Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Indul a Bifinity, a Binance saját fiat-kripto fizetési szolgáltatója

Indul a Bifinity, a Binance saját fiat-kripto fizetési szolgáltatója

A Binance nemrégiben bejelentette, hogy Bifinity néven egy hivatalos fiat-kriptovaluta fizetési szolgáltatást indít.

 

A Bifinity a Binance saját fizetési szolgáltatója

A Binance által működtetett Bifinity egy fizetési technológiai vállalat, amely vállalkozásokat, kereskedőket és több millió felhasználót kapcsol össze a kripto és a blokklánc világával. A kereskedők a Bifinity API-jait használhatják, hogy megkezdjék a kriptofizetések elfogadását. Ugyanakkor a fogyasztók felhasználóbarátabb vételi-eladási kriptoszolgáltatásokhoz és belépési pontokhoz is hozzáférhetnek.
 

 

Kriptofizetés I Cryptofalka Forrás: Finextra Research
„Ahogy a kripto és a Web3 ökoszisztéma tovább növekszik, úgy látjuk, hogy egyre nagyobb az igény a továbbfejlesztett fiat-to-crypto on-ramp kiépítésére, hogy áthidalják a szakadékot a hagyományos pénzügyi ágazat és a decentralizált illetve centralizált kriptogazdaság között. A Binance víziója a pénz szabadságának globális növelése. A Bifinity elindításával célunk a kriptográfia tömeges elterjedésének felgyorsítása” – mondta Helen Hai, a Bifinity elnöke.
A Bifinity több mint 50 kriptovalutát támogat világszerte. Minden főbb fizetési móddal kompatibilis, beleértve a VISA-t, a Mastercardot és még sok mást. Egyszerű, intuitív és zökkenőmentes API-integrációt tesz lehetővé a kereskedők számára. Alacsony költségű fizetési eljárási díjakat kínál a kereskedők számára, valamint a legmagasabb szintű KYC azonosítási folyamattal rendelkezik.
 
A Bifinity vezető kriptopénztárca-szolgáltatókkal és blokklánc-platformokkal, köztük a Safepal-lal és a Ziliqa-val is együttműködik, hogy új megoldásokat kínálhasson felhasználói bázisuk számára.
 
 

Épül a Web3 generáció

A kriptovaluták előbb-utóbb a Web 3.0, az internet legújabb iterációjának ökoszisztémáját erősítik majd. A Web 3.0-as gazdaság kiépítésére tett erőfeszítések részeként a Bifinity együttműködik a Paysafe-el, egy vezető speciális fizetési platformmal és a Checkout.com-mal, a világ egyik vezető fizetési feldolgozójával, hogy globálisan kiterjessze a kriptovaluták hozzáférését, és több felhasználó vásárolhasson és adhasson el kriptot.
 
„Arra számítunk, hogy a globális e-kereskedelem továbbra is felülmúlja a hagyományos kereskedelem növekedését – különösen a kriptovaluták és az NFT-k bevezetésével. A Binance fizetési platformmal együtt megkönnyítjük a kereskedők erőfeszítéseit, hogy elfogadják és végrehajtsák első kriptovaluta-tranzakcióikat, lehetővé téve számukra, hogy megragadják az előttünk álló nagyszerű web3 lehetőséget." – mondta Max Rothman, a Checkout.com kripto részlegének alelnöke.
Web 3 I Cryptofalka Forrás: voi.id
„Nagy benyomást tett ránk a Binance azon elkötelezettsége, hogy fejlődő vállalkozásként növekedjen, és első kézből tapasztaltuk erős és pozitív ügyfélközpontúságukat, amikor a fogyasztók által kívánt fizetési szolgáltatás nyújtására összpontosítanak. Számunkra ez a partnerség nagyszerű példa arra, hogyan segítjük ügyfeleinket a fizetési nehézségek leküzdésében és a növekedésben.” -mondta Philip McHugh, a Paysafe vezérigazgatója
 

Jövőbeli tervek

A Bifinity a Paysafe-fel együttműködve Latin-Amerikában is terjeszkedik, ahol piacvezető valós idejű fizetési szolgáltatást épít ki. Az Egyesült Királyságban és Európában a Bifinity a következő néhány hónapban integrálni fogja a Paysafe kártyafeldolgozási szolgáltatását. Az NFT területén pedig a cég hamarosan elindítja az NFT értékesítési lehetőséget, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy DEX pénztárcáik összekapcsolásával NFT-t vásároljanak különböző platformokon.
 
 
Magyarország legnagyobb NFT közössége csatlakozás

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -4.85% $67,438.44
Ethereum ETH -7.61% $3,263.62
BNB BNB -5.39% $591.03
Solana SOL -12.38% $152.95
XRP XRP -10.77% $0.5465
Dogecoin DOGE -13.45% $0.1728
Cardano ADA -13.20% $0.5089
Litecoin LTC -12.60% $85.93
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!