A WallstreetBets is beállna a kriptovaluták mögé?

Szerző: | ápr 15, 2021 | Kriptovaluta

A hírhedt WallstreetBets, amely felkavarta az állóvizet januárban a tőzsdei részvények körül, most limitáltan kripto témákat is megenged a csatornáján.

A redditen létező csoport, amelynek több millió tagja van, arról lett híres az év elején, hogy közösségi kereskedést folytattak. E során több stock részvényt (GME, AMC), amelyen nagy volt a short kitettség felpumpáltak. Ez a short squeeze a közemberekből álló kereskedőknek fejenként több tíz ezer dollár hasznot is hozhatott, míg a shortra játszó nagy alapkezelők és brókercégeknek több millió dollár veszteséget.

 

WallstreetBets és a kripto

Idáig a csoport hagyományos stock részvényekre összpontosított, azonban, a moderátorok úgy döntöttek, hogy engedélyezik a kriptográfiai beszélgetést a subredditben. Egyenlőre csak három kriptovaluta került be a közösségi témák közé, a BTC, az ETH és a DOGE.

Walstreetbets I Cryptofalka

Forrás: https://coinquora.com/

Úgy döntöttünk, hogy csak a BTC-ről, az ETH-ról és a DOGE-ról folytatunk vitát, hogy ne terheljen mindenkit kriptovaluta spam. Minden szabály továbbra is érvényes lesz, de egyelőre kérjük, tartsa magát mindenki a szabályokhoz, miközben felmérjük, hogy ez megfelelő-e a csoportnak – írják a reggeli posztban

A „bawse1” subreddit moderátor megjegyezte, hogy évek óta „sok okból próbálták késleltetni a kriptoval kapcsolatos vitákat a csoportban”, azzal a legfőbb aggodalommal, hogy az r / wallstreetbets nem akarta, hogy a kripto elvonja a figyelmet a stock részvényekről. Annak ellenére, hogy egyes tagok „utálják a kriptot”, a moderátor megjegyezte, hogy a subreddit célja, hogy az összes tag örömöt leljen a csoportban. 

„Valamikor tudtam, hogy az r / wallstreetbets-nek helyet kell találnia a kriptovalutákkal kapcsolatos témáknak is. Bármennyire is utálják néhányan, viszont vannak sokan akik szeretik. Már nem látom értelmét az elkerülhetetlen késleltetésnek, mivel a kriptográfia a mindennapi életünk része marad. ”

A lépés részben válasz lehet a WallstreetBets “r / SatoshiStreetBets” kriptográfiai változatára, amely tavaly februári indulása óta 384 000 tagot szerzett. Ez a szám még mindig jelentéktelennek tűnik, mivel a 2012-ben indult r / wallstreetbets 9,8 millió tagot számlál. 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

 

Hatalmas erejük van a kisbefektetőknek

Szó esett a csoportban arról is, hogy ha beállnak a Doge coin mögé, Elon Musk mém kriptovalutáját támogatni. Ha ez megtörténik, akkor az árfolyam könnyen elérheti az 1 dollárt is. 

Az elmúlt 24-36 órában a Dogecoin 80% körüli értéket emelkedett, és ismét elérte minden idők legnagyobb árfolyamát a 0,14 dollárt. A Coingecko adatai azt mutatják, hogy piaci kapitalizáció szerint a 11. legnagyobb kriptovaluta lett. A „mémérme” státusza és a volatilitás története ellenére 6196% -kal emelkedett az elmúlt 12 hónapban.

Ha szeretnéd élőben követni a Bitcoin, Ethereum és a többi kriptovaluta árfolyamát, azt itt megteheted! 
Az árfolyamok mellé pedig hasznos információkat, összefoglalókat is találsz a coinokról 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Mi a Binance Earn és hogyan farmolhatsz kamatokat vele?

Kriptovalutát szerezni nem csak vásárlással, bányászással, vagy kereskedéssel lehet. A Binance tőzsde Binance Earn platformja számos blokklánc alapú saját pénzügyi termék tőkealapjához biztosít fedezetet és/vagy likviditást. Aki a tőzsde hitelezési, stakelési és DeFi tevékenységeihez hozzáteszi a lekötött tőkéjét, részesül a nyereségből passzív bevétel formájában.

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka