400 új projekt és 100 ezer új pénztárca jött létre a Cardano-n

Szerző: | ápr 20, 2022 | Kriptovaluta

Gyorsan növekszik a Cardano, az ADA pénztárcák száma március 22-e óta 100 ezerrel nőtt, április 19-én a teljes szám 3,268 millió volt.

 

Megállíthatatlanul növekszik a Cardano ökoszisztéma

A Cardano (ADA) blokkláncon végzett tevékenység egyre csak növekszik. 400 új projekt van folyamatban, valamint 100 000 új pénztárca jött létre az elmúlt hónapban. A Cardano alkotóinak, az Input Output (IOHK) április 19-i Twitter bejegyzése szerint összesen közel 900 projekt van fejlesztés alatt. Ez a szám nagyjából 400-zal nőtt március 11-e óta, miután Tim Harrison, az IOHK alelnöke egy Linkedin bejegyzésben körülbelül 500 projektet emlegetett.
 
Cardano I Cryptofalka

Forrás: bitcoinist.com

 
A Cardano egy nyilvános és decentralizált tét-bizonyítási (PoS) blokklánc, amelyet az Ethereum társalapítója, Charles Hoskinson hozott létre 2017-ben, miután elhagyta a csapatot a hálózat jövőbeli irányával kapcsolatos viták miatt. A Cardano elmúlt 10 napjának néhány pozitív fejleményére rámutatva az IOHK hat projektet emelt ki. A projektek között van token cserélő és DeFi alkalmazás is, amelyek életbe léptek a mainneten.
 
Az egyik új projekt, amely jelentős figyelmet kapott, az AGIX ERC-20 Converter Bride, amelyet a SingularityNET-tel együttműködésben fejlesztettek ki. Az eszköz ezen a héten indult, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy áthidalják az Ethereum alapú ERC-20 tokeneket Cardano-n való használatra. Ez a projekt a DeFi szektora várhatóan jelentős hatással lesz.

A fejlesztés alatt álló projektek számának növekedése ellenére a Cardano-n futó DApp-k száma korlátozottnak tűnik. A DeFi Llama mindössze 10 különböző platformot listáz, amelyek 224,96 USD értékű TVL-lel (teljes zárolt érték) rendelkeznek. Nevezetesen, ezek közül négy platformon a natív tokeneken kívül van 0 USD TVL is.
 
Ami az NFT-t illeti, a Cardano még az elmúlt 24 óra eladási mennyiségét tekintve sem került be a legjobb 15 blokklánc közé, annak ellenére, hogy a tizenötödik helyen álló Theta csak 375 dollárt ért el ebben az időszakban.
 
A Cardano számára lassan halad az intelligens szerződések bevezetése szeptemberi elindítása óta, a hálózat még nem indult el teljesen. Charles Hoskinson alapító azonban a közelmúltban azt nyilatkozta, hogy a közelgő Vasil Hard Fork frissítéssel júniusban hamarosan megfordulhat a helyzet. Kijelentette, hogy ez jelentős teljesítményjavítással jár a Cardano számára és intelligens szerződéses képességeihez.

Nexo kriptovaluta váltó

 

Az ADA pénztárcák mennyisége növekszik

Jelenleg az egyik erős növekedési terület a Cardano pénztárca aktivitás. A Cardano Blockchain insights adatai szerint az ADA pénztárcák száma 100 000-rel nőtt március 22-e óta. Április 19-én a teljes szám 3,268 millió. 

Ezen az időn belül az új ADA pénztárcák átlagos napi aránya körülbelül 2000-ről 8129-re nőtt. A napi tranzakciók/fizetések száma azonban kissé csökkent, a március 22-i 106 952-ről április 19-re 106 525-re csökkent. Azonban a 100 000 dollárnál nagyobb tranzakciók 50 szeresére nőttek 2022 eleje óta, ami arra utal, hogy erős intézményi kereslet mutatkozik.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Nexo kriptovaluta valto 100 dollár

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.