Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Újabb kripto Visa kártya jelent meg a piacon

Újabb kripto Visa kártya jelent meg a piacon

Az FTX és a BitOasis után, a Blockchain.com kriptotőzsde is létrehozott egy kripto betéti kártyát a Visa segítségével.

 

Egyre több a kripto Visa kártya a betéti piacon

A Blockchain.com kriptotőzsde a Visával együttműködve elindított egy kriptokártyát, amely kezdetben csak az Egyesült Államok lakosai számára érhető el. Az új szolgáltatás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kriptokártyájukkal vagy készpénzegyenlegükkel fizessenek mindenhol, ahol Visa betéti kártyákat elfogadnak.
 

[embed]https://twitter.com/blockchain/status/1585300067573022720[/embed]

 
Egy október 26-i bejelentésben a Blockchain.com felfedte, hogy nem lesznek regisztrációs vagy éves díjak, nem lesznek tranzakciós díjak, és a felhasználók az összes vásárlás 1%-át kriptoban visszakapják. Egy Yahoo Finance-interjúban a Blockchain.com vezérigazgatója, Peter Smith elmondta, hogy már 50 000 feliratkozó van várólistára, és megjegyezte:
„Még mindig nagy az igény a kriptotermékek iránt, de azt látjuk, hogy a kereslet eltolódik a kereskedésről, és egyre inkább azok felé fordul, akik érdeklődnek a DeFi használatára.”
A bejelentést követően a Visa kripto-részlegének vezetője, Cuy Sheffield rámutatott, hogy a kriptográfiai átvétel folyamatos növekedéséhez világszerte elfogadottságra van szükség.
 
A kártyát a kaliforniai székhelyű Marqeta fizetési vállalat üzemelteti, amely 2020 szeptemberében segített kifejleszteni a Swipe kriptofinanszírozó cég kriptokártyáját. A bejelentés azután érkezett, hogy a Visa az FTX tőzsdével együttműködve október 7-én 40 országban vezet be betéti kártyát.
 
Nexo kriptovaluta váltó

 

A MasterCard a BitOasis partnere lett

Október 25-én a Visa fő versenytársa, a Mastercard stratégiai partnerséget kötött a BitOasis-szal, a Közel-Kelet és Észak-Afrika (MENA) vezető kriptográfiai platformjával, hogy elindítsa a kriptokártya-projekt sorozatát. A projekt célja a digitális eszközök átvételének elősegítése az országban.
 
A BitOasis ügyfelei összekapcsolhatják pénztárcájukat az új kártyával, és átalakíthatják a kriptoeszközeiket fiattá, hogy lehetővé tegyék a Mastercard globális kereskedői hálózatának használatát. A kártya várhatóan 2023 elején fog megjelenni. A BitOasis társalapítója és vezérigazgatója, Ola Doudin óriási lehetőséget lát az iparágban:
„Továbbra is tanúi vagyunk annak, hogy ügyfeleink folyamatosan keresik a kriptográfiai eszközöket a mindennapi életükbe való integrálása érdekében. A kutatások szerint a közel-keleti lakosság 47%-a hiszi, hogy a kripto a pénz jövője lehet.”

 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 2.58% $66,295.56
Ethereum ETH 5.65% $3,258.77
BNB BNB 2.64% $577.46
Solana SOL 7.11% $154.3
XRP XRP 3.75% $0.5145
Dogecoin DOGE 4.13% $0.1656
Cardano ADA 4.22% $0.4934
Litecoin LTC 3.28% $82.4
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!