Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
44%-kal csökkentek a Coinbase bevételei

44%-kal csökkentek a Coinbase bevételei

A kedvezőtlen piaci körülmények a Coinbase kriptotőzsde bevételeinek visszaesését eredményezték a harmadik negyedévben.
 

 

Majdnem 50%-kal csökkent a Coinbase bevétele a harmadik negyedéveben

A Coinbase kriptovaluta tőzsde tranzakciós bevételei hatalmasat estek a harmadik negyedévben. A felhasználói aktivitás visszaesett a szélesebb körű piaci visszaesés közepette, de mégis sikerült felére csökkentenie veszteségeit az előző negyedévhez képest.
 
Coinbase Forrás: https://www.forbes.com/
 
A november 3-án közzétett részvényesi jelentésben a vállalat megosztotta, hogy a tranzakciós bevétel a második negyedévi 655,2 millió dollárról 365,9 millió dollárra esett, ami 44%-os visszaesést jelent. A vállalat a rossz makrokörülményeket, a napi átlagos kriptopiaci kapitalizáció 30%-kal való visszaesését, a kereskedési volumen eltolódását és az Egyesült Államok kriptoszabályozási hiányát nevezte meg a csökkenés okaként.
 
A cég szerint míg a lakossági vásárlók száma növekedett, a haladó kereskedők más platformokat használnak összetettebb szolgáltatásokkal. A gyengélkedő számok ellenére a Coinbase vezérigazgatója és társalapítója, Brian Armstrong pozitív volt a harmadik negyedéves bevételi jelentés során, megjegyezve, hogy a szabályozási környezet lehet az egyik „legnagyobb katalizátor” az iparág növekedésében, és még azt is lehetővé teszi, hogy „az árak újra emelkedjenek.”
„Úgy gondolom, hogy van lehetőség arra, hogy a kriptovaluta árak elszakadjanak a tágabb makrokörnyezettől. Azt nem tudjuk, hogy mikor, de a szabályozás egyértelműsége az egyik olyan dolog, amely segíthet ennek elindításában.”
A Coinbase pénzügyi igazgatója, Alesia Haast azt nyilatkozta, hogy nem a pozitív eredmény volt az elsődleges céljuk. Továbbra is a növekedés érdekében szeretnének beruházni, miközben minimalizálják a veszteségeket:
"Amikor bikapiac van, profitot fogunk termelni, ha visszaesésben vagyunk, veszteségeket fogunk elkönyvelni."
Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka
 
 

Vajon meddig tartja még magát a Coinbase platform?

Úgy tűnik, hogy a Coinbase sikeres volt e cél elérésében, ugyanis a legfrissebb eredményjelentés azt mutatja, hogy a létszámleépítések és az egyéb intézkedések révén 38%-kal sikerült csökkenteni a működési költségeket az előző negyedévhez képest.
 
Összességében a Coinbase a harmadik negyedévben 576,4 millió dollár bevételt jelentett, ami 28%-kal csökkent a második negyedévhez képest, míg a nettó vesztesége 50%-kal 544,6 millió dollárra csökkent. A Coinbase megjegyezte, hogy a bevételek csökkenését részben ellensúlyozta az előfizetési és szolgáltatási bevételek növekedése – amely a részvény- és letétkezelési szolgáltatásokból, valamint a kamatbevételekből származik –, amely 43%-kal nőtt az előző negyedévhez képest.
 
A Coinbase részvényei több mint 8%-ot estek a bejelentést követően, a cég negyedéves bevétele pedig elmarad a Bloomberg 649,2 millió dolláros várakozásától.

 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -3.32% $67,378.51
Ethereum ETH -3.71% $3,705.55
BNB BNB -2.17% $595.81
Solana SOL -4.94% $165.77
XRP XRP 0.83% $0.5305
Dogecoin DOGE -2.64% $0.1617
Cardano ADA -3.61% $0.4626
Litecoin LTC -0.06% $85.78
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!