Az új prémium Samsung TV-ken megjelennek az NFT-k

Szerző: | ápr 1, 2022 | Kriptovaluta

A Samsung NFT funkciókat ad okostévéihez, ami potenciálisan az NFT gyűjtést sokkal szélesebb közönség számára teszi lehetővé.

 

Samsung TV-n lehet majd NFT-ket böngészni

A technológiai cég bejelentette az NFT iparági partnerét, amely életre kelti intelligens TV felületén az NFT világot. A partnere a Nifty Gateway lett, egy Ethereum központú piactér, amelyet Griffin és Duncan Cock Foster testvérek alapítottak még 2018-ban, és amelyet a Gemini kriptovaluta tőzsde vásárolt meg 2019-ben.
 
Samsung NFT | Cryptofalka

Forrás: thecoinrepublic.com

 
A Nifty Gateway a Samsunggal együtt fejlesztette ki a televíziókra optimalizált NFT nézési, vásárlási és kereskedési élményt. A Samsung a Nifty Gateway pénztárcarendszeréhez kapcsolódik, amelyben a platform a felhasználók gyűjteményeit védi, ahelyett, hogy egy külső pénztárcában tartaná őket. Lehetővé teszi a felhasználók számára azt is, hogy NFT-ket vásároljanak hitel- illetve betéti kártyával vagy kriptovalutával.
“A Samsunggal, az egyik globális elektronikai vezetővel való együttműködésünk révén közösen több millió felhasználónak tesszük elérhetővé az NFT-ket” – mondta Griffin Cock Foster, majd hozzátette: “A tavalyi évben az NFT-k áttörést jelentettek kifejezetten a művészeti iparban. Alkotók és a gyűjtők is meglátták ennek a technológiának az erejét.”
Nexo kriptovaluta váltó
„Idén reméljük, hogy a főbb fogyasztók továbbra is növekedni fognak azáltal, hogy először biztosítunk zökkenőmentes módot az NFT-k vásárlására és gyűjtésére” – folytatta. „Nem is lehetnénk izgatottabbak, hogy egy olyan partnerünk, mint a Samsung, csatlakozik küldetésünkhöz.”
 

A Nifty Gateway és a Samsung kapcsolata

A Nifty Gateway NFT platform beépül a Samsung új, 2022-es prémium TV-sorozataiba, beleértve a QLED és Neo QLED sorozatot, míg a Samsung The Frame és Micro LED TV tulajdonosai letölthetik a Nifty Gateway alkalmazást. A Samsung a januári CES szakkiállításon jelentette be először, hogy új tévéibe integrálja az NFT funkciót.
 
Nifty Gateway | Cryptofalka

Forrás: blog.bitnovo.com

 
A felhasználók megtekinthetik az összes műalkotást a Nifty Gateway platformon, mint a Beeple, Pak és az XCOPY – vagy más piacterekről összesített NFT-ket. Tavaly ősszel a platform elkezdett terjeszkedni, hogy az NFT gyűjtemények szélesebb körét kínálja az ügyfeleknek. A Nifty Gateway már több száz millió dollár értékben árult NFT-ket. 2021 májusában elérte a 300 millió dolláros határt, ami azóta azért némiképp visszaesett.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Nexo kriptovaluta valto 100 dollár

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Mi a Binance Earn és hogyan farmolhatsz kamatokat vele?

Kriptovalutát szerezni nem csak vásárlással, bányászással, vagy kereskedéssel lehet. A Binance tőzsde Binance Earn platformja számos blokklánc alapú saját pénzügyi termék tőkealapjához biztosít fedezetet és/vagy likviditást. Aki a tőzsde hitelezési, stakelési és DeFi tevékenységeihez hozzáteszi a lekötött tőkéjét, részesül a nyereségből passzív bevétel formájában.

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.