Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Nexo kártya, mint a megszűnő Binance kártya alternatívája

Nexo kártya, mint a megszűnő Binance kártya alternatívája

Megszűnik a Binance kártya, amivel hatékonyan költhettük kriptovalutáinkat a hétköznapi életben. Mutatjuk mit tud a Nexo kripto kártyája.

Lezárul egy korszak: Megszűnik a Binance kripto kártyája

A Binance kripto kártyája volt az első Visa kártyák egyike, amely lehetővé tette a felhasználók számára, hogy kényelmesen fizessenek kedvenc coinjaikkal a hétköznapjaik során.

Most mégis 2023. december 20-án megszűnik a vezető tőzsde kriptovaluta kártyája.

Természetesen a kártya megszűnését követően a Binance számlák továbbra is a hagyományos módon funkcionálnak, csak a kártyahasználatot érinti a változás. A felhasználóknak extra teendőjük nincs, viszont ajánlott a kártyájukat megsemmisíteni a lejárat után.

Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy mivel lehet kiváltani a Binance kártyáját. Mutatjuk az általunk legjobbnak ítélt hasonló szolgáltatást, a Nexo kriptokártyáját, ami betéti- és hitelkártyaként is tud funkcionálni.

A Nexo kirptovaluta hitelkártya születése

A 2018-ban Ethereum ICO-ként induló Nexo kripto bank már jóval a Binance előtt kitűzte céljai közé a kriptovaluta hitelkártyát. Ők viszont a kezdetektől hitel, és nem pedig betéti kártyában gondolkodtak. Ez pedig szabályozási tényezők miatt, jóval több időt vett igénybe, mint várták, majd végül 2021-ben dobta a piacra a Nexo a saját kártyáját.

Ez egy olyan új és izgalmas eszköz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a kriptovalutáikkal vásároljanak, anélkül, hogy el kellene adniuk a digitális eszközeiket. A kártya segítségével a felhasználók fiat pénznemben költhetik a kriptovalutájukat világszerte több, mint 40 millió kereskedőnél.

A vásárlások után azonnali 2%-os pénzvisszatérítés érhető el, melyet választhatóan NEXO tokenben vagy BTC-ben is megkaphatsz.

A hitelkamatok 0%-tól indulnak, és sosem haladják meg a 15,9%-ot évente, ami sokkal versenyképesebb, mint a hagyományos hitelkártyák esetében. Nincs havi minimum visszafizetés, és nincsenek havi, éves vagy inaktivitási díjak sem.

Nexo Card I Cryptofalka

Miben nyújt többet, mint a Binance kártyája?

A Nexo hitelkártyával történő vásárláskor gyakorlatilag nem adjuk el a kriptovalutánkat, hanem azt mint fedezet használjuk fel és igazából a hagyományos hitelkártyákhoz hasonlóan "micro hitelt" veszünk fel a szolgáltatótól.

Ez ideális lehet például egy medve piacon, amikor mondjuk 15 000 dollárba kerül egy Bitcoin, viszont likviditásra van szükségünk és mondjuk ki kellene fizetnünk az autóra a drága szervíz költségét.

Ekkor a Nexo kártyája esélyt ad nekünk arra, hogy megtartsuk a Bitcoinunkat, kifizessük a költségeinket, majd törlesszük a felvett hitelt, amikor mondjuk a Bitcoin ára már 60 000 dollárba kerül és már sokszorosát éri. Ezzel még a hitelkamatok visszafizetése után is jócskán pluszba jöhetünk ki.

Nexo kripto tőzsde és coin bemutató I Cryptofalka.webp

Az adóoptimalizálás egy másik előnye lehet a Nexo kártyának. Mivel ez ténylegesen egy hitelkártya, használata nem igényli a kriptovaluta direkt eladását, ezért nem feltétlen keletkezik adóköteles esemény használatakor.

A Nexo kártya amúgy integrálódik az Apple és Google Pay szolgáltatásokkal is, így a mobilos fizetések is zökkenőmentesek.  

Innováció és kényelem a kripto világban

A Nexo kártya további különlegessége, hogy lehetővé teszi a felhasználóknak készpénzfelvételt is hagyományos bankautomatákból. Ez gyors és egyszerű hozzáférést biztosít a fiat pénzhez, ami nagy előnyt jelent a kriptovaluta felhasználók számára.

Ráadásul a Nexo kártya már kettős funkcióval is rendelkezik: hitelkártyaként és betéti kártyaként is használható. 

Az alkalmazásban történő beállításoknak köszönhetően a felhasználók akár közvetlenül is költhetik coinjaikat betéti kártyaként. Ekkora a coinjaink a tranzakciókor azonnal fiat pénzre váltódnak.

Ez a rugalmas és személyre szabható megközelítés teszi a Nexo kártyát egyedülállóvá a piacon, ötvözve a kriptovaluták innovációját a hagyományos pénzügyi rendszerek kényelmével.

nexo ref I Cryptofalka

A bónusz megszerzéséhez kövessük a regisztráció lépéseit, majd töltsünk fel legalább 100 dollár értékben támogatott fiatot (euró, dollár) vagy kriptovalutát. Ha ez megvan és eltelt 30 nap, a regisztrációs jutalmat jóváírják a számlánkon!

További kripto kártya alternatívák

Több szolgáltató is ajánl alternatívát a Binance kártyája helyére. Azonban az eddigi tapasztalataink alapján messze a Nexo biztosítja a legstabilabb és legideálisabb működést.

A következő szolgáltatók kínálnak még betéti kártyákat:

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 3.19% $66,509.59
Ethereum ETH 6.04% $3,249.31
BNB BNB 3.06% $577.57
Solana SOL 7.31% $153.03
XRP XRP 4.23% $0.5151
Dogecoin DOGE 4.28% $0.1645
Cardano ADA 3.50% $0.4881
Litecoin LTC 2.86% $81.79
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!