Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Copy trading és kereskedőverseny a Bitget-en!

Copy trading és kereskedőverseny a Bitget-en!

Az elmúlt másfél évre visszatekintve elmondhatjuk, hogy kulcsfontosságú időszakon van túl a kriptoipar. A Bitcoin többször is új történelmi csúcsot ért el, az NFT-k boomja nagy sikert aratott és a decentralizált pénzügyek (DeFi) széleskörű elfogadását láthattuk. A kriptopénz-tőzsdék is jelentős szerepet játszottak a piacok és az iparág példátlan növekedésében, ilyen tőzsde volt például a Bitget is.

 

Felívelő pályán a Bitget kripto-tőzsde

A 2018-ban Szingapúrban alapított Bitget egy globális kriptovaluta kereskedési platform, ami a spot és futures kereskedés mellett számos egyéb izgalmas funkcióval várja a felhasználókat. A több mint 2 millió ügyfelet kiszolgáló kriptovaluta tőzsde fő célja, hogy hozzájáruljon a decentralizált pénzügyek globális szintű elterjedéséhez. A Bitget szorosan ragaszkodva "Jobb kereskedés, jobb élet" mottójához elkötelezett amellett, hogy innovatív és biztonságos kereskedési megoldásokat kínáljon a felhasználóknak szerte a világon. 

A platform digitális eszközökkel kapcsolatos üzletága az elmúlt időszakban világszerte növekedett, és jelentősen hozzájárult a határidős kereskedési ágazathoz, aminek köszönhetően a származtatott tőzsde a világ első 10 helyezettje közé emelkedett a határidős kereskedés tekintetében.

bitget I Cryptofalka

A Bitget kereskedési volumenének figyelemre méltó növekedése annak tulajdonítható, hogy a vállalat elkötelezetten törekszik arra, hogy a platformján történő biztonságos tranzakciók biztosítása mellett elsőrangú innovatív kereskedési élményt nyújtson. Tavaly júliusban a Bitget felvásárolta a BitKeepet, egy decentralizált pénztárcát, amivel belépett a decentralizált pénzügyek (DeFi), a decentralizált alkalmazások (DApp) és az NFT-k területére.

A tőzsde 2021-ben kivételes elkötelezettségről és fejlődési képességről tett tanúbizonyságot, sőt, globális jelenlétének bővítése érdekében stratégiai partnerségeket kötött a sport nagy neveivel, például a Juventus első sleeve partnerévé vált. Azoknak is ismerősen csenghet a Bitget, akik a CS:GO bajnokságokat követik, ugyanis a legutóbbi PGL kupát is ők támogatták. Habár a szponzori tényező önmagában nem garancia a megbízhatóságra, mégis mindezek fényében érdemes lesz félszemmel figyelni a csapatra 2022-ben is.

 

Dőlj hátra és másold le mások kereskedési stratégiáját!

A "copy trading" pontosan azt teszi, amit a név is sugall; mások kereskedésének lemásolása. Nem alakítasz ki saját kereskedési stratégiát, hanem egyszerűen lemásolod egy hozzáértő, tapasztalt kereskedő ügyleteit, automatikusan vagy manuálisan. Ez a módszer lehetővé teszi, hogy aktívan kereskedj a tőzsdéken anélkül, hogy pontosan tudnod kellene a dolgok működését. 

A sikeres kereskedők másolása hasznos tanulási folyamat lehet, ha valaki ki akarja tanulni a piac működését és a kereskedést, ráadásul nem igényel nagy erőfeszítést. Nem csak légből kapott tippeket kell manuálisan lekövetni, hanem lehetőséged van arra is, hogy amikor egy kereskedő másolhatóvá teszi ügyleteit, azokat a platform automatikusan tényleg meg is kösse. Ha valaki teljes bizalmat szavaz a tapasztalt kereskedőnek és automatikusan copy tradel, akkor rengeteg időt meg tud spórolni. Amennyiben egyszerre követsz különböző kereskedőket, egyszerűbbé válik a tőke decentralizálása, a kockázatok minimalizálása és a nyereség maximalizálása.

bitget I Cryptofalka

 

 

One-click copy trading, hogy még egyszerűbb legyen a kereskedés!

Indulása óta a Bitget rendkívül közkedvelt platformmá vált az "egy-kattintásos" copy trading funkció növekvő népszerűsége révén, és továbbra is ez a tőzsde fő hajtóereje. 

Mivel a Bitget egy biztonságos és megbízható platform hírnevével rendelkezik, alaposan ellenőrzi az összes kereskedőt és azok tranzakcióit. A platform az adatok teljes átláthatóságát garantálja, rengeteg profi kereskedő áll a felhasználók rendelkezésére, akiket azok, ha elnyerik a tetszésüket, némi jutalékért cserébe "lekövethetnek".

Megtekintve a traderek listáját, rögtön feltűnik, hogy milyen sok választási lehetőség van, illetve, hogy egyesek milyen döbbenetes hozamokkal kereskednek. Az ördög a részletekben rejlik - tartja a mondás, ezért nem árt, ha alaposan utánanézünk a kereskedő profiljának és átgondoljuk, hogy az általa követett stratégia a mi kockázattűrő képességünkhöz hogyan hasonul. Az óvatosság itt is kiemelten fontos!

bitget I Cryptofalka

Minden trader-nek maximalizálva van a követői bázisa. A legjobb trader-eknél nagy az érdeklődés és a lista általában hamar betelik, így amíg valamelyik másolójuk ki nem áll a sorból, várakoznunk kell. Erre kínál hasznos megoldást a Bitget "Slot reminder"  funkciója, amely azonnal jelez nekünk, ha megüresedik a kívánt hely.

 

Ha kedvet kaptál és kipróbálnád, hogyan működik a kereskedések lemásolása a Bitget-en, kattints ide!

 

De most térjünk rá arra, hogy miért is jó ez annak, akit lemásolnak. A Bitget platform profi kereskedői minden sikeres trade után 10%-os részesedést kapnak a követőik nyereségéből. A jó trade-ek és hozamok ezen felül segítik a kereskedőt népszerűségének és követőbázisának további növelésében, amivel szintén gyarapítani tudja tőkéjét. 

 

Vonzz a kihívás? Tedd próbára magad vagy csapatodat a Bitget-en!

Ha a copy-trading nem a te asztalod, de szívesen megmérettetnéd magad a nemzetközi kripto-térben, akkor ne hagyd ki az KCGI kereskedőversenyt! A King's Cup Global Invitational egy kétévente megrendezésre kerülő globális kripto kereskedési verseny, amelyet a tőzsde 2021. év végén rendezett meg először. A küzdelemben akkor közel 10 000 kereskedő vett részt. 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=15&v=wfVEOSUZJK8&feature=emb_logo

 

A KCGI két versenyformátumból áll: csapatverseny és egyéni verseny. 

Csapatversenybe a csapatkapitánynak legalább 20 főből álló csapatot kell beneveznie. Minden csapattagnak legalább 300 USDT tőkével kell rendelkeznie a határidős számláján, hogy regisztrációja a versenyre érvényes legyen. A csapatnak a tőzsde USDT- és Coin Margined határidős piacain nyújtott teljesítményét számítják bele a végeredménybe és a csapattagoknak a megmérettetés ideje alatt fejenként legalább 50 000 USDT forgalmat kell lebonyolítania. Végül a rangsor a csapattagok által elért összesített profit alapján kerül meghatározásra.

Az egyéni versenyben a kereskedőnek legalább 300 USDT tőkealappal kell rendelkeznie a határidős számláján, hogy a nevezése érvényes legyen. Az indulónak a verseny ideje alatt legalább 50 000 USDT forgalmat kell bonyolítania és a tőzsde USDT- és Coin Margined határidős piacain nyújtott teljesítménye számít bele a végeredménybe. Az egyéni kereskedők két külön kategóriában, az elért nettó profit, illetve a Hozam/Kockázat arány alapján kerülnek díjazásra.

bitget I Cryptofalka

Ne maradj le, a verseny május 20-ától veszi kezdetét de az early bird regisztráció már május 9-én elindult! Azok a csapatkapitányok, akik a verseny kezdete előtt minimum 5 nappal regisztrálnak és befejezik a csapatuk megalakítását, a verseny előtt 50 USDT értékű tőkét kapnak. Ez a jutalom viszont érkezési sorrendtől függően 300 főre van korlátozva, ezért nem éri meg lemaradni. Az első 1 000 egyéni induló esetében pedig, akik a verseny kezdete előtt minimum 5 nappal regisztrálnak, 20 USDT értékű alapot kapnak.

A nyereményalap összesen nem kevesebb mint 200 BTC, de olyan prémium nyeremények is gazdára találnak, mint egy LG TV, Secret Lab irodai szék és egy Bose Speaker hangrendszer.

 

Tedd próbára magad, regisztrálj és csatlakozz te is a világ profi kereskedőihez! 

 

További részletekért és egyéb hasznos információkért látogass el a Bitget hivatalos weboldalára.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.33% $67,138.55
Ethereum ETH 0.54% $3,122.34
BNB BNB -0.31% $580.12
Solana SOL 0.30% $174.16
XRP XRP -0.32% $0.5224
Dogecoin DOGE -0.26% $0.1557
Cardano ADA -0.77% $0.4814
Litecoin LTC 0.18% $84.18
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!