Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Júniustól jönnek a szabályozott hongkongi kripto tőzsdék

Júniustól jönnek a szabályozott hongkongi kripto tőzsdék

A hongkongi új kripto szabályozás 2023 júniusától lehetővé teszi a lakossági befektetők számára az engedéllyel rendelkező tőzsdéken való kereskedést.

 

HongKongi kripto szabályozás: Egy új korszak kezdődik

A hongkongi tőzsdefelügyelet (SFC) megnyitotta az utat az ázsiai térségben bekövetkező jelentős kripto szabályozás előtt. Hamarosan engedélyezni fogják, hogy a jóváhagyott platformok a lakossági befektetőket kriptovaluta kereskedésre kiszolgálják. Ez jelentős fejlemény a digitális eszközök kereskedési platformjainak üzemeltetői számára. Akik betartják az SFC által javasolt iránymutatásokat, mostantól teljesen legálisan működtethetik Hongkongban a kriptovalutákkal kapcsolatos szolgáltatásaikat, ezzel nagyban tisztul a kép a cégvezetők és a felhasználók számára is.

hongkongi kripto szabályozás I Cryptofalka

 

A kripto kereskedési platformokra vonatkozó iránymutatások

Az SFC által a digitális eszközök kereskedési platformjaira vonatkozóan meghatározott iránymutatások egyértelműek, és a biztonság és az elszámoltathatóság magas szintjét hivatottak biztosítani. Ezek az iránymutatások többek között a kriptovaluták tárolásának biztonságával, az ügyféleszközök elkülönítésével és szigorú kiberbiztonsági előírásokkal kapcsolatos követelményeket tartalmaznak. Az új szabályok elősegítik a biztonságos és megbízható környezet kialakítását a hongkongi kriptopiac lakossági befektetői számára.

Az iránymutatások 2023 júniusában lépnek hatályba, ami új korszakot jelent a hongkongi kriptopiac lakossági befektetői számára. Fontos azonban megjegyezni, hogy az SFC még nem hagyott jóvá egyetlen virtuális eszköz kereskedési platformot sem, hogy szolgáltatásokat nyújtson a lakossági befektetőknek. A konzultációs időszak alatt az SFC 152 írásos beadványt kapott az iparágon belülről, ami az iparági szereplők jelentős érdeklődését és elkötelezettségét jelzi.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

Kriptovaluta befektetővédelmi intézkedések Hongkong-ban

A lakossági befektetők védelmének biztosítása érdekében az SFC bejelentette, hogy számos szigorú intézkedést fog megkövetelni a kripto cégektől. Ezek az intézkedések magukban foglalják a transzparens cégvezetést, a kezdeti átvilágítást, valamint a szigorú token listázási kritériumokat. Ezek a lépések egyértelmű elkötelezettséget mutatnak annak biztosítása érdekében, hogy a lakossági befektetők számára biztonságos, átlátható és tisztességes kereskedési környezetet biztosítsanak Hongkogban..

Kriptovaluta kereskedő csoport discord I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

 

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -3.69% $67,150.64
Ethereum ETH -4.43% $3,659.84
BNB BNB -3.37% $593.65
Solana SOL -6.79% $165.55
XRP XRP -1.18% $0.5235
Dogecoin DOGE -5.20% $0.1586
Cardano ADA -4.97% $0.4598
Litecoin LTC -1.18% $85.37
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!