Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Coinbase 50 lehetséges kripto listázását jelentette be

A Coinbase 50 lehetséges kripto listázását jelentette be

A Coinbase kriptotőzsde 50 olyan projekt nevét adta ki, amelyek 2022 második negyedévében listázásra kerülhetnek.
 
 

A Coinbase újabb tokenek listázását tervezi

Amerika legnagyobb kriptotőzsdéje, a Coinbase az átláthatóság növelése érdekében bejelentette azon tokenek hosszú listáját, amelyeket 2022 második negyedévében jegyezhet be. A tőzsde egy blogbejegyzésben részletezte a mérlegelés alatt álló tokenek listáját, de megjegyzi, hogy egyéb tokenek is mérlegelés alatt állnak, amelyeket külön nem említ meg. A radarjukon 45 Ethereum hálózaton lévő ERC-20 token található és öt SPL token a Solana hálózaton.
 
Coinbase | Cryptofalka Forrás: bitcoinworld.co.in
 
A listázandó tokenek közül viszonylag nagy piaci kapitalizációval rendelkezik a Binance USD (BUSD), amely a harmadik legnagyobb stabil érme a piacon, és az egyik legnagyobb DAO projekt, a BitDAO (BIT), amely valamivel több mint 1 milliárd dolláros piaci kapitalizációval büszkélkedhet. A tőzsde kijelentette, hogy a tokenek listázásával kapcsolatos új megközelítése az átláthatóság.
 
Ez az információs szimmetria  - ahogy ők fogalmaznak - elősegíti a hatékonyságot és a méltányosságot a piacon. Csökkenti a „pump-and-dump” esélyét is a tőzsdei bevezetés napján, mivel a kiskereskedelmi kereskedési őrület mérsékelhető a tőzsdei jegyzés ismeretével. Ahogy más központosított és decentralizált tőzsdéken is gyakori, a Coinbase is kivette részét az általa listázott érmék árképzéséből. 2020-ban az OMG Network (OMG) árfolyama 15 percen belül 200%-ot emelkedett, miután felkerült a Coinbase-re, majd pillanatokkal később összeomlott.
 
Nexo kriptovaluta váltó
 
A blokklánc projektek tudatában vannak annak, hogy a Coinbase listázása hatalmas mérföldkő és nagy lehetőség. A viszonylag kicsi, decentralizált pénzügyi (DeFi) projekt, a Big Data Protocol, amely a CoinGecko szerint 3,3 millió dolláros piaci kapitalizációval rendelkezik, kedden örömében azt tweetelte, hogy a Coinbase vizsgálja a tőzsdére kerülés lehetőségét.
 


Turbulens korszak a tőzsde számára

Sok befektetők talán észre sem vette a Coinbase új átláthatósági és listázási törekvéseit, ugyanis sokan a tőzsde azon szándékára összpontosítanak, hogy három filmből álló sorozatot készít a Bored Ape Yacht Club nem helyettesíthető token (NFT) gyűjteményéről. A kriptotőzsde 10 000 dollárt ajánlott a BAYC tulajdonosainak, hogy megkapja a jogot, hogy az NFT majmokat a filmekben felhasználhassák.
 
Összességében viharos hét volt a tőzsde számára, pénteken először indított kereskedési szolgáltatásokat Indiában, de hétfőn a helyi pénzforgalmi szabályozók nyomására hirtelen felfüggesztette a vételi megbízási szolgáltatásokat.
 
 
 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Nexo kriptovaluta valto 100 dollár

Mi az a blokklánc validátor? Ismertető

A validátorok kulcsfontosságú elemei a blokkláncnak: felelősek az új blokkok hozzáadásáért és az elfogadásra váró tranzakciók ellenőrzéséért.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 4.12% $56,878.95
Ethereum ETH 1.91% $3,241.37
BNB BNB -1.22% $396.28
Solana SOL -1.39% $108.48
XRP XRP 7.18% $0.5896
Cardano ADA 1.57% $0.6253
Dogecoin DOGE 10.42% $0.09861
Litecoin LTC 2.79% $74.37
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!