Új Metamask szolgáltatás indul a hackerek ellen

Szerző: | máj 29, 2022 | Kriptovaluta

A Metamask együttműködik az Asset Reality nevű kriptonyomozó szolgáltatással, hogy segítsen azoknak, akik hackertámadás áldozataivá váltak.

 

Megjelentek a kriptonyomozók a Metamaskon

Ha valaki ellopja a hitelkártyádat, vagy illetéktelenül bevásárlásra indul a bankkártyáddal, akkor jó eséllyel a Visa vagy az aktuális bankod visszafordítja a terhelést. Egy bankkártya gyorsan befagyasztható, így a csaló nem minden esetben távozhat zsákmányával. De a kriptográfia területén a csalás áldozatai esetében a tapasztalat egészen más.

Ha elveszíted a kriptokártyádat, az nagyon megalázó és magányos élmény. Óriási azoknak az embereknek a száma, akiket többször is becsaptak már. Sőt az áldozatok gyakran másodszor is áldozatul esnek, amikor segítséget kérnek a kriptovalutájuk visszaszerzéséhez.” – mondja Aidan Larkin, az Asset Reality nyomozócég vezérigazgatója.

 
Új Metamask szolgáltatás indul a hackerek ellen

Forrás:play.google.com

Ez az oka annak, hogy Larkin cége a vezető kriptopénztárcával, a MetaMask-kal egy új szolgáltatáson dolgozik, amely jelentősen gördülékenyebbé teheti a segítségkérés folyamatát. És javíthatja annak esélyét is, hogy az áldozatok visszakapják kriptokártyájukat, vagy legalább a befektetésük egy részét. 

 

Kriptomat Bitcoin és kriptovaluta váltó

 

A Metamask is segíteni szeretne

Csütörtökön a MetaMask bejelentette azt a tervet, hogy a hackelés áldozatait összeköti az Asset Reality-vel. A nyomozóiroda ezután segíthet az áldozatoknak összefogni, és bizonyos esetekben kapcsolatba hozhatja őket ügyvédekkel, igazságügyi szakértői szolgálatokkal és bűnüldöző szervekkel.

“A csalások áldozatainak gyakran nehézséget okoz, hogy elegendő erőforrást és figyelmet kapjanak a bűnüldöző szervektől. Az Asset Reality kínálata lehetővé teszi, hogy egy átverési művelet több áldozata egyesítse erőit, és nagyobb törvényszéki vizsgálatot építsen ki egy átverési művelet ellen. Leveszik azt a nehéz terhet a felhasználókról, hogy önállóan kivizsgálják az egyes átverési műveleteket.” – közölte a MetaMask közleményében. 

Új Metamask szolgáltatás indul a hackerek ellen

Forrás:www.teahub.io

“A MetaMask lefedi az első szintű vizsgálatot” – mondta Alex Herman, a Metamask biztonsági szakértője, aki hozzátette, hogy a cég már növelte ügyfélszolgálati személyzetét is, hogy a lehető legjobban segítsen a csalás áldozatainak, problémájuk hatékony rendezésében. 

 

Összefoglalva

Nagyon sokféle csalás létezik. Larkin elismeri, hogy a küldetés nem könnyű, de azt mondja, hogy drámai előrelépést jelent a felhasználók azon kísérleteihez képest, hogy önállóan válaszoljanak egy megvalósult csalásra. A magányos áldozatnak általában ez azt jelenti, hogy olyan helyekhez kell fordulni segítségért, mint a Twitter – ahol ugyanilyen valószínűséggel találkozhatnak újabb csalókkal. Tágabb értelemben úgy véli, hogy a Metamask lehet az első lépés a Web3 biztonságos, felhasználóbarátabb verziója felé, amelynél a pénzügyi hackelésre gyors és határozott lesz

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Így gyűjts passzív jövedelemet a PancakeSwap segítségével

A PancakeSwap egy Binance Smart Chain (BSC) alapú DEX (decentralizált tőzsde), amit ismeretlen fejlesztők hoztak létre. Alapötletében az Ethereum blokkláncon működő SushiSwap-hoz hasonlít, tehát közösségi irányítással üzemel, és farmolásra nyújt lehetőséget likviditás biztosítása ellenében, valamint további funkciókat kínál jutalmak bezsebelésére.

Mi a Binance Earn és hogyan farmolhatsz kamatokat vele?

Kriptovalutát szerezni nem csak vásárlással, bányászással, vagy kereskedéssel lehet. A Binance tőzsde Binance Earn platformja számos blokklánc alapú saját pénzügyi termék tőkealapjához biztosít fedezetet és/vagy likviditást. Aki a tőzsde hitelezési, stakelési és DeFi tevékenységeihez hozzáteszi a lekötött tőkéjét, részesül a nyereségből passzív bevétel formájában.

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka