptovaluta valto 100 dollár

Mi az a Bitcoin felezés (halving)? Bitcoin

A Bitcoin felezés 4 évente történik, ekkor a bányászoknak járó Bitcoin jutalmak mennyisége megfeleződik, mely több szempontból is fontos esemény.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -3.78% $61,209.39
Ethereum ETH -3.36% $2,980.27
BNB BNB 0.62% $546.52
Solana SOL -6.68% $130.86
XRP XRP -2.21% $0.4913
Dogecoin DOGE -6.92% $0.1445
Cardano ADA -3.09% $0.4431
Litecoin LTC 0.80% $79.52
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!