Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Magyaroknak indít kereskedési versenyt a Binance tőzsde!

Magyaroknak indít kereskedési versenyt a Binance tőzsde!

Binance kereskedési verseny indul magyar felhasználóknak! Kriptovaluta jutalmak mellett akár MacBook-ot, iPhone-t vagy AirPod-okat is bezsebelhetsz.

>> JELENTKEZÉS <<

Binance spot kereskedési verseny magyar felhasználóknak

A világ legnépszerűbb kriptovaluta tőzsdéjének weboldala már 100%-ban elérhető magyar nyelven, így a mobil app és a desktop verzió is. Ez a mérföldkő adja az apropót a versenynek, és lehetőséget biztosít arra, hogy a magyar felhasználók anyanyelvükön vehessenek részt a kriptovaluta kereskedésben. 

A verseny ugyanis kifejezetten magyar felhasználók számára szól, és nem része a globális kampányoknak. Ez azt jelenti, hogy bár kevesebb résztvevő vesz részt, magasabb az esély a nyeremények bezsebelésére!

binance I Cryptofalka

Sőt, itt most nem csak a nagyobb volumennel rendelkező "bálnák" lehetnek nyertesek; bárki, aki teljesíti a minimális követelményeket, reális eséllyel indul a nyereményekért. 

Hogyan vehetsz részt a Binance kripto kereskedő versenyében?

Ezzel az egyszerű lépéssorral minden kriptovaluta kereskedő könnyen bekapcsolódhat a versenybe:

 1. Regisztrálj és hitelesítsd fiókodat (KYC): Az első lépés a versenybe való belépéshez a Binance oldalán történő regisztráció és a fiók hitelesítése (KYC). Ha már van Binance fiókod, egyszerűen csak jelentkezz be. Még nem regisztráltál a világ legnépszerűbb kriptotőzsdéjére? Tedd meg most, és velünk 20%-ot spórolhatsz a kereskedési költségeiden! REF KÓD: LKD5PAZW binance kedvezményes regisztráció referral cryptofalka

 2. Töltsd fel a számládat: Kattints a "Regisztrálj Most" gombra az oldal tetején, majd töltsd fel számládat pénzzel, ha szükséges. A banki átutalás, kártyás vásárlás vagy ZEN opciók közül választhatsz.

 3. Indítsd el a kereskedést a Spot kereskedési felületen: Látogass el a Spot kereskedési felületre és kezdd el a kereskedést! A verseny során a kereskedési volumen lesz a kulcsfontosságú tényező, és csak a nem díjmentes kereskedési párok kerülnek figyelembevételre. Ne feledd, hogy legalább $40 értékben kell kereskedned ahhoz, hogy részt vehess a jutalmakban!

Kereskedj a Binance kriptotőzsdén minél aktívabban!

Az esemény során a versenyzőket minden héten a kereskedési volumen alapján rangsorolja a platform, és a legnagyobb volumennel rendelkezők FDUSD jutalmakat nyerhetnek:

 • Az 1. helyezett: 40 FDUSD
 • A 2. helyezett: 35 FDUSD
 • A 3. helyezett: 30 FDUSD
 • A 4-10. helyezett: 25 FDUSD
 • A 11-20. helyezett: 20 FDUSD

Ez azt jelenti, hogy minél aktívabban kereskedsz, annál nagyobb eséllyel részesülhetsz a heti jutalmakból! 

A nyeremények sokszínűségét is hangsúlyozni kell: összesen 20 fő nyer kriptovalutát heti szinten, de ez csak az alapja mindennek, ezután lehetőség nyílik a nagyobb nyereményekre is.

Nyerj MacBook-ot, iPhone-t vagy Apple AirPods-t!

Kereskedj minden héten, hogy maximalizáld nyerési esélyeidet és versenyezz a legjobbak között! A verseny végén a Binance összesíti a 4 hét eredményeit, és további extra nyereményekkel díjazza az első 5 helyezettet. A legmagasabb kereskedési volumennel rendelkezők az alábbi jutalmakat nyerhetik:

 • 1. hely: MacBook Air M2 chip-pel, 15 hüvelykes kijelzővel (1700 FDUSD)
 • 2. hely: Apple iPhone 14 (930 FDUSD)
 • 3-5. hely: Apple AirPods 3. generációs változat (250 FDUSD)

binance macbook kereskedési verseny I Cryptofalka

Írd meg a saját kriptosztorid további jutalmakért

A verseny résztvevőit bónuszjutalmakkal is ösztönzi a Binance: ha amellett, hogy hetente legalább 40 dollárral kereskedsz megosztod a kriptovalutákkal való személyes történeted is, azzal tovább növelheted a nyereményed összértékét. A legkreatívabb 10 résztvevő fejenként 100 FDUSD jutalomban részesül!

További feltételeket, a verseny részletes leírását és a regisztrációt ITT találod. A verseny időtartama: 2024. február 20. - 2024. március 20.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 1.46% $64,608.58
Ethereum ETH 0.78% $3,089.83
BNB BNB 1.65% $559.86
Solana SOL 5.50% $146.9
XRP XRP 0.35% $0.5029
Dogecoin DOGE 1.56% $0.153
Cardano ADA 3.96% $0.4734
Litecoin LTC -0.02% $81.73
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!