Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Már kezébe is vette az irányítást az új Binance CEO

Már kezébe is vette az irányítást az új Binance CEO

Richard Teng, a Binance korábbi regionális piacokért felelős globális vezetője és mostani vezérigazgatója bejelentette, hogy Changpeng "CZ" Zhao lemondását követően a kriptotőzsde növekedését kívánja előmozdítani.

Rendkívül lelkes a Binance új vezérigazgatója

Egy november 27-i blogbejegyzésben Teng azt mondta, hogy CZ és a Binance vezetőségének támogatását élvezi a korábbi vezérigazgató távozását követően az Egyesült Államok tisztviselőivel kötött megállapodás részeként. Teng elmondása szerint a Binance azt tervezi, hogy továbbra is a felhasználókra összpontosító megközelítést alkalmazza, és "ösztönzi a növekedést és a Web3 elfogadását", majd biztosította az ügyfeleket, hogy hamarosan többet fognak hallani a dologgal kapcsolatban.

"Alig várom, hogy fejest ugorjak az új szerepembe, és tudom, hogy sokkal több lehetőségem lesz megosztani a gondolataimat a közösséggel az ehhez hasonló blogokon, a közösségi média fiókjaimon - Twitter, LinkedIn - és a számos iparági konferencián és rendezvényen világszerte" - mondta Teng.

Nincs könnyű dolga Richard Teng-nek

Egyelőre nem világos, hogy Teng hogyan fogja irányítani a Binance üzletét, hiszen jelenleg az amerikai felügyelet és egy olyan jól ismert figura, mint CZ, vezetésből való kivonulása között próbál egyensúlyozni.

November 22-én a Nansen blokkláncelemző cég arról számolt be, hogy 24 órával a Binance-szel való amerikai megegyezés után nem úgy tűnt, mintha "tömeges pénzkivándorlás" történt volna, ugyanis a tőzsde teljes állománya több mint 65 milliárd dollárra nőtt.

CZ lemondásának körülményei

Teng azután lett a nagy kriptotőzsde vezérigazgatója, hogy Zhao beleegyezett, hogy az amerikai igazságügyi minisztériummal november 21-én bejelentett egyezség részeként lemond. CZ bűnösnek vallotta magát egy bűncselekmény vádjában, amelynek következtében 150 millió dollárt kell fizetnie a szabályozó hatóságoknak, míg a kriptotőzsde nagyjából 4,3 milliárd dolláros büntetésbe egyezett bele.

Richard Jones amerikai kerületi bíró legutóbb helyt adott a szövetségi ügyészek kérésének, miszerint Zhao-t utazási korlátozásokkal kell sújtani. Az új határozat felülírja azt a korábban hozott bírósági döntést, amely lehetővé tette CZ számára, hogy visszatérjen az Egyesült Arab Emírségekben lévő otthonába a februári ítélethirdetése előtt.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 7.91% $61,391.6
Ethereum ETH 5.64% $3,424.4
BNB BNB 4.83% $414.32
Solana SOL 12.82% $121.64
XRP XRP -1.41% $0.5779
Cardano ADA 3.34% $0.6425
Dogecoin DOGE 17.08% $0.113
Litecoin LTC 2.40% $76.08
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!