VanEcknek köszönhetően Tron ETN indul egy német tőzsdén

Szerző: | szept 27, 2021 | Kriptovaluta

A Tron TRX (VTRX) a harmadik főáramú kriptovaluta a Bitcoin és az Ethereum után, amelyet az európai hagyományos pénzügyi piacon jegyeznek.

 

Új mérföldkő a TRON hálózat számára

A VanEck hivatalos közleménye szerint, a VanEck Vectors TRON ETN (VTRX) jóváhagyta a Deutsche Börse -n való tőzsdei bevezetést, és várhatóan szeptember 21 -én kezdi meg kereskedését a Xetra -n. A német jóváhagyást követően a VTRX várhatóan 14 EU országban lesz elérhető, és megnyitja az utat a további piacokhoz, például Zürichhez, Párizshoz és Amszterdamhoz való hozzáférés előtt, hogy tovább bővítse befektetői körét az európai piacokon.

Tron network | Cryptofalka

Forrás: https://tron.network/

Az 1585 -ben alapított Deutsche Börse Európa legnagyobb tőzsdéje. A digitális eszközök, mint feltörekvő eszközosztály iparági elfogadásának élen járt. A VTRX sikeres listázása a Bitcoin és az Ethereum sarkán friss bizonyíték a TRON robusztus kripto -ökoszisztémájára és a globális ütemterv bővítésére irányuló sikeres törekvésére. Szintén jelentős mérföldkő a TRON azon erőfeszítéseiben, hogy lépést tartson a fejlődő szabályozási környezettel.

 

Élen jár a digitális innovációban a VanEck

A VanEck, amelyet 1955-ben alapítottak, és New York-i székhellyel rendelkezik, vezető globális alapkezelő társaság, amelynek vagyona 2021 augusztus 31-én meghaladja a 80 milliárd USD-t, és jól működő tevékenységeket folytat a főbb nemzetközi piacokon, például Kínában, Ausztráliában, Hollandiában, Németországban és Svájcban. Nemzetközi Befektetői Aranyalapja 2014-től 2019-ig 10 éves időszakban elnyerte a legjobb alapnak járó Lipper Fund-díjat a Nemesfém Részvényalapok kategóriában.

A VanEck az első olyan vagyonkezelők között volt, akik Bitcoin ETF kérelmet nyújtottak be a SEC -hez. Azóta 2020 -ban elindította a világ egyik első Bitcoin ETN -jét (VBTC), majd 2021 -ben Ethereum ETN -t (VETH). A Bitcoin és az Ethereum nyomán a VTRX listázása azt is bizonyítja, hogy a TRON világszerte vezető blokklánc -platformként szerez piaci elismerést.

“Ez egy új mérföldkő a TRON globális lendülete felé, és célunk, hogy egy mindent átfogó globális elszámolási réteggé váljunk, amely a határokon átnyúló fizetési rendszerek következő generációját hajtja végre. Ez azt is tükrözi, hogy igyekszünk lépést tartani a fejlődő szabályozási szabványokkal.” – mondta Justin Sun, a TRON alapítója.

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

“Izgatottan várjuk, hogy egyre növekvő hálózathasználatának és felhasználóinak bevezetésének nyomán elindíthassunk egy ETP-t a TRX-en. Az ETP-k kiváló minőségű piaci hozzáférést, átláthatóságot és szilárd szabályozási kereteket biztosítanak a digitális eszközökhöz, például a TRX-hez való hozzáféréshez”-mondta Gurbacs Gábor. A VanEck digitális eszközstratégiájának igazgatója.
 
“Az Ethereum népszerűsége továbbra is növekszik, de a fiatalabb platformok, mint például a TRON, számos előnnyel járnak, például alacsonyabb tranzakciós költségekkel vagy gyorsabb folyamatokkal, és ha hozzáadják őket a portfóliójukhoz, a befektető növeli a diverzifikációt, ami csökkenti az általános kockázatot” Martijn Rozemuller, a VanEck Europe vezérigazgatója.
 
A 2018 -as megalakulása óta a TRON hálózat az egyik legnagyobb nyílt blokklánc platformmá fejlődött. Sokrétű felhasználhatósága lehetővé teszi az intelligens szerződéseket, így a DeFi-t, az NFT-t, és a stabilcoinok futtatását. Itt található a legnagyobb stabilcoin forgalom (USDT), a globális piaci részesedés több mint 50% -ával, ezenkívül a DeFi-ben lekötött összérték (TVL) tekintetében a világ első három helyén áll, jelenleg több mint 11 milliárd dollárral.
 
 

Hallgasd meg podcastünket a VanEck innovációs igazgatójával

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.