Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Távozik CZ, új fejezet nyílik a Binance tőzsde életében

Távozik CZ, új fejezet nyílik a Binance tőzsde életében

Az FTX bedöntésével a Binance és CZ olyan méhkasba nyúlt, ami a saját vesztét is okozta. CZ távozásával akár még erősebben állhat fel a Binance.

Lemond CZ és kifizeti a Binance a bírságot

November 21-én történelmi esemény következett be a kriptopiac számára. Az Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériuma, 4,3 milliárd dolláros bírságot jelentett be a Binancel szemben, ami Changpeng Zhao (CZ), a cég korábbi vezérigazgatójának lemondásához vezetett.

Lemond és távozik CZ a Binancetől.jpg

Továbbá több bűncselekményi vádpontban kell majd CZ-nek felelnie. Ezek a fejlemények új korszakot indítanak a Binance életében és széles körű hatást gyakorolnak a kriptopiacra.

Hogyan Okozta CZ és Binance Vesztét az FTX botrány?

Az FTX összeomlása, mélyen érintette a kriptopiacot, különösen a Changpeng Zhao (CZ) vezette Binance-t. CZ aktív szerepet vállalt az FTX bukásának feltárásában, segítve SBF igazságszolgáltatás előtti felelősségre vonását.

Az FTX korábbi vezetője igazán közeli kapcsolatot ápolt amerikai politikusokkal, valamint rengeteg adományt biztosított korábban számukra.

A Binance szerepe az FTX botrányban nemcsak piaci bizonytalanságot okozott, hanem erősítette a szabályozók figyelmét is a cég tevékenységeire.

Így végül CZ távozásra kényszerült a Binancetől, ezzel próbálva megvédeni a vállalatot és talán az egész Bitcoin bikapiacot a további negatív hatásoktól. CZ távozása így nemcsak egy személyes döntés, hanem stratégiai lépés is, amellyel a Binance és a szélesebb kriptopiac jövőjét kívánja biztosítani.

Funds are SAFU

A Binance 4,3 milliárd dolláros bírságának és Changpeng Zhao (CZ) távozásának ellenére, a vádak nem tartalmaznak olyan elemeket, amelyek a Binance-nél FTX-hez hasonló csalásra vagy visszaélésre utalnának.

A vállalat működését szorosan felügyelik az Egyesült Államok pénzügyi szabályozói, beleértve a Financial Crimes Enforcement Networket (FinCEN), amely a következő három évben monitorozni fogjaa Binance tevékenységeit, különösen az amerikai piacokkal kapcsolatos tranzakciókat.

FUNDS ARE SAFU.jpg

Janet Yellen, az Egyesült Államok pénzügyminisztere kijelentette, hogy az USA támogatja a kriptovaluta-innovációt, de csak a törvények betartásával. Ez a megközelítés azt sugallja, hogy a Binance ügyeit szigorúan követik, de a vállalatnak továbbra is lehetősége van az iparágban való működésre, feltéve, hogy betartja az előírásokat.

A Binance vádjai között az szerepel, hogy profitáltak az amerikai ügyfelekkel folytatott kereskedésből és szankcionált országokból származó tranzakciókból. Ennek ellenére nincsenek vádak piaci manipulációval vagy az ügyfelek pénzével való visszaéléssel kapcsolatban.

Ez jelentős megnyugvást adhat a piaci szereplőknek, hiszen a vállalat körüli bizonytalanságok, most teljes mértékben hatástalanítva lettek. Ez pozitív előjel lehet a következő bika piachoz vezető úton.

CZ feláldozta magát a Binance tőzsde jövőjéért

CZ távozása egyben lehetőséget teremt a Binance számára, hogy újraértékelje és megerősítse szabályozási és üzleti stratégiáját, miközben megőrzi piaci pozícióját.

A kriptopiac egésze kiemelten hálás CZ-nek azért, amit a piacért tett. A távozása bejelentését követően a közösségi médiában, különösen a Twitteren, számos üzenetben fejezték ki a tiszteletüket és köszönetüket az ő áldozatos munkájáért.

Ezek az üzenetek tükrözik CZ jelentőségét és hatását a kriptopiac fejlődésében.

A távozásával CZ jelzi, hogy a Binance nagyobb, mint egyetlen vezető személyisége, és hogy a vállalat készen áll arra, hogy tovább növekedjen és fejlődjön új vezetés alatt.

Új Vezető a Fedélzeten: Új Fejezet a Kriptoiparban

A Binance, a világ vezető kriptovaluta tőzsdéje, új fejezetet nyit Richard Teng kinevezésével. Teng, aki korábban a Binance Globális Piacok vezetőjeként tevékenykedett, több mint három évtizedes pénzügyi és szabályozási tapasztalattal rendelkezik. 

Richard Teng Binance új CEO.jpg

Teng kinevezése jelzi a Binance elkötelezettségét a biztonság, átláthatóság, szabályozási megfelelés és növekedés terén. Az ő vezetése alatt a Binance várhatóan folytatja innovatív lépéseit a kriptopiaci szabályozási kihívások kezelésében.

Ez a változás nemcsak a Binance számára jelentős, hanem az egész kriptoiparra is hatással lesz. Vezetése alatt a Binance várhatóan új stratégiákat és megoldásokat fog implementálni, amelyek hozzájárulnak az iparág egészének fejlődéséhez, és erősítik a kriptovaluták globális elfogadását.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 7.95% $61,478.02
Ethereum ETH 4.97% $3,407.87
BNB BNB 3.63% $411.37
Solana SOL 12.86% $122.03
XRP XRP -0.61% $0.5787
Cardano ADA 3.41% $0.6421
Dogecoin DOGE 17.55% $0.1128
Litecoin LTC 2.31% $76.16
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!