Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Nexo kriptovaluta váltó és NEXO coin bemutató

Nexo kriptovaluta váltó és NEXO coin bemutató

A Nexo kriptovaluta hitelező megoldását mutatjuk be arra, hogyan tudsz passzív jövedelmet gyűjteni vagy akár hitelt felvenni Bitcoin fedezeteddel.

A cikk egy sorozatnak a része:

Mi az a Nexo: A Nexo egy olyan CeFi platform, amely segítségével kriptovalutáink fedezetét hitel igénylésére vagy kamatok farmolására használhatjuk fel. A platform összekapcsolja a kriptovaluta birtokosokat és a hitelt igénylőket, lehetővé téve a gyors és biztonságos hitelezést. Így likviditáshoz juthatunk anélkül, hogy el kellene adnunk digitális valutáinkat.

A Nexo saját kriptovalutát és kamatozó számlákat is kínál a kriptovaluták tárolására, így a felhasználók kamatokat is szerezhetnek digitális eszközeik után. Ennek eredményeként hidat képez a hagyományos pénzügyi rendszerek és a kriptovaluták világa között, lehetővé téve a digitális valuták mindennapi használatának növekedését és a pénzügyi rugalmasságunk javítását. nexo ref I Cryptofalka

A bónusz megszerzéséhez kövessük a regisztráció lépéseit, majd töltsünk fel legalább 100 dollár értékben támogatott fiatot (euró, dollár) vagy kriptovalutát. Ha ez megvan és eltelt 30 nap, a regisztrációs jutalmat jóváírják a számlánkon!

A Nexo kriptovaluta hitelező háttere

A NEXO a 2007-ben alapított európai FinTech vállalatnak a Credissimo-nak a blockchain technológiát felhasználó projektje. Az anyacég piacvezető az online hitelező szervezetek terén több európai országban, 2017-ben elnyerték a Forbes Business Awards díját. A vállalat célja a blockchain technológiára épülő, automatikus, biztonságos, online hitelező rendszer kiépítése.

A projekt Bulgáriából indult, székhelyét Svájcban találhatjuk, de legnagyobb irodája Bulgária fővárosában, Szófiában helyezkedik el. A cég túlélt már kettő medvepiacot is, és 2022-ben, amikor több versenytársa csődeljárás alá került, változatlanul folytatta működését. Jelenleg 6 millió ügyféllel rendelkezik 200 különböző országból, és közel 2 milliárd dollárnyi digitális eszközt kezel. Nexo kriptovaluta hitelező credissimo I Cryptofalka A "Banking on Crypto" szlogen alatt, a Nexo az elmúlt években ötvözte a hagyományos pénzügyi szolgáltatásokat a kriptovalutákkal, mint befektetési eszközökkel. Világszerte jogi tanácsadói vannak, hogy több mint 200 joghatóságot tudjon hatékonyan kiszolgálni, és megfeleljen az összes globális és helyi szabályozásnak.  

A CeFi platform legfőbb funkciói

 • Kripto Hitel: A szolgáltató egyik egyedülálló szolgáltatása a kriptoeszközök fedezetként való használata. Az ügyfelek pénzhez juthatnak anélkül, hogy kriptoeszközeiket el kellene adniuk. Ez lehetővé teszi a likviditás növelését anélkül, hogy feláldoznák befektetéseiket.
 • Kamatozó tárcák: Lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy akár éves 16% kamatot szerezzenek kriptoeszközeik után. Ez egy jelentős és megbízható forrás a passzív jövedelem számára.
 • Hitelkártya: A Nexo Mastercard kártyája olyan lehetőséget kínál, hogy kriptoeszközeiddel fizess anélkül, hogy el kellene adnod őket. Ez a fizetési megoldás tovább egyszerűsíti a mindennapi tranzakciókat, miközben 2% pénzvisszatérítést kínál a kártyával végzett vásárlások után.
 • Kriptovaluta váltó: A Nexo Exchange szolgáltatás segít a kriptovaluták közötti gyors és egyszerű váltásban.
 • Nexo Pro: A haladó és olcsó kereskedési eszközöket kínál a komolyabb kereskedők számára
 • Nexo DeFi Wallet: A saját Web3 tárcájuk lehetővé teszi a népszerű decentralizált alkalmazások használatát.

A Nexo coin nyújtotta előnyök

A NEXO saját tokenje egy olyan kriptovaluta, amely lehetővé teszi a platform teljes potenciáljának kiaknázását. Többek között magasabb kamatok, swap jutalmak, kedvezményes hitelkamatok, kártyás visszatérítések és ingyenes kiutalási lehetőségek állnak rendelkezésre a token birtokosai számára. Az ilyen előnyök hozzájárulnak ahhoz, hogy a platform saját coinja egyre népszerűbb legyen a kriptovaluták piacán. Nexo coin funkciói I Cryptofalka Magasabb Kamatok: A befektetők magasabb kamatokat élvezhetnek, ha több NEXO Tokent tartanak. Emellett akár 2% extra kamatot is kaphatnak, ha NEXO Tokenekben kérik a kamatok kifizetését.

Swap Jutalmak: A NEXO segítségével a felhasználók akár 0,5%-ot is visszakaphatnak minden kripto vásárlás vagy swap tranzakción, amelyet a Nexo Tőzsdén hajtanak végre.

 Hitel Kedvezmények: A token segítségével csökkenthetjük a kölcsöneink kamatlábát.

Kártya Jutalmak: A NEXO coin birtokosai 2%-ot kaphatnak vissza a hitelkártya használatával. A visszatérítés Bitcoinban vagy NEXO Tokenekben történhet.

Ingyenes blokklánc tranzakciók: Az összes hűségszinten korlátlanul, ingyenes kripto kiutalások állnak rendelkezésre a legtöbb hálózaton. A platina felhasználók számára ingyenes felvétel áll rendelkezésre a BTC és ETH láncokon is.  

Hitel igénylés a Nexo segítségével

A kriptovaluta tulajdonos a NEXO walletjében tárolt kriptovaluták, mint fedezet után adott nagyságú hitelt vehet fel a cégtől USD / EUR / HUF / USDT / USDC stb. formájában. Jelenleg több, mint 40 féle fiat valutában lehet hitelt felvenni a Nexo-tól, szerencsére a forint is a támogatott valuták között van!

Úgy működik a szolgáltatás, hogy te beteszed a kriptovalutádat a Nexo tárcájába, majd a kriptovalutádra vállalt fedezettel tudsz hitelt felvenni. Például ha 1 Bitcoint helyezel a tárcába, akkor 0,5 Bitcoinnak megfelelő értékű forint érkezhet már másnapra a bankszámládra. Lehetőséged van USDT vagy USDC stabilcoin felvételére is, mely tranzakciója automatikusan teljesül és rövid időn belül megjelenik a számládon a felvett stabilcoin hitel.

Több, mint 60 féle kriptovaluta használható a kriptovaluta hitelező platformon fedezetként: Nexo kriptovaluta fedezet I Cryptofalka

Az automatizált rendszer és a blokkláncnak köszönhetően nincs szükség a hagyományos hitelezés során megszokott hitelbírálatra, valamint a rengeteg adminisztrációra. Így lehetőségünk van a felvett hitelt rugalmasan, vagy akár egészben is előtörleszteni. Jelenleg a minimum felvehető hitel 50 dollár ( kb. 15 000 Ft), a maximum 2 millió dollár.

Tehát összefoglalva a kriptovaluta hitelező szolgáltatása azok számára lehet érdekes, akik nem szeretnék eladni a kriptovalutájukat, viszont vagy stabilcoin vagy pedig FIAT pénzre van szükségük. Ekkor kölcsönt tudnak felvenni 0-15,9%-os hitelkamattal.

Tegyük fel van egy bányász, aki Ethereumot bányászik és szüksége lenne az áram kifizetésére forintban. Ekkor nem adja el az Ethereumját a jelenlegi olcsó áron, hanem inkább felvesz rá hitelt és kifizeti abból a költségeket. Majd később ha az Ether ára emelkedik jóval egyszerűbben visszafizeti a felvett hitelt és még így is pluszban jön ki.

Nexo kamatlábak és hűségszintek hitel esetén

 • Alap Szint: Nincs szükség NEXO tokenre. Kamatláb: Hitel kamata 15,9%
 • Ezüst Szint: A fiókod portfólió egyenlegének 1-5%-a NEXO token Kamatláb: Hitel kamata 14,9%
 • Arany Szint: A fiókod portfólió egyenlegének 5-10%-a NEXO token Kamatláb: Hitel kamata 2,9-10,9%
 • Platina Szint: A fiókod portfólió egyenlegének legalább 10%-a NEXO token Kamatláb: Hitel kamata 0-7,9% (0%-os kamatra akkor van lehetőséged ha az LTV 20% alatt van. Vagyis nagy a portfóliód és csak kevés hitelt veszel fel)

 Passzív jövedelem a Nexo kamatozó tárcáival

A platform lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy maximalizálják a kriptoeszközeikből származó bevételüket extra kamatok farmolásával. Vagyis ha hosszú távra tartasz az alábbi coinokból, akkor megéri azt esetleg a Nexo-nál vagy hasonló konkurenciánál parkoltatni és begyűjteni a kamatokat.

Lehet, hogy a Bitcoin éves 5%-a például nem tűnik soknak, de a kamat kifizetése is Bitcoinban történik. Ez az árfolyam emelkedésével később akár jóval többet is érhet majd, mint a jelenlegi 5%. Illetve ne feledkezzünk meg a kamatos kamat erejéről sem!

5 év alatt például egy 1 millió forintot érő stabilcoin csomag már nem 1,5 milliót, hanem 1,61 millió forintot fog érni! nexo I Cryptofalka

Kamatok akár évi 16%-ig: Rugalmas és Fix lekötéses opciók

A Nexo tárcájában tárolt Euró, dollár, font és stabilcoinok után már akár évi 16% éves kamatot kaphatunk. Méghozzá napi kifizetéssel! Két fő lehetőség közül választhatunk:

 • Rugalmas: A befektetett összeg bármikor hozzáférhető, de alacsonyabb a kamat.
 • Fix lekötés: Magasabb kamat, de a lejáratig az összeget nem lehet eladni vagy kiutalni.

Kamatok Széles Spektruma: Bitcointól a NEXO Tokenig

A platform a népszerű kriptovalutákra, mint a Bitcoin, Ether, Cardano és a NEXO saját tokenje is 7-15%-os kamatokat biztosít. Az egyes tokenekre eltérő rugalmas és lekötéses kamatszerzési opciók állnak rendelkezésre. Nexo kriptovaluta kamatok I Cryptofalka

Betéti kamatlábak és hűségszintek 

A maximális kamat szintek a következőktől függnek:

 • Hűségszint: A fiókodban lévő NEXO tokenek és egyéb eszközök egyenlegétől függ (Alap, Ezüst, Arany, Platina)
 • Kamatkifizetés típusa: Eredeti kriptovalutában vagy NEXO tokenben való kifizetés. Ha például nem Bitcoinban, hanem a projekt saját tokenjében kéred a kamatot, akkor +2% extrával jutalmaznak.
 • Megtakarítás típusa: FLEX (rugalmas) vagy Fix (extra 1% kamat, 1 hónapos Fix futamidő esetén).

A nagy kérdés ami felmerülhet, hogy miért éri meg a kriptovaluta hitelezőknek ekkora kamatokat nyújtani. Erre pedig az a válasz, hogy likviditásra van szükségük a hatalmas mennyiségű hiteligény fedezéséhez.

Nexo hitelkártya előnyei

A Nexo hitelkártya egy új és izgalmas eszköz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a kriptovalutáikkal vásároljanak, anélkül, hogy el kellene adniuk a digitális eszközeiket. A kártya segítségével a felhasználók fiat pénznemben költhetik a kriptovalutájukat világszerte több, mint 40 millió kereskedőnél.

A vásárlások után azonnali 2%-os pénzvisszatérítés érhető el, melyet választhatóan NEXO tokenben vagy BTC-ben is megkaphatsz.

A hitelkamatok 0%-tól indulnak, és sosem haladják meg a 15,9%-ot évente, ami sokkal versenyképesebb, mint a hagyományos hitelkártyák esetében. Nincs havi minimum visszafizetés, és nincsenek havi, éves vagy inaktivitási díjak sem. Nexo Card I CryptofalkaAz adóoptimalizálás egy másik előnye lehet a Nexo kártyának. Mivel ez ténylegesen egy hitelkártya, használata nem igényli a kriptovaluta direkt eladását, ezért nem feltétlen keletkezik adóköteles esemény használatakor.

A fentálló hiteltartozást kriptovalutából is tudod törleszteni, akkor amikor te szeretnéd. A Nexo kártya integrálódik az Apple és Google Pay szolgáltatásokkal is, így a mobil fizetések is zökkenőmentesek.  

Kriptovaluta váltó

A váltó kínálatában több, mint 500 kriptopár található. A váltó különlegessége a Smart Routing System, amely automatikusan összekapcsol a legnagyobb 10 tőzsdével, hogy a lehető legjobb árat biztosítsa a felhasználóknak. A váltó egy másik egyedi tulajdonsága, hogy "slippage".

Míg sok tőzsdén az árak akár 2-3%-kal is ingadozhatnak, a Nexo rögzíti az árfolyamot, így a felhasználók pontosan azt kapják, amit látnak. Ez átláthatóbbá és megbízhatóbbá teszi a váltási folyamatot és előnyös a kezdő kereskedők számára. Amúgy a váltó költsége alapvetően nem alacsony, közel 1% körül mozog.  

Alacsony költségek és magas likviditás a Nexo Pro-n

Alacsony költségek és magas likviditást ígér a Nexo Pro új platformja. A kényelem mellett, hogy ugyanazon a platformon kereskedhetünk, ahol kriptovalutát vásárolunk, kölcsönzünk és kamatoztatunk, felmerül a díjterhek kérdése.

Az alábbiakban láthatjuk, hogyan különböznek a Pro maximális kereskedési díjai más kriptotőzsdék díjaitól. (Azt azért érdemes megemlíteni, hogy picit elfogult ez az összehasonlítás. Vannak olyan tőzsdék, ahol valóban akár 0,6% is lehet egy spot taker fee, de más konkurenseknél azért találunk 0,1%-nál alacsonyabbakat is)

nexo I Cryptofalka

A Nexo Pro kereskedési díjainak meghatározásához maker-taker díjmodellt alkalmaz, ami azt jelenti, hogy a likviditást biztosító megbízások (maker megbízások) más díjat kapnak, mint a likviditást elnyerő megbízások (taker megbízások).

Mennyire biztonságos a Nexo?

A Nexo biztonságosságának kérdése gyakran felmerül, és sokan gondolkodnak azon, hogy mennyire bízhatnak a platformban. Itt van néhány fontos információ, amely segíthet a döntésben:

 • ISO/IEC 27001 Tanúsítás: Ez a tanúsítvány bizonyítja, hogy a Nexo biztonsági infrastruktúrája a legmagasabb szintű, garantálva az ügyfelek és a befektetők számára a biztonságot.
 • Biztosítás: A felhasználói eszközök jórészt hidegtárcákban tárolódnak a Ledger Vault és a Bakkt letétkezelőknél. A Nexo által tárolt értékek biztosítását Lloyd's of London és a Marsh & Arch végi.

Nexo biztonság I Cryptofalka

 • Megfelelőség és előírások: A Nexo megfelel a globális KYC és AML szabványoknak, amelyek a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozásának megelőzésére irányulnak.
 • Risk Management: Túlbiztosított és piaci semleges hitelezési stratégiákat alkalmaznak, biztosítva a likviditást és csökkentve az ügyfelek kockázatát.
 • Adatvédelem: A felhasználók személyes adatai biztonságos hálózatok mögött vannak tárolva, korlátozott hozzáféréssel. Az összes érzékeny adat titkosítva van az SSL technológiával.
 • Fejlett Biztonsági Intézkedések: A platform tartalmaz biometrikus alapú személyazonosság-ellenőrzést, kiterjedt tűzfalszerver architektúrát és több aláírást igénylő hidegpénztárcákat.

nexo ref I Cryptofalka

A bónusz megszerzéséhez kövessük a regisztráció lépéseit, majd töltsünk fel legalább 100 dollár értékben támogatott fiatot (euró, dollár) vagy kriptovalutát. Ha ez megvan és eltelt 30 nap, a regisztrációs jutalmat jóváírják a számlánkon!

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -2.65% $61,232.14
Ethereum ETH -0.72% $3,381.4
BNB BNB -0.15% $574.07
Solana SOL 7.14% $135.42
XRP XRP 0.53% $0.4776
Dogecoin DOGE 1.28% $0.1225
Cardano ADA 2.43% $0.3877
Litecoin LTC -1.80% $70.58
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!