Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Kriptovaluta oktatási applikációt indít a Coinbase

Kriptovaluta oktatási applikációt indít a Coinbase

A Coinbase szavazói és oktatási applikációt indít.  A cég ezzel hidalná át a szakadékot a kriptorajongók és a politikusok között.
 
 

 

A Coinbase új applikációval segíti a kriptoipart

Augusztus 25-én a Coinbase, Amerika vezető kriptovaluta tőzsdéje bejelentette, hogy elindít egy kriptopolitikai oktatási kezdeményezést az Egyesült Államokban.
 
Coinbase | Cryptofalka Forrás: bitcoinworld.co.in
 
A cég szerint az oktatási kezdeményezés lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy szabadon kifejthessék véleményüket az Egyesült Államok különféle kriptográfiai, politikai és szabályozási kérdéseivel kapcsolatban a megbeszélések és a tanuláshoz hasznos eszközök segítségével. 
 

 

A kripto-közösség bevonása a politikai vitába

Faryar Shirzad, a Coinbase politikai igazgatója, aki a Fehér Ház biztonsági tanácsadójaként szolgált, Twitteren azt nyilatkozta, hogy a tőzsde azért indította el ezt a kezdeményezést, mert „az innovációt támogató és az ésszerű kriptopolitikát támogató vezetők megválasztása kritikus fontosságú Coinabse és az ipar számára.
" Az innovációpárti és az ésszerű kriptopolitikát támogató vezetők megválasztása kulcsfontosságú a gazdasági szabadság növelésére irányuló küldetésünk szempontjából. Ezért indítunk egy kezdeményezést, hogy segítsük a közösséget, hogy a véleményüket meghallgassák. -jelentette ki Faryar Shirzad
Shirzad rámutatott arra, hogy a társaság a szavazáskor fontosnak tartja a megalapozott döntések hozatalát. Ennek az új kezdeményezésnek az az alapja, hogy segítsen a felhasználóknak eldönteni, és kiválasztani a számukra leginkább megfelelő jelöltet:
„Az idén novemberben megválasztott vezetők lesznek azok, akik kritikus döntéseket hoznak a kripto, a blokklánc és a web3 jövőjével kapcsolatban, egyben a gazdasági szabadságunkról. Ezért indítunk választói regisztrációs portált és oktatási kezdeményezést.”
Emellett a résztvevők kérdéseket tehetnek fel a jelölteknek, hogy megértsék szabályozási álláspontjukat. Ez a lehetőség megerősítheti a kapcsolatot a politikusok és a kripto-közösség között.
 
Nexo kriptovaluta váltó
 

 

Coinbase változó kapcsolata a politikával

A Coinbase nem éppen arról ismert, hogy hajlamos a szabad beszéd népszerűsítésére, ha az Egyesült Államok politikájáról van szó. 2020. szeptember 27-én az Amstrong levelet írt az alkalmazottainak, amelyben kijelentette, hogy a vállalat nem enged vitát a politikai jelöltekről, és felszólítja azon munkavállalók lemondását, akik nem akarják betartani a vállalat politikáját.
 
Ez Trump újraválasztási kampánya során történt. A vállalat semleges álláspontja azonban úgy tűnik, hogy a szabályozók és a felhasználók többszöri támadása után proaktívabbra változott. Shirzad azzal érvel, hogy a Coinbase stratégiája az, hogy távol marad a politikától, amíg a politikusok távol maradnak a cég küldetésétől. Azt mondja, hogy a 2022-es amerikai félidős választás kulcsfontosságú pillanat a Coinbase számára, ami magyarázatot adhat arra, hogy a vállalat miért viselkedik olyan eltérően a 2020-as elnökválasztással szemben:
Mindig is azt mondtuk, hogy olyan pillanatokban fogunk bekapcsolódni a politikai folyamatba, amikor az közvetlenül érinti küldetésünket. A 2022-es amerikai félidős választás az egyik ilyen kulcsfontosságú pillanat. -jelentette ki a Coinbase politikáért felelős vezetője.
A Coinbase ellen jelenleg az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelete (SEC) indított jogi vizsgálatot kilenc nem szabályozott értékpapír tőzsdei bevezetése miatt. Egy kriptobarát szabályozási keret valóban segíthet nekik és az egész kriptoipar növekedésében.
 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.73% $64,406.89
Ethereum ETH 0.27% $3,440.22
BNB BNB -0.09% $574.02
Solana SOL 3.53% $164.83
XRP XRP -5.10% $0.5574
Dogecoin DOGE -0.96% $0.121
Cardano ADA -3.56% $0.4267
Litecoin LTC -0.68% $71.59
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!