Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Jön az FTX 2.0 a kripto tőzsdék főnixe?

Jön az FTX 2.0 a kripto tőzsdék főnixe?

Itt vannak a legújabb hírek a becsődölt FTX kripto tőzsde lehetséges újraindításáról, 2.0-ás terveiről és az új vezetőségről.

 

FTX 2.0: Az összeomlástól a feltámadásig?

2022-ben az egész kripto világot megrázta, hogy akkoriban az egyik vezető kriptotőzsde, az FTX likviditási válság miatt összeomlott. Sam Bankman Fried ex-vezérigazgató, a befektetői pénzekkel való visszaélésben és a kereskedési volumenek manipulálásában volt érintett. Azóta Bankman-Friedet letartóztatták és kiadták az Egyesült Államoknak, ahol az elmúlt évek egyik legnagyobb csalási botránya miatt számos váddal kellett szembenéznie.

Az FTX összeomlásának a hatása széles körben érezhető volt az kripto világban olyan hullámokat kavarva, amelyek megkérdőjelezték a centralizált kripto tőzsdék integritását és stabilitását is.

FTX I Cryptofalka

 

Új vezetés mellett új FTX?

John Ray vezérigazgató új irányítása alatt úgy néz ki akár még a hamvaiból is feltámadhat a csődbe ment FTX. Ugyanis az új vezetőséget nem tántorítottak el az előttük álló akadályok, aktívan részt vesznek találkozókon és egyeztetéseken, amelyek célja az FTX életre keltése lehet. Ahogy az újjáélesztésről szóló hírek kezdtek kiszivárogni, az sokak reményét keltette fel a kripto közösségben, akik már régóta vágytak az FTX lehetséges helyreállításáról.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

Az FTX 2.0-hoz vezető út

Az FTX 2.0 és a tőzsde újraélesztése már több hivatalos jelentésben is említésre került, sőt konkrét és kézzelfogható terveket is felvázoltak hozzá. Az új vezetőség az átszervezés és újjáépítés során jelentős, korábban már "elveszettnek hitt" tőkét mentettek meg. Januárban elképesztő, 5,5 milliárd dollárnyi likvid eszközt tártak fel, majd áprilisban további 7,3 milliárd dollárt. Ezek a sikerek nem csak a vállalat újraindítási terveit erősítették meg, hanem a tőzsde újraindítása felé vezető úton is szolgáltak némi reménnyel. Érdekes módon még Sam Bankman-Fried, az FTX volt vezérigazgatója is előállt, hogy támogassa az FTX újraindításának és az új FTT tokenek kibocsátásának ötletét.

 

Kripto közösség kételkedve figyeli az FTX 2.0 gondolatát

Az FTX 2.0 terveit a kripto közösség döbbenettel és jelentős kétségek között figyeli. Viszont az FTX potenciális újraindítása több mint egy bukott kripto tőzsde újjáélesztése, ez magának a kripto iparnak a rugalmasságát és kitartását is bizonyítaná. A befektetők, kereskedők és kripto rajongók szemei világszerte erre a főnixre szegeződnek és várják, hogy tényleg képes-e feltámadni hamvaiból.

Kriptovaluta kereskedő csoport discord I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

 

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 1.49% $64,522.47
Ethereum ETH 0.89% $3,090.87
BNB BNB 1.62% $560.33
Solana SOL 6.43% $146.65
XRP XRP -0.21% $0.499
Dogecoin DOGE 1.85% $0.1524
Cardano ADA 4.29% $0.4744
Litecoin LTC -0.41% $81.26
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!